💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 908
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 540
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Така е.Елизабет не победи честно Мартин,защото продукцията направи така,че вятъра да духа по-силно за купичките на Мартин.

Апропо,на Елизабет също паднаха от вятъра и когато задухваше силно,тя си подпираше конструкцията с пръчката,обаче тези факти много удобно ги забравяте. Smirk
Никога не съм казвала, че не е победила честно в тази игра, а че играта беше подбрана като за нея. Затова и питам дали би победила в една друга битка, но, както казах, не очаквам отговор на нито един от въпросите за Елизабет.

Въобще не беше подбрана за Елизабет,защото ако тя имаше предимство на змейката,то Мартин имаше предимство на варелите.Още повече,Мартин като по-висок,с по-големи ръце,на него му беше по-удобно да закача чашките.
На Елизабет като двойно по-дребна от Мартин,не й наредиха конструкцията по-близко,следователно дори смятам,че тази игра беше по-удобна за Марто спрямо неговите физически данни.

А ти откъде знаеш,че ако имаше друга битка,Мартин би я победил? А,аз освен,че отговарям,се и аргументирам с факти,така че си ме питай..

# 541
  • София

Сезон 3 Епизод 44

Игри на волята: България (02.11.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

Линка се хваща и пуска във VLC player

или се копира адреса на връзката
 и се поставя
 в отваряне на мрежов поток

В спойлера е показано,
как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 00:41 от Mari_Mar

# 542
Не е задължително всички елементи от трасето да помагат на желания играч, достатъчно е един да е пипнат както трябва, в случая конструкцията на лабиринта и/или кофичките, които редяха. Знаем с колко изоставаше Паулина, примерно, на късметлийската игра.

# 543
  • София
Този път ще изкажа мнение за участници на база поведение, което като цяло не правя. Когато Елизабет се появи, Красима се зарадва. При обявяването, че ще избира някой да се размени с друг от племената, Красима и кимна - факт, но този факт говори, че Красима вижда в лицето на Елизабет човек от нейното племе, което и самата Мани, а и другите от Бойците отбелязаха. Тоест причината Елизабет да плюе по Красима пред камерите, към момента на снимките, явно е нещо което си е само в нейната глава. Красима си държи на малкото по време на снимките очевидно.
Иначе "измислената" контузия на Красима очевидно е сериозна, а и в добавка, че така или иначе Андрей и Елизабет ще я номинират, то дано поне си излезе скоро, а другите двама да останат за финал. Ето това ще е интересно, ще има ли Андрей сили да се бори срещу "мишлето си" или ще и подари победата.

# 544
  • Sofia
Красима се зарадва,защото няма злоба в нея.
А Елизабе не може да си прикрие злобата,дори само докато я гледа.
Скрит текст:

Не може да преживее друг да е център на внимание.

И за загубата на Неделчо няма проблем /пък нека да е извадено от контекст/.
Скрит текст:

Радва се даже.Душица страхотна... Wink Mr. Green

Искам спешен спойлер,че не печели,моля! Hands Pray

# 545
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Страхотни сте.Толкова е кално тук вече.
Как пък все такива стопкадри правите,извадени от контекста или специално дебнен на секундата,за да се хване въпросната мимика,която на вас ви изнася..Яка конкуренция сте на манипулациите на Тупарев.

Апропо Симеон,ако Елизабет е хитра и ги манипулира,то какво да кажем за самия него Laughing
Аз й подарих тези 700 гроша,аз й направих услуга като я пратих там..Чакай сега Борка и теб тук да обработя "Аз за теб мисля,брат.Не те пратих на елиминации,за да не загубиш от Мартин".

А,така.Този го изиграх.Сега ще клекна до дупето на козата и ще започна да настройвам Паулина срещу Елизабет,нищо че втората,въобще не сме я чули да коментира първата.
Ама иначе Елизабет била подмолната,злобната,интригантката...Laughing

Красима не мисля,че се радва кой знае колко на на появата на Елизабет,но няма друг избор В напредване на предаването ще стане всъщност ясно дали е искрена или фалшивее.

# 546
  • Sofia
Да,специално я дебна Елизабет,това ми е най-важната цел в живота.
А кадрите са извадени от контекст,когато на вас не ви изнася.

п.п.Разбира се,че е манипулативен Симеон,щом има наглостта да настройва някого точно срещу Елизабет...

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:04 от avi10

# 547
  • София
Въобще не беше подбрана за Елизабет,защото ако тя имаше предимство на змейката,то Мартин имаше предимство на варелите.Още повече,Мартин като по-висок,с по-големи ръце,на него му беше по-удобно да закача чашките.
На Елизабет като двойно по-дребна от Мартин,не й наредиха конструкцията по-близко,следователно дори смятам,че тази игра беше по-удобна за Марто спрямо неговите физически данни.

А ти откъде знаеш,че ако имаше друга битка,Мартин би я победил? А,аз освен,че отговарям,се и аргументирам с факти,така че си ме питай..
Смятам, че битката между Мартин и Елизабет не беше толкова физически натоварваща, колкото някои други битки на Отшелника - например тази между Мартин и Елена, и че ако имаше повече "силови" елементи, Мартин щеше да победи. Финалният елемент в битката между Елизабет и Мартин беше статично редене на чашки, такъв беше и в невероятно напрегнатата битка между Елия и Мани - две участнички, пословични със своята сила и физическа подготовка.

Да се похваля и аз - също се аргументирам. Но когато задавам въпроси, не виждам защо да го правя, в това е смисълът на въпросите.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 03:54 от La Vikinga

# 548
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Елизабет изигра вече стоята физически натоварваща игра няколко часа преди реденето на чашките.
А специално играта между тях двамата беше равностойна и добре подбрана,да не кажа и една идея по-удобна за Марто заради дългите ръце.Какво значение има дали се дърпат 70 кг трупи или се редят чашки,при положение,че и двамата участници са поставени в равностойно положение?!

Вие всъщност не искате равностойна игра,а искате нагласена такава както беше с Марто и Паулина.И тогава много шум вдигнахте(и аз също) колко нечестно е било,обаче ако става въпрос да се елиминира Елизабет,тогава бързо забравяте как апелирахте за справедливост . Laughing Колко удобно!

Физиономиите на Елизабет,който сте скрийншотнати са от моментите,в които Неделчо обяснява колко зле се е чувствал и как всичко го е боляло.

# 549
Днес според мен ще победят приключенците. Чудя се какво предимство могат да им дадат. Не могат да променят теглото на топката. И понеже дадоха, че Манка участва в играта, реших че са оставили боец по избор да не участва. Не че бойците не са си обречени на тази игра. Пак мое мнение, че Милена ще изпусне първа.

# 550
Ей това е, бъди приятел с Мани(Неделчо визирам), бутай, влачи, носи, да те лае. 🥴
Имам чувството, че дори изобщо да не ни дават Елизабет, пак тук ще ни обясняват за злобата ѝ.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 09:11 от Lemy

# 551
Ето я обективно поднесена сцената на реакцията на Елизабет.

Сега върнах да изгледам реакцията на спокойствие.
59:31 е реакцията на Елизабет : Нищо, какво толкова.
След това следва синхрон на Морунов, и докато тече говоренето на Морунов има монтирани кадри как Неделчо обяснява на останалите за играта.
След което Неделчо отказва да седне и казва, че трябва да стои прав заради болката, която изпитва в кръста.
Неделчо - Аз даже още треперя. (тук е кадъра на Смайли)
Кремена - Пак много си издържал.
Елизабет - На мен ми е мъчно.
Неделчо - Целия гръб ме боли в момента.
Кремена - Като знам, че имаш проблеми с кръста това точно там те удря.
След което е кадъра с прехапаната устна на Елизабет и синхрон на Неделчо.

Всеки може да го тълкува както иска. Ако исках да спекулирам, бих казал, че прехапаната устна на Елизабет е препратка към нейното минало, свързано с болката от контузията. Но няма да го направя, защото не съм и в обувките.
Щом мислите, че е чиста злоба - добре. Няма да влизам в повече разговори по темата. Защото няма смисъл.
За мен темата е изчерпана, поне от моя страна.

И да, рибата се вмирисва откъм главата.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 08:21 от Bengun

# 552
Тя и продукцията знае, че Неделчо има проблем с кръста, та за това беше такава играта.
Както за довечера, бойците нямат силови играчи, за това играта ще е силова.
Просто сценарият е ясен...

# 553
  • Козлодуй
Задържането на тази топка не е само сила а и издръжливост, и отборна игра защото ако срещуположния дърпа повече ще събори по-слабия играч, затова смятам че ако сложат Паулина срещу Мани - силите ще се изравнят и ще победят Simple Smile
Аз съм за Приключенците защото моят фаворит за финал Борис е там - много съм щастлива, че моят фаворит се задържа толкова дълго за разлика от миналата година - бях за един пилот и той отпадна на 3-та седмица Simple Smile
Много се ядосвах вчера на Мани какви глупости плямпаше пред новото си племе - не мога да я търпя вече

# 554
Довечера освен сила е нужно много добро разпределение на играчите по диагоналите, за да няма видимо много по-слаба срещуположна двойка като отделни качества ( силен-слаб е губещ вариант за двойка, трябва да са силен-силен или слаб-слаб). Не знам кой вариант ще играят, предполагам, че ще е този, при който не можеш да излезеш доброволно от играта, предавайки въжето на съотборник.
Това, че са нечетен брой играчите ще направи играта много по-трудна според мен, в Сървайвър обикновено я играят с четен брой участници.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 08:30 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт