💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 878
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 525
Увисналите сланини на Симеон по време на играта бяха потресаващи

# 526
За Симеон бях , радвам се че победи другия с болежки , очаквам скоро и той да закуцука .
Бенгън , може ли да включиш още една статистика - в колко поста на страница не е спомената Мани
Предлагам всички да се вземем в ръце ,  да проявим воля , да стиснем зъби и да се проверим , колко поста може да напишем без да споменаваме името И Yum

# 527
  • Испания
Има сланинки, има.

# 528

Когато човек се наведе или свие, особено ако е по-висок и ако не е съвсем без мазнини, винаги се получава така. Това не са чак толкова много сланини, просто което преди е било разпределено в 20 см, сега се събира в 7.

# 529
Съдейки за играта от промото, Бойците ще ходят на съвет.

# 530
За Симеон бях , радвам се че победи другия с болежки , очаквам скоро и той да закуцука .
Бенгън , може ли да включиш още една статистика - в колко поста на страница не е спомената Мани
Предлагам всички да се вземем в ръце ,  да проявим воля , да стиснем зъби и да се проверим , колко поста може да напишем без да споменаваме името И Yum
Трудно може да бъде избегнато споменаването и, защото към момента е главното действащо лице в сценария, който ни разиграват.

# 531

Когато човек се наведе или свие, особено ако е по-висок и ако не е съвсем без мазнини, винаги се получава така. Това не са чак толкова много сланини, просто което преди е било разпределено в 20 см, сега се събира в 7.
И чак пък потресаващи. Не знам в какъв свят живеят някои хора.

# 532
  • London
И на мен Кремена ми се вижда все по-красива!
Добродушна е, а харесаш ли един човек отвътре почва и отвън да ти харесва.

# 533
Бойците ще спечелят утре според мен , за да може тЪпарев да ни покаже, че серията им от загуби не е била по вина на виетнамската котва

# 534
От видяното до момента, за мен най-силната жена е една и тя се казва Мани! Точка! Joy
Честно казано днес не ми се гледа, скучна битка, статична. Казаха ли какво може да спечелят за племето?
Но за утрешната нямам търпение.

Какво според теб?Тя статистиката също щеше да покаже недвусмислено същото,  ако Бенгън не я манипулираше. Мафия!Мафия!Мафия!;))))

# 535
За утре играта е такава,че да спечелят приключенците. За да се покаже, че въпреки Мани, отборът може да печели.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:02 от monii

# 536
  • София
Трудно може да бъде избегнато споменаването и, защото към момента е главното действащо лице в сценария, който ни разиграват.
Тя от два месеца не е спирала да бъде главно действащо лице. Равносметката показва, че дори утре да си тръгне (а аз ѝ давам поне още седмица-две), то по-голямата част от сезона, ще е била фокусирана върху нея.

# 537
Ние всъщност виждаме, това което ни показват за хората там.Така си създаваме мнение! Тук включвам и  заучените фрази и
сценки.Затова мнение си създавам от първосигнални реакции по време на битка , там няма как толкова да ги овапцат.Там Морунов псува и обижда като Каруцар, Поли и Неделчо нареждат като свекърви и т.н.
Ясно беше, че е днес пъзели няма да има или нещо близко до напрягане на мозъчни клетки.
В интерес на истината Неделчо бая си издържа и като цяло повече спазваше правилата измислени в движение.Няма как да не отбележа, че той  е по-висок следователно повече присвит, а  Монката като кълбе-и нагоре,  и надолу, и встрани все еднакво.
Мани си "изпя " и неизлъчените на нас стратегийки,Симеон блесна в очите на Борис, а двамата бойци скоро ще се чудят откъде им е дошло.
Утре на съвета ще отстрелят Красима(при нея май нещата с крака не отиват на добре), но после идва тяхното ...
От жените симпатиите ми клонят най-много към Милена, а от мъжете Вальо( напоследък той се  сниши яко) и донякъде към Неделчо.Но нямам някого за когото да си късам дрехите и аз да се дърлям в темата .

# 538
Съгласна с последния коментар. Това за Монката ме разсмя 😃

# 539
Знаете ли кога е приключило предаването като дата ?

Общи условия

Активация на акаунт