💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 878
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 510
Този Симеон не ми харесва.През цялата игра с Неделчо си държеше главата надолу,дори след като го санкционираха,или в страни.Голям хитрец е .Не ми харесва.

# 511
Неделчо е луд. С тази игра може да си прецакаш кръста завинаги. Аз като човек с болен кръст пускам масата още на първата минута . По-важно от здравето няма

Нищо няма да прецака. Схващането е мускулно и утре ще има зверска мускулна треска, но не може нито да разтегне нещо, нито да повреди кости или дискове.

# 512
Аз съм пристрастна признавам си, но за мен от това, което даваха Симеон не игра по правилата и трябваше да го накажат още няколко пъти. Неделчо трепереше, но наистина погледът му беше напред, а Сименон или гледаше надолу или към Неделчо и втория му мяташе по един поглед, но не се фиксираше върху него. Не, че много важно, но малко Мани стайл беше тази победа.
Не очаквах, че ще издържи толкова, явно наистина е имал силна моитвация, но шансове минимални

# 513
Не знам ама на Бойците много им се вдигна самочувствието, та те куцат отсякъде физическа сила нямат, само пъзели ако решат да им дадат продуцентите могат да бият. Мани в приключенците добре ще се отрази, там според мен няма да има скандали, Утре с сигурност приключенците ще победят.

# 514
  • София
Мани колко  е убедена,че не тя е била проблема.Simple Smile

# 515
Манито много си вярва, много е нелепа 😃

# 516
  • София
Важното е, че Мани се чувства добре психически и че най-сетне може да си отдъхне. Един прекрасен ден! Flowers Hibiscus

# 517
  • Испания
Тези забравиха ли, че вчера Симеон я влачи по нареждане на Димо?

# 518
FlushedAnguished Борис значи не играе със стратегия, а си е наивник. Брех ... сладко, но не и ползотворно.

# 519
Много тъпо беше изискването да гледат само напред. До средата на играта всеки гледа където си иска и изведнъж "гледайте само напред". Симеон с този къс врат по-трудно му беше да си държи главата напред, отколкото да държи масата. Joy

Заслужена победа!

# 520
Скучен епизод като цяло.
Много хубава игра утре. Племето е силно колкото е силен най-слабия от него.

# 521
Горките приключенци стоят и не вярвят на ушите си. Разбраха, че човекът е със сериозни психически отклонения и взеха най-правилното решение, говорят й тихо, бавничко, успокоително, съгласяват се с нея, не й противоречат, та барем се случи някакво чудо и тя да поиграе или поне да няма плуване.
Ха, играта утре ще е тежичка, смятам, че Мани ще е слабото звено, Рабухчиев също.
В какво ли ще се изразява предимството ми е интересно.

# 522
Е няма как, приключенците имат много повече физическа сила от бойците, да вярно жените на бойците са яки ама приключенците имат Боби, Рабухчиев, Симеон, Вальо, Поли. Мани малко ще прецака играта но пак трябва да бият

# 523
# 524
Мани клюкареше на масата да се "издигне" в очите на новото племе, да я приемат по - добре. И дрънка едни глупости, че едва ли не тя не била слабото звено, ами някаква стратегия било на Морунов и Неделчо. Сега била спокойна в племето, ама това ще са първите няколко дни, после ще има скандали. Някакво неглиже виждам, на Мани към бившето си племе.

Общи условия

Активация на акаунт