💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 829
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 840
"Ако тя отиде на елиминации и се върне, значи кракът й е достатъчно добре, за да продължи да се бори" - не знам дали бяха точните думи, но предвид цялата простотия, която се излива през този сезон, това за мен е топ дебилщина! Паднах като я чух.

# 841
  • Sunshine state
На мен коментарът на Андрей, че Красима щяла да саботира също ми направи поредното грозно впечатление - значи колко трябва да си дребен, та да проектираш собствените си пъклени планове върху играч, който ще се раздаде на терена? Много низко. Иска да подкопае доверието към нея, пускайки невярни догадки.

# 842
  • Sofia
В анкетат гласувах за Андрей.С кеф бих го номинирала.В момента са ми еднакво неприятни с Елизабет.

Попрехвърлих лайв-а на Вальо,но наистина е дълъг,та на места превъртах.
Явно е бил след предишния епизод.
Слагам в скрит текст,за който му е интересно,че е доста дългичко.
Скрит текст:
Доста хора се включиха-Туджаров,Елия,Мани,Неделчо,Стратимир,Горилата.
Може малко разхвърляно да пререзкажа,но горе-долу каквото помня...

Вальо каза,че при преразпределението на племената Стратимир е казал на Боби и Симеон "нали знаете,че сте бушони и ако сме на съвет,сте първи...".

Мани се ядосва,че не е разпаднала бойците./на последната битка с трите племена/
Вальо също съжалява,че не е разпаднал приключенците.Предпочитал е да отиде при шампионите.

Питал е много пъти Елизабет,защо е избрала точно Милена.Отговорът ѝ може и да е спойлер
Скрит текст:
Скрит текст:
Казала му е "гледай и ще разбереш".
Явно Вальо е отпаднал.
Всички са очаквали да е или Горилата,или Вальо.
Според тях я е взела за буфер и за да я "гърмят" преди нея.

Включи се и Стратимир.След него и Горилата.Беше на гости на приятел да му сготви /Емо от МШ5,който скоро щял да отваря ресторант в Бояна/ и още гледаше епизода.

Неделчо се е прибрал в Несебър,за да направи нови епизоди.
Благодари много на Симеон,че му е помогнал след битката.Бил е много зле и са му били инжекция.Като се е прибрал два часа по-късно в резиденцията,още е треперел.

За Милена си говореха,че винаги е хвърляла празни гласове на елиминации.Иначе била най-забавна от всички,но се притеснявала пред камери.

Симеон бил готин.
Боби също-играел по-малко със стратегия,разчитал повече на умения.

Обсъдиха и Мани,че не е за тази игра и Горилата каза "мале,ако знаят зрителите какво ги очаква другата седмица...,леле,леле..."
Явно ще е итересно.
И според тях втората част на Игрите е доста по-интересна.

По едно време /тук малко бях изпуснала нишката за какво говорят/ Стратимир обясняваше,че се е надъхал и Туджаров му каза "направи едно нощно тиане".Стратимир - "до Китен " и после "шшшт".Та,нищо чудно да им се е случвало.

Бъзикаха Вальо,че е гадже с Елия.Той даже се поичерви. Simple Smile

Говориха си за игрите-на кой коя най-много му е харесала.
Накрая обсъждаха и Максимал и Сървайвър.
Питаха ги кой мрънка повече-Димо и Ралица,или Владо Карамазов.
Туджаров каза,че Ралица мрънкала много,че ѝ е студено.

В общи линии,май това беше.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 03:37 от avi10

# 843
А този Туджаров с какво се занимава?Гледах го при Гала ,той половин свят е обиколил.
Изпуснах първите няколко епизода и визитките и така и не ги изгледах.
Хванах и аз някакъв лайф на Вальо и Туджаров снощи и в него Туджаров каза,че с Неделчо подкаст ще правили в Ютюб.Обмисляли още как да стане ,къде да го снимали ,той щял апартамента да си препратя.Той Неделчо трайно ще се настани при него пак го чакал да му ходи на гости.На колко години са тия хора,нямат ли гаджета 😂.Каза и че късно ставал само миналата седмица рано му се налагало заради "На кафе" и днес да си оправял нещо по сайта.И ми стана още по интересно с какво се занимава и какъв сайт има ?

# 844
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Значи другата седмица да очакваме цирк.
Мани се дави,крампирала в 15 см вода. Рабухчиев и Борката тичат с всичка сила,за да спасяват Ханойската принцеса.Трябва дишане уста в уста,Рабухчиев вика - Брат,тая не е мой тип. Борката вика - И аз не го ща тоя дзвер" и така докато се карат кой да спасява Мани,помощният екип на продукцията идва и с невиждани мъки,нагазили до глезени в опасните черноморски води,изваждат Мани на брега.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:11 от Adoralova

# 845
А, ще дойдете и вие на моето, за Морунов 😉
Много тъпо постъпи Елизабет снощи, а това за крака беше супер тъпо. Да не говорим, че и без това им е слабо физически племето, сега ако отпадне случайно Красима, ще отслабнат още повече.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 07:29 от Lemy

# 846
  • Козлодуй
Kiselica, дайте линк или кажете какво е правил при Слави? Simple Smile

Красима от одавна трябваше да е на номинация - Елена го отнесе тогава. Красима сама си е виновна че се подведе по ъкъла на Братоев и взе да обижда Андрей и той си връща иначе като поведенеие и игра тя е страхотна и ако не беше обидила Андрей той щеше да държи на нея като съотборничка докрай.

Кремена се държа също добре и не се кара с никой - не заслужава номинация Simple Smile

Гласувала съм че нямам мнение само за да видя отговорите, смятам и че Неделчо заради двата гласа не можеше да се номинира макар че заслужаваше ама такава е играта Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 07:49 от pvacheva

# 847
  • Испания
Kiselica, дайте линк или кажете какво е правил при Слави? Simple Smile

Не съм потребителя/потребителката, но ето го. Неделчо започва от минута 24:59. За "Българан" е. Видях първите секунди само. Нямам нерви да слушам НИделчо.

А този Туджаров с какво се занимава?Гледах го при Гала ,той половин свят е обиколил.

Травъл блогър

# 848
Рабухчиев

# 849
  • Испания
"Ако тя отиде на елиминации и се върне, значи кракът й е достатъчно добре, за да продължи да се бори" - не знам дали бяха точните думи, но предвид цялата простотия, която се излива през този сезон, това за мен е топ дебилщина! Паднах като я чух.

Което за мен беше: "Ако тя отиде на елиминация и се върне, значи досега е симулирала".

# 850
Така излезе за симулацията, факт.
Език мой - враг мой се получи малко:)
Иначе стратегически вярно решение от ЕА. От гледна точка на близките отношения на Красима със Симеон и Борис и възможна нейна коалиция с тях в обединеното племе, ЕА вчера стреляха целенасочено в нея. Но много зле аргументираха решението си на съвета.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 08:15 от Bengun

# 851
Всеки път, когато Елизабет си отвори устата и чувам  Джанис Joy

# 852
Аз гласувах за Красима. Ако бях в племето и я  гледах как си говори със Симеон и Борис щях да я номинирам. Все пак в момента са в различни племена.
Щях обаче да дам мотиви различни от глупостите на Андрей и Елизабет.
За отношенията му А и Е си мисля, че те са близки много преди предаването и отдавна са направили план как да играят.

# 853
Предлагам анкета за Най-неприятната жена от ИВ3.
С изброени имената на Елизабет, Поли, Мани, Кремена, Красима, Соня, Милена и опция Празен глас - Искам да видя резултатите.
С право само на един глас, без опция за промяна на вота.

Така ще разберем мнозинството в темата какво мисли.

Безапелационно - Елизабет!
Това което всички виждат като злоба си е всъщност психопатия. Въпросният "много прекрасен човек" е неспособен на съчувствие към когото и да било. 100 процентов завършен нарцис! Всичките и радости и мъки са абсолютно и единствено относно нея самата.  Много хора показаха истинско чувство когато Милена (и дори Мани!) трябваше да напуснат старите си отбори. Не и Елизабет. Тя е не-спо-соб-на!!!
Ало феновете, слепи ли сте, погледнете как говори зад гърба на най-големия си приятел (или поддръжник, както щете го наречете Андрейката). Вие бихте ли искали да имате приятел който така говори зад гърба ви?

# 854
Прекалено тъп и беше довода на Андрей и Елизабет за номинацията на Красима. И двамата нямат никакъв дар слово и е видно от километри, но от стратегическа гледна точка тя трябваше да отиде на елиминация, защото непрекъснато снася информация на Симеон и така и тя и Симеон може нарочно да саботират битка, за да контролират хората за елиминации. Като знаят, че Мани е с як гръб от продукцията, ако не харесвам Борис или Вальо (въпреки че само те са ми симпатични от Приключенците) бих ги пратил срещу нея, защото знам, че ще им дадат неудобна игра.

Общи условия

Активация на акаунт