💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 838
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 930
А той какво... намери едни кадри за цялото предаване, в които Красима плюе по него и реши да си ги пусне в Инстаграм, защото хич не му пукало какво мислят за него...

Ми толкова са показали от Игрите.... Joy

Факт, че дребнавите сплетни са адски досадни и аз ги пропускам.
Никой от участниците не ми влиза в графа "любимец". Има  участници, които са ми по-малко противни или досадни.
Но заслугата не е тяхна, а на сценаристите. И ЕлиЗъбета може да не е чак такава пепелянка, ама ролята ѝ е такава...А Андрей може изобщо да не е такъв льохман, ама...
И Неделчо копае към дъното, но щом се е съгласил така да изглежда на екран, то кои сме ние, че да го убеждаваме, че не е хубавец и велик стратег?
Само битките са ми интересни и то ако не са "направени" за конкретен играч. Ако на елиминационна битка Красима трябва да се надбягва с ЕлиЗъбета, то значи, че е определено  Красима да си тръгне.

А всички заедно са кандидати за Оскар;))) Не вярвам да са толкова добри актьори.

# 931
Значи правилно съм разбрала, че Симеон е оставил годеницата си, не тя него. Жалко за момичето. Или пък е изкарало късмет, не знам.
Симеон май доста е хлътнал по Красима. Тя по него не.

направо да почерпи момичето....

# 932
  • Където морето целува небето...
С този се разнася почти навсякъде. Не знам защо на мен ми прилича на пандизчия.
Скрит текст:
[/spoiler]
Не те лъже усещането Close

# 933
От промото Неделчо се плацика в басейна весел, приказлив и плюещ Красима как ще саботирала играта пред размазаните от щастие A&E.
Ех, Дече, ех, дребно човече. Wink

Дали на Елизабет и спуснаха този план за размяна или тя го реши, но хитро се огради с три бушона - Красима, Кремена и Милена.
На нея и Андрей отбор не им трябва, двамата се имат за толкова добре физически подготвени, нищо, че играта не е само физическа, а в социален план ги виждаме колко са зле, но целта е да убият време с разни досадници и да стигнат индивидуалната фаза. Да не решите, че Андрей НЕ е отборен играч? Как? -  човека така се раздава...по договор и задължение. В преден епизод спомена, че жълтите не ги чувствал отбор, сега и с червените малко ще се понапъне да симулира екипност и то дошло време за финал.
И всяка седмица да падат Червените - 3 жени имат за чистене, защото и да си слаб играч все пак си треперлива мъж/ка сила. И така почти са стигнали до разпадане и индивидуалните битки.

Как приспивно подходиха Приключенците с Мани.Simple Smile Тя с охота си изпя всичко за бившите съотборници. Наясно са, че в нищо не я бива, че я побутват, решиха да не хабят нерви, а да я приобщят доколкото могат и да планират стратегия включваща и нейната слабост( avicom, твоят Валентин Smiley)
Някой нещо да пита стратегически Милена за Сините? Не. Неделчо е толкова щастлив, че Елизабет ги отърва от Мани, че не вижда как ще сяда на тези пънчета още 4-5 пъти.

# 934

А всички заедно са кандидати за Оскар;))) Не вярвам да са толкова добри актьори.

Ами не са! Даже са посредствени актьори! Ама са се хванали на хорото.

# 935
  • Испания

Око-рентген, а?

# 936
  • Испания
На самотен плаж.

# 937
Само  Елизабет няма видео на плажа какво яде ,как си лови рачета,никакво интервю.Дадоха  само как пристига и как я посреща войника.Все ми се струва ,че от екипа са и правели компания.

# 938
  • Испания
"Компания" им правят, когато ги снимат на плажа. През останалото време просто не са там.

# 939
  • London
По-добре Симеон да се раздели докато няма деца и брак....сега му е времето да избира, греши,почва наново. Иначе явно си пада по-пухкави....палавник.

# 940
Сетих се как Мис Отшелник разправя колко било гадно на плажа, къде спяла, какво правила. С дългия си престой от 5 дни доста неща ще да е преживяла.

# 941
  • London
На Мани направо й е заспал този чича от Фермата.Joy

# 942
  • София
Е това бил дядо й-някъде беше отговорила.

# 943
  • Испания
Така отговаря, когато я питат кой е. Прави се на интересна, но не ѝ се получава, както винаги.

# 944
От ФБ
Скрит текст:
Реда на напускане на участниците -Красима ,Неделчо,Кремена ,Мани,Борис,Симеон и Морунов излизат заедно ,може би на финала ,Елизабет .Андрей печели.За другите нищо не пише .

Общи условия

Активация на акаунт