💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 120
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 245
  • London
Аз веднага ги бях набедила, че си отиват......помните още от първия ден на Симеон в племето, но после се разбра, че Красима е обвързана. И оставих това настрана, но ето, че Симеон наистина е лапнал и го разбирам. Красима му подхожда. Той е борец, кефи се на силни жени, пищни. Тя не е лигла, а мъжко момиче. Можем ли да го виним? Но тя милата хабер си няма....поне засега. Не му е дала и повод. Нормално е да търси близки и тя там, явно само в Бобката и Симеон се припознава от старите Шампиони по ред причини. Другия вариант е Симеон да е надушил Мишленцата и да иска те да са Бизончетата знам ли.Hug

Е, този до Стоичков се мотае на снимката. Аз не мога да виня Симеон. Примерно не считам,че следва да нося отговорност, ако някакъв мой трети братовчед мутрее. Даже не го изключвам, защото няма как да знам какво прави всяка роднина. Stuck Out Tongue Winking Eye Мога да го виня, ако доказано се занимава с далавери с тази роднина...иначе????

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 12:31 от La Catrala

# 1 246
Симеон и приятелят на Красима са "нерде Ямбол, нерде Станбул...
Браво на Бамбито, хубаво момче е хванала.

# 1 247
  • София
То Чука го дадоха и във визитката, представи го като свой вуйчо, негов идол, само той-бил по-силен от него, тренираше го. Иначе и Младежа му е роднина.

# 1 248
Голям идол, Бамбито трябва да бяга с писъци....
"Сред подсъдимите бе и Любо Чука, който според обвинението е ръководил страховитата Банда на Чукове, рязала уши и трошила крака на конкурентни наркодилъри."

# 1 249
Бамбито излезе много стабилна, браво.

# 1 250
От Фейсбук:
"Влезне като последния играч в Игрите, бил взел 2 скалпа наведнъж след тройна битка, викали му Симеон Велики - он едвам бил двама джендъри, единият от които има повече снимки с чорапогащник от модел на Виктория Сикрет. Пратят го на плажа на отшелника, говоренето му пред камерата по-фалшиво от битката между бандите на Юри и Пецата в "Забранена любов"... Всяка седмица идва с 5 кила по-тежък, вика - Много е тежко тука, брат. - направат му 5 клипчета по 2 минути как шляпа гущерите по камънака, после го закарат на Ахтопол на каравани, нашио си намери работа като скараджия в близкото капанче.
 Пратят му две жени в две поредни седмици, гледа ги на кръв, отстрани ги едвам едвам, иде Мартин - бие го като маче у дирек. Пратят го при племената, иде у най-разбитото племе, Красима го види, че е малко по-глупав от Надежда от тризначките, завърти му главата, нашио му потече лигата - влюби се, вика - Гарантирам, че ще има секс за пръв път в този формат - гледа мигновено.
 Забрави, че приятелката му гледа, почне да се обяснява на Красима в любов, много я обичал, тя била жената мечта за него, реши да я загражда, вика - Леле, Бамби, готини крака, в колко отварят? - намига й, щял да прочисти пътя до финала за нея. Красима се прави, че му играе по свирката, каже му, че той е един от най-силните участници, нашио си поверва, щял да се разделя с гаджето си на излизане от предаването, било решено.
 Разделят племената, пратят Бамби при бойците, Монката ревне, почне да й дялка колиета, обеци, направи й пръстен.
Обединят племената, не даде лоша дума да се каже за нея, дойде време за номинации, Красима го номинира, Морунов го прекине в елиминационната битка, вика, че така било писано.
 Още с тръгването иде при приятелката му, каже й, че всичко между тях приключва тук, за него било чест. Имал друга жена в живота си. Иде си до Германия, вземе та си продаде медалите, продаде всички соколи къде има, купи годежен пръстен за Красима, почне да я чака. Чуе, че напуснала формата, затръгва за България, тръгне да се качва в самолета, гледа тежко, заходи като че ли ще пътува с Емирейтс,  он си взел билет без багаж за Райънеър за 11 евро. Още с кацането тръгне към адреса на Красима, вземе я насила, вика - Че те водим на романтична вечеря, имам нещо да ти казвам. - наща още не си махнала мустака от игрите, мирише на клетката на лъвовете в зоопарка. Извади 20 евро в ресторанта, пита, дали могат да му ги обменят, откажат му, вика - Де*ба и изпадналата държава - докато се усети, в ресторанта влезне приятеля на Красима - два метра като гардероб, изпъне му два шамара, покаже на Монката как якето му може да падне на земята, докато той е вътре в него, изсипе го. Красима му каже, че не желае повече да чува за него, бил разочарован, затова държавата ни била на това дередже."
Хахахаха 🤣

# 1 251
Тези от нас, които искаме да гледаме социална игра със стратегия, ще трябва да търсим друго предаване, този сезон се убедих. Дори да има подготвени стратези, продукцията ги дъни, показва намеренията им пред другите, водещите ровят до кокал ...

# 1 252
Определено, не е най-интересното реалити, предишните години въобще не го гледах, сега с тая изолация какво друго ми остава

# 1 253
  • Sunshine state
За Красима съм днес. Кремена не е лош човек, но не я смятам за по-силна от нея.

# 1 254
  • London
Скрит текст:
От Фейсбук:
"Влезне като последния играч в Игрите, бил взел 2 скалпа наведнъж след тройна битка, викали му Симеон Велики - он едвам бил двама джендъри, единият от които има повече снимки с чорапогащник от модел на Виктория Сикрет. Пратят го на плажа на отшелника, говоренето му пред камерата по-фалшиво от битката между бандите на Юри и Пецата в "Забранена любов"... Всяка седмица идва с 5 кила по-тежък, вика - Много е тежко тука, брат. - направат му 5 клипчета по 2 минути как шляпа гущерите по камънака, после го закарат на Ахтопол на каравани, нашио си намери работа като скараджия в близкото капанче.
 Пратят му две жени в две поредни седмици, гледа ги на кръв, отстрани ги едвам едвам, иде Мартин - бие го като маче у дирек. Пратят го при племената, иде у най-разбитото племе, Красима го види, че е малко по-глупав от Надежда от тризначките, завърти му главата, нашио му потече лигата - влюби се, вика - Гарантирам, че ще има секс за пръв път в този формат - гледа мигновено.
 Забрави, че приятелката му гледа, почне да се обяснява на Красима в любов, много я обичал, тя била жената мечта за него, реши да я загражда, вика - Леле, Бамби, готини крака, в колко отварят? - намига й, щял да прочисти пътя до финала за нея. Красима се прави, че му играе по свирката, каже му, че той е един от най-силните участници, нашио си поверва, щял да се разделя с гаджето си на излизане от предаването, било решено.
 Разделят племената, пратят Бамби при бойците, Монката ревне, почне да й дялка колиета, обеци, направи й пръстен.
Обединят племената, не даде лоша дума да се каже за нея, дойде време за номинации, Красима го номинира, Морунов го прекине в елиминационната битка, вика, че така било писано.
 Още с тръгването иде при приятелката му, каже й, че всичко между тях приключва тук, за него било чест. Имал друга жена в живота си. Иде си до Германия, вземе та си продаде медалите, продаде всички соколи къде има, купи годежен пръстен за Красима, почне да я чака. Чуе, че напуснала формата, затръгва за България, тръгне да се качва в самолета, гледа тежко, заходи като че ли ще пътува с Емирейтс,  он си взел билет без багаж за Райънеър за 11 евро. Още с кацането тръгне към адреса на Красима, вземе я насила, вика - Че те водим на романтична вечеря, имам нещо да ти казвам. - наща още не си махнала мустака от игрите, мирише на клетката на лъвовете в зоопарка. Извади 20 евро в ресторанта, пита, дали могат да му ги обменят, откажат му, вика - Де*ба и изпадналата държава - докато се усети, в ресторанта влезне приятеля на Красима - два метра като гардероб, изпъне му два шамара, покаже на Монката как якето му може да падне на земята, докато той е вътре в него, изсипе го. Красима му каже, че не желае повече да чува за него, бил разочарован, затова държавата ни била на това дередже."
Хахахаха 🤣
. Вече се бях притеснила, че нещо е станало с този писател от фейсбук. Скоро не бях чела нищо от него.Joy Само, че Симеон е доста по-едър от Красиния приятел.Joy

В профила на Красима може да спечелите лазерни процедури. Който е в БГ може да се пробва. Забелязвам я, че доста добре се ориентира в тая част откъм ангажираност.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 14:26 от bubanka

# 1 255
  • Испания
Андрей бил звезда, а тя щяла да се възползва от това и да събере повече последователи, за да работи с тях. Хи, хи - всичко казано с хихикане. Елизабет била ходила у тях /не уточни тя да ли е била там/ и трябвало да повтори. Защо ли не се учудвам? Ще се въздържа от коментар.

Беше ми симпатична.

# 1 256
Каква е идеята на играта не ми е ясно. Очевадно е, че като груба физическа сила Приключенците отнасят Бойците по всички параграфи с изключение на Мани. Предизвестена смърт имаше такъв филм, гледаме го и в момента.
Кремена ли ще е следващата? Или Неделчо?

Точно това е идеята.Продукцията е решила че тази седмица приключенците трябва да спечелят и затова и двата дни битките са силови.Може би фактора Мани оказва влияние.Може да е най-слабата, обаче в което племе попадне, съдбата го закриля( под формата на продукцията разбира се) Wink))
Когато решат, че трябва бойците да спечелят, ще дават игри с пъзели.

# 1 257
Андрей бил звезда, а тя щяла да се възползва от това и да събере повече последователи, за да работи с тях. Хи, хи - всичко казано с хихикане. Елизабет била ходила у тях /не уточни тя да ли е била там/ и трябвало да повтори. Защо ли не се учудвам? Ще се въздържа от коментар.

Беше ми симпатична.
Може да са в отворена връзка. Съвсем сериозно го казвам, наскоро се запознах с млади хора в такъв брак и казваха, че са си щастливи и дете имаха.

Довечера съм за Красима, то е ясно, аз четох всички спойлери и нищо не разбрах. Но каквото и да стане, дано битката бъде готина и да няма гадни игри (нарочно за крака на Красима.)

# 1 258
  • Испания
Може да са в отворена връзка. Съвсем сериозно го казвам, наскоро се запознах с млади хора в такъв брак и казваха, че са си щастливи и дете имаха.

Всичко може. Още повече тя е жената на звезда и ще го използва! Нищо друго, явно, няма значение. Познавам руснаците и прилежащите им бивши националности до мозъка на костите им. Години съм учила с представители на всички бивши съветски републики и куп други националности във Варшава.

# 1 259
Аз разбрах, че са от Казахстан и си мислих, че са сериозни хора. Но ''всеки сам си решава'' Grinning  Руснаци не познавам, но си представях, че са малко патриархално настроени и традиционалисти.
Харесвах Андрей в началото, че не говори много, че играе супер добре, визитката му изглеждаше обещаваща..

И как пък са решили, че е известен Grinning в момента, в който предаването свърши и славата му ще залезе. Този сезон най-запомнящият се участник ще остане Мани. Нямам никакъв фаворит за финала, за разлика от първите два сезона.

Общи условия

Активация на акаунт