💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 625
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 350
Малкото какво върти в устата си?

# 1 351
  • София
Явно гледам друго предаване, след суперлативите, които чух за Милена и Красима. Наистина не доумявам кое им е толкова силното. За мен са абсолютно посредствени като играчи.
От това следва ли, че думи казани в прав текст, трябва да бъдат преиначавани и тълкувани... само и само, за да изкараме подлеците ангели!?  М!?

# 1 352
Малкото какво върти в устата си?

Обеца на езика има. Като цяло хората с обеци в устата го имат този навик. Мен лично много ме дразни.

# 1 353
Стискам палци на Милена и Красима - за мен двете най-добри жени този сезон.
Кремена може ли да е толкова наивна...

# 1 354
Може, но му се казва когнитивен дефицит/гл….а е/😆, но това не я прави лош човек.

# 1 355
По доволната усмивка на Красима мисля, че тя е победител.

# 1 356
Кое и е толкова епичното на тази игра? Че ги товарят като магарета ли?

От това следва ли, че думи казани в прав текст, трябва да бъдат преиначавани и тълкувани... само и само, за да изкараме подлеците ангели!?  М!?
Кой имаш предвид, че "изкарвам ангел"? Елизабет ли? Тотално безлична и безинтересна ми е, че да я изкарвам ангел. Ако съм се изказала положително в някакъв момент за нея, то е било в отговор на това, че изпитва женска злоба към Красима. За мен тя е по-добре изглеждащата от двете, така че не виждам каква женска злоба от този род може да изпитва към Красима, но дотам.

# 1 357
  • София

От това следва ли, че думи казани в прав текст, трябва да бъдат преиначавани и тълкувани... само и само, за да изкараме подлеците ангели!?  М!?
Кой имаш предвид, че "изкарвам ангел"? Елизабет ли? Тотално безлична и безинтересна ми е, че да я изкарвам ангел. Ако съм се изказала положително в някакъв момент за нея, ти е било в отговор на това, че изпитва женска злоба към Красима. За мен тя е по-добре изглеждащата от двете, така че не виждам каква женска злоба в този от този род може да изпитва към Красима, но дотам.
Ти чу ли, какво каза Андрей?

# 1 358
Ако се играе като племенна битка може да е много зрелищна игра, защото освен сила и издръжливост има и много тактика как да разпределяш тежестите между играчите.

# 1 359
Ти чу ли, какво каза Андрей?
Не, не гледам толкова средоточено. Какво е казал?

# 1 360
Сега забелязах, че Елизабет и Милена нямат абсолютно никакви гърди.

# 1 361
  • Испания
Сега забелязах, че Елизабет и Милена нямат абсолютно никакви гърди.

Ребро с пъпка.

# 1 362
Поредната тъпа реализация на продукцията. Един ще слага тежести на лост...Голям баланс като увисне на една страна.

# 1 363
Не мога да разберат как ще дадат тази игра на две момичета, които са 50 кг с мокри дрехи. Потресаващо решение от страна на продукцията...

# 1 364
  • София
Елизабет разпределя тежестта в/у цялата дължина на ръцете си и мисля, че стратегията и е по-правилна.

Общи условия

Активация на акаунт