💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 714
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 410
Е*аси предимството, да бяха сложили на Красима и една верига 30 кила.

# 1 411
Ама Морунов и той ли им се върза на двамата... Защото, както се видя, Симеон и Борис само предполагаха за Бамби, но не го знаеха със сигурност. Неделчо кряка като папагал, Андрей като чуе "Красима" откача и езикът му се развръзва да бълва отрова. Голям смях!!!
Красима, страшен пич си, момиче!

# 1 412
  • Испания

Минимум.

За нея съм, но няма шанс да спечели. Да отпадне, та да се махне от тези отрови около нея.

По-лошото от женска клюкарка е мъжка клюкарка. По-лошото от женска злоба е мъжка злоба. Пък за плъхове да не говорим!

# 1 413
  • София
Ралица  да ходи да се гръмне Sweat Smile Дано чете тука  ,едва ли и пука ама аз да си го кажа.И повече никога да не се показва по телевизията и тя .Димо ще го преживея но нея трудно вече .
Елизабет щяла да стане легенда ???? …. абе сценаристите вие луди ли сте !!!
Ами, прави са хората! Стана! Легенда на злобата... Imp

# 1 414
Играта е ... може би най-тежката битка за елиминация до момента.
10 метра от 60 метра общо е огромно предимство Sad
Не е честно да е толкова голямо в дуел за елиминация.

Огромно е, така е. Почти непосилно. Но Красима играе по-умно - както се видя при скока не пада в басейна на крака, а вдига краката и пада на дупе и така пада метър повече, тоест изтегля метър повече въже.

# 1 415
  • София
Няма по-долни боклуци от Тупарев и компания
Как може да дадеш такова огромно предимство между двама равностойни противници, едната и с контузия, тц тц

Пълна пародия е това предаване.

# 1 416
Очаквам Красима да отпадне. И по-добре да се маха от тези змии там. Заслужава много повече от думите по свой адрес и тъпото отношение на комплексарите (да не се бърка с комплексни) Е и А. Горката Миленка!

# 1 417
Няма шанс Красима с подобно предимство!

# 1 418
Мачът е свирен още преди да е започнал. Опропастиха и тази елиминационна битка!

# 1 419
Това ми напомня за пилота, който се провира през един тунел с вериги в дуел с Джералдин. И после Ралица я величаеше как го отстранила Joy

# 1 420
Абе аз друго почнах да се чудя.Има ли предаване в България което  да бъде спечелено по честен начин от даден човек.Без намеса  на продукция ,на Тупари  на  Фродо и Мродо и подобни индивиди.

# 1 421
  • София
Много жалък развой на събитията в ИВ. Yellow Heart Но се опитвам да остана позитивна, тъй като днес имах хубав ден. Bowtie

# 1 422
Няма по-долни боклуци от Тупарев и компания
Как може да дадеш такова огромно предимство между двама равностойни противници, едната и с контузия, тц тц
Пълна пародия е това предаване.
Това адски ме дразни още от миналата година.
Изобщо не трябва да има предимство за един от играчите при битка за елиминация.
Играчите трябва да започват абсолютно наравно.

Изобщо контузията на Красима няма отношение тук.

# 1 423
Абе аз друго почнах да се чудя.Има ли предаване в България което  да бъде спечелено по честен начин от даден човек.Без намеса  на продукция ,на Тупари  на  Фродо и Мродо и подобни индивиди.
Веднъж в Hell's Kitchen спечели Реджи, човек, който заслужаваше и можеше най-много. И първият и единствен път, когато е печелил моят любимец. Затова го помня Grinning

# 1 424
Дааааа Реджи ми беше любимец. Напълно заслужена победа. Но това предаване на Тупарев и ко ли е?

Общи условия

Активация на акаунт