Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 230
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Тези чаши ги има в Пепко и в Айко
И в Momax, ги има.
Имах голяма и я счупих, няма да ви кажа колко стъкла трябваше да чистя, като за 2 чаши.
Сега имам пак такава голяма е 380мл.

# 1 846
Кашоните с памперси бяха намалени в единия Лидл. Отмъкнах 1. 100 бр памперси за 18 лв е добре
Тия кутии с маски дали ще ги заредят според вас или ще ги има само на хартия ?

# 1 847
И аз не мога да разбера за истерията с кутията с маски.
По аптеките са достатъчно евтини вече.
Снощи от Ремедиум си купих за 0.12 стотинки.
Ще търча специално до Лидл да издирвам кутия, а не мерси!

# 1 848
За маските ходих в неделя вечер, имаше около 20 кутии, поне толкова видях. Планът беше да взема и ликьора и да приключа за тая седмица.

# 1 849
  • Sofia
...Тия кутии с маски дали ще ги заредят според вас или ще ги има само на хартия ?
Кутия с 50 броя маски взехме в понеделник.

# 1 850
...Тия кутии с маски дали ще ги заредят според вас или ще ги има само на хартия ?
При нас трети ден ги няма

# 1 851
  • софия
Много съм довилна - върнаха ни парите за електрическата месомелачка. Преседя при тях месец. Сега спокойно ще купя по-сериозна, защото ми хареса.

# 1 852
Мисля, че ще има вакуум машини и в Кауфланд. Стори ми се, че я видях на плаката който е пред магазина. Но ще погледна и в нашия Лидъл (на Пещерско шосе)...ако не е и вашият де... 😃
[/quote
Благодаря, dolce meile . В този не съм проверявала.

# 1 853
  • Русе
При нас трети ден ги няма

Кутии с маски имаше днес в Лидъл в Родина 🐞

# 1 854
Бях и там. Взех с 25 маски. Питам за тези с 50 бр

# 1 855
По повод на маските - по колко излизат тези в кутиите на бройка? Защо изобщо търсите маски в Лидл - преди седмица видях едни на български производител, ФФП2, на цена 2 лв. едната (в отделни опаковки са). Преди поне два месеца те струваха по левче на други места. Аз купувам ФФП2 по 69 ст. за брой от квартална аптека от верига, а те пазят истински, за разлика от хирургическите. И могат да се ползват по-дълго време (до 8 часа).

# 1 856
  • Пловдив
Недоволна, може ли да споделиш от коя верига е аптеката.
Извинявам се за спама.

# 1 857
Недоволна, може ли да споделиш от коя верига е аптеката.
Извинявам се за спама.
Профарма, маските са турски.
Дори и миналата година, когато всички маски бяха безкрайно скъпи, и се предлагаха хирургическите на бройка на цена почти 2 лв. парчето, при тях те бяха почти два пъти по-евтини от други две вериги, които имат аптеки в квартала.

# 1 858
Ще има ли брошурка....
Надявам се по Коледна 😀😊😍

# 1 859

Общи условия

Активация на акаунт