Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 234
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 860
Еййй супер си Сиси...
Благодаря..
Айде да разгледаме.😊

# 1 861
  • Седмото небе
Тези чаши изглеждат много чупливи (на вид така ми изглеждат). Но вероятно не са? Пускаха ги май късно лято или в началото на есента...🤔
И на мен така ми изглеждаха отначало, и затова един месец и повече отлежаваха в кашона, само поглеждах, представях си как я взимам, на момента пада, чупи се и айде...
Ама се прежалих, успешно минават през миялната, употребяват се почти ежедневно и щом аз дето съм толкова саката в ръцете още не съм счупила нито едната, значи са сравнително здрави. Не мога да пазя чаши и туй то. Но на тези много ми харесва освен, че са големи и удобни за всичко, също и че се запазва значително дълго температурата на нещото в тях, без значение студено или топло.

# 1 862
Явно тази година няма да има играчки….а така ги чаках 🤯 Сигурно и там има проблеми с доставките…Дано Кауфланд отсрамят положението 🙈

# 1 863
За френски сиренца си мечтая, за баница със спанак и гръцките кръгли сладки, забравих им името, като тулумби такива, сиропирани. Защо не са измислили някоя седмица около коледа, "Най-доброто от годината" Sweat Smile Не искам джунджурии, че само се трупа по шкафовете и рядко виждат дневна светлина. Не се сещам за трикотаж и подобни от зимния сезон да съм вземала нещо, но бих ги насърчила да ме изненадат Hug

Хора, защо не казвате колко чудесен е италианският бешамел!
Ами за моя вкус е много мазен, но не като сос с масло, като изкуствена емулсия такова. В лазаня го слагах, е добър е, но тежък.

# 1 864
  • Sofia
О, от готините печени чушки ще има. Simple Smile

# 1 865
Точно капията набелязах и аз Wink

# 1 866
Чушки ще има. За мен почти нищо всъщност. Това е добре! 😄
А, някакви бонбони може да взема, че ще имам рожденичка...🙂
Леми, за теб май има някакво 3-годишно уиски? 😃
Yanyan75, за теб ще има вакуумираща машина. 😜

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 00:51 от dolce miele

# 1 867
  • Седмото небе
Много пестелива за мен брошура, радвам се. Само нискомаслена извара ще взема, шоколада за пиене два вида и зимна шапка за бебка. Значи ще има купуване само на малко регулярни неща, когато се ходи, няма да тичам за нищо рано по сутрините в тия студове. Да се бутат бабите...

# 1 868
И за мен от тригодишното. Или ром за чая, което заваря налично Joy

Маските ги взимам за баща ми, хич му нямам вяра, че ще си пере многократните всекидневно. Ползва ги и като си пали парното, да вдишва една идея по-малко въглищен прахоляк.

# 1 869
Много пестелива за мен брошура, радвам се. Само нискомаслена извара ще взема, шоколада за пиене два вида и зимна шапка за бебка. Значи ще има купуване само на малко регулярни неща, когато се ходи, няма да тичам за нищо рано по сутрините в тия студове. Да се бутат бабите...

Шоколада за пиене и сега го има.
Както бяха писали Делукс нещата ги има всички заредени, а в брошурите постепенно ги слагат, а всъщност те си се продават вече.

# 1 870
  • софия
Чушки и се чудя за коледните комплекти. Досега не съм заглеждала, но мисля да взема нещо подобно за ЛЛ. Добра цена ли са, добре ли е като съдържание?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 07:20 от zvаnchе

# 1 871
  • Велико Търново
Олеле, новата брошура ми е като по поръчка!!! Има поло блузки за деца и долнища за игра в сняг. За съжаление, не ходим на ски, но поне да пускам големия да се търкаля в снега, без страх Simple Smile
Ще пращам ММ рано, рано в понеделник!

# 1 872
Благодаря за брошурата. За мен- шаран.

# 1 873
SKK, много харесвах поло блузките от Лидъл. ❤ Но дъщеря ми вече износва последен комплект и май няма по-голям номер от тях...Права си, за майките с по-малки деца/ходещи на ски има повече интересности в брошурата. 🙂 Иначе за снега...не е ясно доколко ще го има и тази година (в градски условия поне). 😄
Звънче, на мен долните 2 комплекта ми се виждат ок. Не знам дали цената е чак супер, но ми се виждат най-класически някак като съдържание...

# 1 874
  • Пловдив
Нищо интересно и за мен...
Скиорските комплекти за възрастни кога ли ще са?

Общи условия

Активация на акаунт