Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 116 161
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 75
Купувам бадемово мляко от 750 мл в пластмасова бутилка, откакто го пуснаха, разкощно е, става на супер пяна за капучино. Обаче тази седмица и миналата седмица все е пресечено, а е в срок до януари 2022. Дали ще ми го приемат ако ида да го върна? Миналата седмица го хвърлих, ама не мога да хвърлям по 3 лв, докато не улуча нормално.

# 76
  • София
Райската ябълка ако се зспече със захар във фурна няма ли са е вкусна!?

# 77
Леми, и аз чакам рецептата. ✌

Райските ябълки са толкова сладки, че ми звучи кощунствено да се пекат с още захар. Но вероятно някои хора обичат.

Бадемовото мляко бих върнала без угризения. Трябва да си проверят как го съхраняват. Все си мисля да правя домашно. То е само няколко бадемчета и вода. И сол. Но не знам във фротера какъв ще е резултатът после.

# 78
  • София
Прибирайки тази швейцарска топка от лидл...се замислих как се помпаше, с това се затапва. Някой скоро да е купувал...че май не пазя кутията (3г поне) и там вероятно има игличка. Да знам да я търся ли.
Скрит текст:
Миналият ли месец я пускаха?
Да преговорим - за връщане на нехран.стоки:
30дни ако с касов бон
60дни през лидл + Rolling Eyes

# 79
Нов продукт в Лидл:

Айрян от козе мляко - Родна стряха
0,89 лв.

# 80
Най-базовият течен сапун е поскъпнал с някакви си 35 %, от 99 ст. на 1,35 лв. Astonished

# 81
  • софия
Благодаря за новата тема!
В 8 минах през магазина, спокойно, няма блъсканица. Купих си блузи, дънки, термо чорапогащници, курабии със сладко от ябълки, клин. Ще връщам едната блуза, че ми е голяма, може би и 1 термочорапогащник ще върна, че взех 4 И май са ми много, че имам И от минали години.
Снимах сладкото от ябълки, наистина много ми хареса.

Здравейте,
Термочорапогащника дали е от този модел, който е с лека вата от вътрешната страна?

# 82
  • Пловдив
Видяхте ли, че заквасената сметана от 20% вече е в опаковка на РС? Не е на Пилос...

# 83
Да, коментирахме го, имаше и снимка на новата опаковка. Аз публикувах снимка на старата опаковка Пилос- има разлики в бацилите...доколкото разбрах, новата е леко по-кисела, но за консистенцията не разбрах има ли разлика.

# 84
  • Пловдив
Да, коментирахме го, имаше и снимка на новата опаковка. Аз публикувах снимка на старата опаковка Пилос- има разлики в бацилите...доколкото разбрах, новата е леко по-кисела, но за консистенцията не разбрах има ли разлика.
изпуснала съм...Не, там разлика не видях.

# 85
  • София
Аз се обърках за райскитв ябълки. Едни споделят, че леко им киселеят, друг писа, че били много сладки, трети няма повторят да опитат..... Какви са в крайна сметка?!

# 86
Гадни...за мен Simple Smile

Мистикова, знаем за подмяната на сметаната, и тъжим, особено аз...много лош ход на лидл.

# 87
Както и НЕрайските..или пък крушите, ягодите... - има всякакви. 😃 Зависи кой на какво е попадал. Заради една кисела дървена ягода няма да зачеркна всички ягоди, няма обективност в това.

# 88
  • Бг-мама
За мене има и то не в полза на РС. Структурата на новата ми е зърнеста, не така гладка както тази на Пилос. Въобще не ми хареса . Няма да повторя. Може да е произведена от  данон, но данонската ми харесва , а тази въобще.

# 89
За мен райските ябълки са изключително гадни - напомнят ми за стъклени влакна. Естествено, не съм яла стъклени влакна и не знам дали са със същата текстура.

Общи условия

Активация на акаунт