Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 116 146
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 60
Възможно ли е да има мляко или жълтъци в този ликьор? Какво пише на състава?
Пише, че е с мляко. В бейлиса също има, но там не съм виждала да пише, че има срок на годност.

# 61
  • София
Някой коментира цената на райската ябълка дали не е за брой. В брошурата пише за килограм.

# 62
  • софия
Някой коментира цената на райската ябълка дали не е за брой. В брошурата пише за килограм.
Не съм погледнала. За това касиерката ме предупреди, че е на брой.
Скрит текст:
И в приложението е за кг.
Ако на някой му се занимава, може да претендира Simple Smile

# 63
  • Бургас
Обаче корицата на темата много ме кефи Simple Smile Представям си, че красавеца с книжката чете рецепти на Манчев и Шишков за да сготви препълнената количка с лидълска храна Simple Smile
С този панталон го помислих за гол Wink
Палави мисли таиш, а? Wink

По диагонал четох, но да дам и моите 5 пари за райските ябълки. Точно защото в България дълги години бяха познати единствено сортовете, които са стипчиви, когато не са доузрели, затова и масово се недолюбват. Като омекнат са сладки и ароматни, но пък доста хора не харесват "сополообразната" (според обстоятелствения ми баща) консистенция. НО! Испанските (предимно) сортове, които се хапват твърди, са хрупкави, сладки, ароматни и вкусни. Дребосът цяла зима носи в училище поне по една райска ябълка или 4 мандарини всеки ден! Без да му омръзват Grinning

Песпатрулската промоция свърши, но където има останали пакетчета, имат картбланш да ги раздават по тяхно усмотрение или според сумата на сметката. Не пречи да се попита и ако имат, може да дадат, стига да имат остатъци Simple Smile

# 64
Райска ябълка опитах за пръв и последен пъ по соца - нашите бяха донесли за проба. Много ми беше интересен този плод, опитах го - не ни хареса изобщо, нищо в него, и до там. Не смятам и сега да пробвам. Явно се е възродила модата й, по някаква причина.
Лошо няма, за всеки влак си има пътници. Вкусове - разни.

# 65
Аз си харесах термометър,спрей за почистване на фурна.И от пакетираните салати - триколоре 🙂

# 66
  • Пловдив
Аз ще взема на Родна стряха шипков мармалад, сладкото от малини (с палачинки е супер това сладко) и сладко от люти чушки, напитките с кафе, чери домати, евентуално термочорапогащници и имам купон за овесени бисквити, но Тастино, а не гръцките. 🙂

# 67
Lemy, как направихте райската ябълка с орех,стана ми много интересно и сушихте целия плод?

# 68
Мернах ваничка за крака при нас- фалиал под руски паметник.

Лютеницата родна стряха едросмляната в моя изостанал буркан и в новите, които взех е с
60 процента съдържание на чушка и 14 процента патладжан.

Относно пилинга за дрехи,имам от предишно пускане, справя се прилично, но все се каня да си взема този. Пускам скриншот от блога на една мацка, която считам има доста обективно мнение. Може да видите в какво според нея е разликата на Филипския, освен цената, разбира се. Simple Smile

# 69
  • Пловдив
Миналата година колежка разправя, че и донесли голямо количество райска ябълка...какво да я прави-решила на сладко. Е, каза, че няма такава гнус Smiley  Ама вярно разни вкусове. За мен е от сорта на мушмулата, но нея я обичам.

Да питам...импрегниращия спрей, ако някой го е ползвал дали става за обувки с гортекс мембрана?

# 70
  • Бургас
Леми, сподели ноу-хауто за твоите варианти с райска ябълка, моля Simple Smile Иначе аз един път бидейки леко прекарана с твърди райски ябълки уж от хубавия сорт, нарязах една и опитвайки я, едва сварих да плюя. Ама беше еко-био-ала-бала и как да я хвърля като е толкова пари, та я нарязах още по-ситно и я плеснах вместо череши в ползвана от мен рецепта за мъфини - станаха чудесни и дребният ги омете за нула време, та спасих положението Grinning

# 71
Аз имам  показания пилинг за дрехи на Филипс...от около 6 години някъде, но го ползвам по ефективно от около 3 да кажем..той дърпа като прахосмукачка..случвало ми се е да се отвори капачето и са излязат власинки и с него си ги събирам пак.
Демек Лидл - ския няма нищо общо..така ли да разбирам..😊
Има си цена върху кутията ...22 лв.😀

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:07 от Sofi_to

# 72
Аз нямам от филипския, но предвид описаното в скриншота и това, което вие казвате май ще се окаже доста по-добър Simple Smile
 Към момента, в който взех моя не бях попадала на блога на това момиче, но ако го бях видяла по-рано със сигурност щях да дам повече пари, ако наистина може да почиства по-добре.

# 73
Като се заговорихте за райските ябълки ми хрумна, че досега не съм купувала лиддълски, ще ги пробвам, досега все ми изглеждаха неузряли и не искам да се размотават дълго, а то друг сорт било. У нас се кльопат направо с лъжичка обаче идеята за кремче звучи супер, може би за мляко с ориз, мммм Hug

Ликьори с мляко съм държала вкъщи дълго време и нищо им няма, но когато един продукт е от евтината линия се замислям повече за такива неща, ама понякога просто се бутва бутилка най-отзад в барчето и се забравя. То на вид аромат веднага ще си проличи ако нещо се е развалило, тя датата е срока в който ще е в най-добър вид, после не се вкисва на деня, но ако е било на много топло както се случва лятото може да стане на кисело мляко, на парчета и т.н. очевадно е че вече не е за консумация. Бейлисът е гарантиран за 2г, но на другите подобни ликьори обикновено пише 6м.

Похвалвам термочорапогащника, тамън навреме се появи.

# 74
По късно ще ви пратя рецептите на лични, че сега слагам ябълки за домашен оцет 🥴
Само да кажа, че губите, че не пробвате хубаво узряла или добре омекнала райска ябълка.
Сладко от нея ми звучи много странно, по света начина за съхраняването ѝ е сушене.
Може и в сушилня.
Ефибуш, сега не към взимала от Лидъл, но предишните пъти, за мен не ставаха да се ядат веднага.

Общи условия

Активация на акаунт