Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 298
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 695
На Ст. гара имаше камари с кухни.
Аз си закупих Джони, черно Марго, ядки....

# 1 696
Момичета, нито в брошурата нито в магазина видях аромодифузера. Моля за информация къде е наличен.

Той е от предната брошура. Предложение от събота. Може да са свършили, не знам.
При нас имаше стелаж с 3-4 бройки в събота.

# 1 697
Аз видях в Русе във филиал Болницата. Ако се обаждате на националния телефон

# 1 698
В неделя към 16ч имаше 4 кутии в магазина на бул.Линкълн, Овча купел, София.

# 1 699
  • Козлодуй
И при нас имаше много кухни Simple Smile

# 1 700
В Испания ще може да се задава в Лидл + опция да не се печата касова бележка. Вероятно и до нас ще стигне.

# 1 701
  • на Мелмак
В неделя следобед в Надежда имаше много дифузери.

# 1 702
  • Козлодуй
Ооо никога не бих си я включила тази опция - обичам да видя на хартия какво съм купила - на интернет не винаги може да се разчита Simple Smile

# 1 703
И при нас в Стара Загора имаше дифузер и. Ако не успееш да си намериш другаде, пиши да ти взема. М
Момичета, нито в брошурата нито в магазина видях аромодифузера. Моля за информация къде е наличен.
ога да ти го пратя с безплатна доставка

# 1 704
Ооо никога не бих си я включила тази опция - обичам да видя на хартия какво съм купила - на интернет не винаги може да се разчита Simple Smile
И аз като теб, искам черно на бяло да си я имам и гледам; пазя си ги даже важните старателно (всичко отива първо в малка кутия или плик с цип, а после в специално малко албумче). Нищо не се изхвърля...докато вкъщи не си сортирам кои бележки ми трябват и кои не...🙂
Отделно...не разчитам само на приложението за тези неща. Какво става, ако просто не отчете...🙃

# 1 705
Не знам как успявате да си видите бележките след като излезете от магазина. Аз сложа ли го в джоба, после у дома като я извадя и е била сгъната, няма разчитане. Все нещо се е изтрило

# 1 706
  • Sofia
Преди време, би ме зарадвала опция "триене на всички бележки", сега просто рядко го (Лидл+ де) ползвам, пък и се сещам да тръкна бележката, та отлежаващи имам 2-3 най много.  Ето сега от 16.11 за папаята, до вчера заради Буеното за 1ст, не съм го ползвала.

# 1 707
  • София
Гледам си бележката в магазина, преди да прибера нещата от количката. Така в момента мога да установя грешки и да ги оправим с касиера.
По опита ми с работа с банки - първоначално искаха от фирмите съгласие да не се получават хартиени извлечения. Да запазим природата, да спасим дърво и т.н. Постепенно всяка банка мина само към ел. извлечения. Подозирам и тук ще стане така с касовите бележки.

# 1 708
  • Sofia
Не ми се вярва на мен да отпаднат хартиените бележки изобщо, та нали много хора не ползват Лидл +. Поне аз с такова впечатление оставам.

# 1 709
След каса си проверявам бележката (има място след касите при нас), за да мога ако има грешки веднага да си кажа (случвало се е), но по-добре се визуализират в Лидл + отчетените намаления, тъй като там са маркирани в друг цвят.

Общи условия

Активация на акаунт