Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 228
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 890
Сетът за пидправки е с пластмасови капачета, а под тях има ли "втора капачка" с отвори за солене?

# 1 891
Мисля, че капачетата са метални, не пластмасови. Да, отдолу трябва да има и пластмасово капаче с дупки, което може да се сваля. А може и да е обратното. Ето, вижда се:

Когато се връща нещо, закупено с Лидъл+, задължително ли трябва да се маркира касовата бележка от приложението или може и с хартиената?🤔

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:53 от dolce miele

# 1 892
  • София
Сетът за пидправки е с пластмасови капачета, а под тях има ли "втора капачка" с отвори за солене?

С пластмасови капачки е сета. Има втора капачка с отвори за солене.

Шишенцата са празни. Няма подправки в тях.

# 1 893
Благодаря!
Предпочитам да са с метална небоядисана капачка и без пластмасата вътре.

# 1 894
В повечето случаи поне едното е пластмасово (поне от комплектите които аз имам или съм виждала).

# 1 895
И в двата магазина ,в които бях имаше доволно количество сетове-Младост 4 и Ринг Мол . Напазарих доволно ,че и с 5 процента отстъпка на цялата сметка Wink Не че е голяма далавера , ама Wink Wink

# 1 896
+1 Девил, съгласна с теб. Имаше едни малки бурканчета с мед в Лидл, ползвам ги сега и за подправки (по друг начин съм организирала мястото за съхранението им и не ми е нужна стойка с бурканчета).

# 1 897
И тази с дупките ли е пластмасова?

# 1 898
Появи се официално така търсения вчера марципан, какво и коледните бисквити в пластмасова кутия от 6.99 😊
И машина за вакумиране някой търсеше..
За мен ски панталон(яке взехме миналата година малко по- голямо и му става 😊), ръкавици и термо бельо ...евентуално може и шапка или от многофункционалните шалове...боти за малкия вече купих..от декорациите Светещото кълбо и може би фенера..😊

# 1 899
  • София
И тази с дупките ли е пластмасова?

Да

# 1 900
  • Бургас
Някой успявал ли е да си провери наличността в подаръчен лидълски ваучер във формата на официалния сайт? Омотах си наличните пластики и не знам кой ми е неизползван, а в тази форма всеки път ми дава грешка No Mouth Аз ли не правя като хората или е бъгава? Най-отгоре пробвах със серийния номер, с номера изписан под баркода, с разстояния и без... Пинът е ясно, че няма какво да му объркам, капчата също уж я въвеждам правилно, но не и не Disappointed

# 1 901
  • Sofia
Мистик, ако бяха пълни бурканчетата, щяха да са описани подправките в тях, смятам. Simple Smile
Та значи в комплекта за подправки - материалите са само стъкло и пластмаса.
Благодаря, Долче! Simple Smile

# 1 902
Явно тази година няма да има играчки….а така ги чаках 🤯 Сигурно и там има проблеми с доставките…Дано Кауфланд отсрамят положението 🙈
Днес бях в Лидл и освен дървената кухня имаше доста други дървени (и не) играчки. Според мен просто в брошурата не слагат всички

# 1 903
Взех бурканчета и едно кантарче. Бурканчетата не са от най-красивите, но се ядват, дано поне са удобни.
Кантарчето с бисквитките на картинката е красиво, за жалост няма отзад дупка за закачане. Също не може да се изключи, а се изключва автоматично, ако това е от значение за някого. Но пък е доста евтино, та май си заслужава. Имам друго кантарче от лидъл, ползвам го над 10 години вече, само купата му счупих, та като марка не са им лоши.

# 1 904
Отново да кажа, че така търсените арома дифузери са налични в Изток, преброих поне 15 кутии. Имаше и два оверлога, един уред за катми, стъклени чопъри и разни други техники. Поне 10 кухни.
Бурканчетата, които обсъждате, не ги видях.

Общи условия

Активация на акаунт