Звездни компромати - Ноември'21

• 276 336
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 120
  • До морето
Абе има една приказка Крушата сливи не ражда.
Самата Мара не е отгледана от девица. За майка й се носят легенди из техния край. Мащабите и времената са различни,   но трудовите навици са същите.

# 121
По принцип вярвам, че инвестицията в образованието е най-добрата такава, но в случая на Марая, колко пък да надскочи майка си?

# 122
  • Glasgow
Скрит текст:
неразпознаваема Джесика симпсън, празнува 4г трезвеност. Не знаех, че е имала проблем с алкохола. Всъщност това може би е снимка от проблемния период

# 123
Предлагам таксата за училището на Марая + актуалния мъж на Мария да са заковани на първа страница и да се обновяват периодично. То минат 3-4 теми и сме с нова информация.

# 124
Мичето е чувала поговорката "Необходимо е цяло село, за да се отгледа едно дете." А България е едно малко село и всичките мъже една майка ги е раждала 🙃
Дамата ако продължава с тази скорост до края на 12 клас мъжете от половин София ще са участвали в образованието на Марая.

Само да не опре до моя мъж, че тогава сме я закъсАли вкъщи. 😂

Болдуинови бавно се опитват да си върнат живота към нормално, празнували са Хелоуин и Инстаграм мълчанието на госпожата беше дотук. Аз не смятам, че трябва да се скрият да живеят в мазе, обаче не виждам и каква толкова нужда има да слага снимки от Хелоуин.
Скрит текст:

# 125
Болдуинови бавно се опитват да си върнат живота към нормално, празнували са Хелоуин и Инстаграм мълчанието на госпожата беше дотук. Аз не смятам, че трябва да се скрият да живеят в мазе, обаче не виждам и каква толкова нужда има да слага снимки от Хелоуин.
Скрит текст:

Може би щеше да е по-добре да се въздържат. Особено пък Хелоуин. Изглежда пошло.

# 126
По принцип вярвам, че инвестицията в образованието е най-добрата такава, но в случая на Марая, колко пък да надскочи майка си?
Защо какво и пречи да я надскочи? Учи на най- правилното място, има и ще има среда, ще учи в чужбина висше и вероятно ще се ожени за богат мъж. Певица няма да е, нито държанка.

# 127
Не вярвам да стане блестящ адвокат или лекар, примерно.

# 128
  • софия
Хари Стайлс
Скрит текст:
Бритни Спиърс. Доста шантава хелоуинска интерпретация.
Скрит текст:
Конан Грей и Оливиа Родриго
Скрит текст:
Уилям и Кейт
Скрит текст:

Tеди Велинова

# 129
  • София
Тази сутрин по новините казаха, че Токев бил на изпитателен срок, поради предишно нарушение, при което отново не бил трезвен. Дотук с имиджа му.

# 130
Много съм изненадана от Токев. Мислех го за дипломатичен, фин и спокоен човек. Не съм предполагала подобна любов към алкохола.

# 131
Дали и семейството на Алина е празнувало Хелоуин...?! Да речем, че Болдуин са искали да зарадват децата, ок, ама кому е нужно да качват снимки в Инстаграм? Много грозно и неподходящо ми се вижда...

# 132
Ми толкоз и е акъла на "испанката".

# 133
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен ми се вижда крайно неподходящо празнуването на Болдуинови.
Прекалено малко време е минало, прекалено прясно е.

# 134
Не вярвам да стане блестящ адвокат или лекар, примерно.
Защо какво ще и попречи? Какви са тези рамки?

Общи условия

Активация на акаунт