Звездни компромати - Ноември'21

• 276 366
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 135
Липсата на трудови навици, например.
Моя приятелка от детството е педиатър- труд, учене, стаж, всеотдайност, липса на време за близките за сметка на професията, нощни смени... това съм виждала при нея.
Личния пример в семейството също не е за подценяване. Има изключения, разбира се, но в масовия случай е това положението.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:51 от Lilka N.

# 136
Изобщо не виждам Марая като лекар и адвокат, нито пък с хай ниво образование от чужбина.
За разлика от България, в чужбината се учи и снимки по задник не се приемат за адекватни.

Повечето хора с възможности покрай мен изкарват децата си още преди 7ми клас (в най-лошия случай) и ги записват в реномирани колежи, точно заради средата, обучението и отдалечаването от пошлост, която вирее сред тукашната младеж.

# 137
  • софия
А аз смятам, че Марайчето ще стане учЕн в НАСА. Защото учи в най-скъпото частно в България и няма значение майка ѝ, баба ѝ, домашната среда какви са Satisfied

# 138
  • София
Някакво удоволствие ли ви доставя да дъвчете едно дете, което, просто е попаднало на такива родители? 
Не е ясно каква ще стане, както не е ясно какви и нашите деца ще станат.
Оставете го намира, поне докато не стане на 20. Не е виновно за решенията на майка си.

# 139
Не е виновна, но тя е вече тийн, мисля, че не е толкова безпомощна и жертва на лековатата си майка.
Да са живи и здрави, живота си е техен, изборът също Simple Smile Нищо лошо не мисля на никого.

# 140
А аз смятам, че Марайчето ще стане учЕн в НАСА. Защото учи в най-скъпото частно в България и няма значение майка ѝ, баба ѝ, домашната среда какви са Satisfied

Смятай : Ще изскача от тортата в НАСА за да изпее хепи бъртдей по ..трико!

Сега шегата на страна, оставете детето да порастне, пък ако Ви се занимава следете кариерата му.(каквато и където и да е тя).

# 141
Работя точно до сградата в която живее Мария. Офиса ни гледа към техния вход. А когато пушим, сме направо пред входа им. Виждала съм, че Мария сама кара детето си на училище. Поне транспорта не слагайте в сметките за обучение. Марая е много сладко и възпитано дете. Виж баба и е друга бира, като че за нея е измислен израза селска пръчка. Единствена тя от трите показва завидно самочувствие.

# 142
Кактусче, как намираш толкова интерсни неща! Благодаря! Била съм в Дисни, приказен свят е, но като всеки бизнес е напълно очаквано да има тъмна страна, която не се вижда от “клиентите”
Помня че си мислех как издържат хората с тези костюми, беше уникална жега.

Сега Дамата се върна при летният мъж тъй ли?!
Да неЙ теглел кредит и да се е видял в някой леФ:))) Ще му ги духне и квото има и толкоз ще е голямата любов 🤪😅

# 143
За какво е това скъпо училище, като пак се стига до снимки на задник.

Е как за какво, за да има достъп до богаташките синчета и без да се кълчи по дискотеки и да продължи гордата семейна традиция мъжът й да издържа и нея и майка и баба.

# 144
Angelina Jolie
Скрит текст:

# 145
Липсата на трудови навици, например.
Личния пример в семейството също не е за подценяване. Има изключения, разбира се, но в масовия случай е това положението.

Както се казва - образованието се добива в училище, но възпитанието вкъщи.
А и то е формиращо.

# 146
Андреа
Скрит текст:

# 147
  • Бургас
Явно Хилария не може да се сдържи да не е в светлината на прожекторите!
Може ли тя да празнува нещо без да го прави обществено достояние?
Интересно какви са коментарите под снимките от сънародниците им?

# 148
А какво е това зелено растение, което ще хапва Андреа?

# 149
На Андреа едната ръка дебела само.

Зелените неща според мен са едамаме, японски бобени зърна соя.

Общи условия

Активация на акаунт