Звездни компромати - Ноември'21

• 277 216
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 535
На мен също ми направи неприятно впечатление изказването на жената на Боян Петров, а дори не знаех, че всъщност "една от двете дами, които правят филма" е дъщеря му.
Какво щяло да стане ако случайно излъчат филма в училището на сина й и той не знае, че има такъв филм за баща му...
Ами кажи му, след като знаеш, че се планира да се прожектира в училищата.

# 2 536
Това стана като за и против ваксините, Мегън и Катрин Simple Smile Никога не съм била фен на Майкъл, слушам друга музика. Не оспорвам таланта му, имам мнение, но няма да хвърлям кати аргументи разни филмчета, мисля, че е бил педофил и не само. Смятам, че той самия е бил жертва, което не го оправдава. но фанатичните му фенове, не могат да прогледнат, за това смятам убеждаването им в Causa Perduta. Давайте по-забавни неща, peace

# 2 537
Ех, много любима двойка ми бяха. Broken Heart
Въпреки, че вече не харесвам Мария, се зарадвах като видях, че Рачков я е поканил. С настоящата му 20-годишна пластмаска въобще не ме кефат.
Скрит текст:
Игнатова се появява след 6 мин. 10 сек.:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 00:39 от Yo_Ana19

# 2 538
Доста дълга беше прегръдката помежду им, както и потупването по гърба й. Доста топло посрещане от негова страна.

# 2 539
  • Rock & Roll feeling ...
Качете клипове, като ги има вече в нета : )

# 2 540
Ето клипа с Мара Дамата https://youtu.be/lhxwvbovnhI
Нейният неандерталец беше в публиката.

Мара май има нови зъби и леко фъфка. Като цяло се стараеше да говори правилно. Само 1 път се изпусна с “очивам” и “ша са разберем”, иначе добре. Не я видях да е плешива.

# 2 541
  • Rock & Roll feeling ...
Детелини, детелинииии, опааа Joy

Мерси, Хъни Kissing Heart
Марчето има вътрешни шини, на които не знам името, та преди от това фъфлеше.
Иначе зъбките отдавна са сменени и предните й са ала зайче.

Коментираното гостуване на Кали :
Скрит текст:

Сега го пускам, вярно много набоцкана.

# 2 542
Оставам това видео с истински разкази от 1во лице на известни личности и холивудски звезди за Майкъл и ситуации, в които е бил с жени. Включително от Фарел и Уитни Хюстън. И някои интересни кадри как оглежда жени и някои други неща. . Stuck Out Tongue Winking Eye Enjoy! Blush

https://www.youtube.com/watch?v=asjYFxcD6GU

И това. Grinning

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 02:42 от daizy_g

# 2 543
Оххх, разбрахме, Дейзи. Не е необходимо да отговаряш на всеки коментар. Във форум сме, всеки си изказва мнението. Много е неприятно някой постоянно да ти казва, че мислиш по грешен начин, само защото не сте единодушни. Отделно, съмнявам се някой от нас да е познавал Джексън лично, че с такава убеденост да се спори. Аман.

Не го гледам Рачков ама само заради Дамата ще си го пусна да се забавлявам. Joy
А с Кали какво става? Тя отказа ли се вече официално от певческата си кариера?

# 2 544
Не искам да убеждавам никого, просто споделям клипове. Все пак сме в клюкарска тема. Blush

# 2 545
  • София
Чак срамно беше Мис България, която трябва да е лицето на българската жена пред света, да е най-некрасива спрямо абсолютно всички други на сцената. / НоваТВ, Рачков /

# 2 546
  • not found
Щях да си напиша мнението за МД,но уви ще си го спестя ,явно се намира за нормално възрастен човек над 30 годишен да спи с малки момчета в една спалня ,независимо дали са правили нещо или не ,без да имат някаква роднинска връзка.
Джулия Робъртс е прекрасна 🤩,сияе тази жена  .
ДжЛо и Бен за пръв път да ми харесат .
Мария Игнатова не мога изобщо да я слушам ,много ми е невротична ,не ми харесва.

# 2 547
  • София
Джулия Робъртс е прекрасна.

Мегън Фокс, рапъра и децата.
Скрит текст:

# 2 548
  • Враца
И трите момчета на Меган фокс, които май искат да са момичета. Не е политкоректно, но за мен е ужас.

# 2 549
  • Бургас
Мегън Фокс винаги ми е била супер измислена.
Това момчета ли са?!
МайкоУУУ

Общи условия

Активация на акаунт