Звездни компромати - Ноември'21

• 276 212
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 90
Джесика ( Jessica Cruickshank) е много красива. Потърсих я в интернет и открих, че е канадска ТВ водеща. Харесва ми как е облякла децата и как всъщност привлича вниманието. Приятна гледка са за окото 😍

# 91
Никол, жената на бившия на Мария, поне работи (гледам много са популярни картините и брошките, които прави) хубаво е че не разчита само на мъжа си.
Къде за хоби, къде за собствено удоволетворение добро впечатление прави.

За разлика от Марчето.

# 92
Никол беше много хубава преди да прекали с процедурите по разкрасяване.

# 93
  • софия
Марчето също работи, но трудът й е в друга категория и на друга цена.

# 94
За какво е това скъпо училище, като пак се стига до снимки на задник.

# 95
Задника си снимат всички - както в платените, така и в обикновените училища.
Разликата е в това какво образование и каква среда ще получат децата.

# 96
Как пък да не си го снимат всички

# 97
Ако беше подписала и на Марс щеше да се чуе 😀
Щеше да снима диплом за придобита степен.
Такъв театър и показност е тази Мария, че вероятно, ако беше подписала, щеше да върви с хартията напред като гвардеец на парад. Супер изкуствена и жалка с тия помпозни описания на поредната й любов.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 20:36 от Linda*kiss

# 98
Тези пък със спонсорирана публикация ми изскачат във ФБ да ме учат как да си извадя зелен сертификат и как да го съхраня във телефона.
Скрит текст:

# 99
С маските под носовете. 🤣

# 100
  • Sofia
Джулката с налъми и чорапи ли е 🤣

# 101
Тези пък със спонсорирана публикация ми изскачат във ФБ да ме учат как да си извадя зелен сертификат и как да го съхраня във телефона.
Скрит текст:
Имаше една песен “мобифони, фараони и балъци за милиони” - какафония.

# 102
Аз не знам тези мъже как се навиват да плащат училището на Марая. Едно е да купуват подаръчета на Мария, друго е такси на детето да плащат

# 103
Аз не знам тези мъже как се навиват да плащат училището на Марая. Едно е да купуват подаръчета на Мария, друго е такси на детето да плащат
Правят се на мачовци, защото знаят, че таксата на Марая е публична тайна и се “кичат” с това, че са я платили.
А и мъжете в “страстната си фаза” и опитите си да покажат на бившата си “какво е изпуснала” доста глупости правят. И Мария като една опитна “дама” се възползва.

# 104
  • софия
Мичето е чувала поговорката "Необходимо е цяло село, за да се отгледа едно дете." А България е едно малко село и всичките мъже една майка ги е раждала 🙃

Общи условия

Активация на акаунт