Звездни компромати - Ноември'21

• 277 359
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 310
На мен ми е много любима песента Give it to me, пак от преди 12-13г. Много я харесвах Мадона (то кой ли не я е харесвал).
Наскоро видях клипа на Мадона и Малума от преди 2 години. Ами не... не успява да е на гребена на вълната. Лично на мен ми стои нелепо. Не е на 20г и не е нужно да бъде.
Не е нужно и да е скандална вече. Не може да бъде мината, никога! Със златни букви се е записала в световната история.
Напоследък всичко, което прави е просто жалко и предизвиква съжаление...

# 2 311
  • Down south
Наскоро видях клипа на Мадона и Малума от преди 2 години. Ами не... не успява да е на гребена на вълната. Лично на мен ми стои нелепо. Не е на 20г и не е нужно да бъде.
За първи път виждам клипа, а иначе Малума е на гребена на вълната. Явно не и в този "дует"
Мадона беше Мадона за времето си, вече не е.
Относно дъщеря и Лурдес, няма испанско потекло/жилка и пр. Има баща кубинец - Карлос

Скрит текст:

# 2 312

Относно дъщеря и Лурдес, няма испанско потекло/жилка и пр. Има баща кубинец - Карлос

Скрит текст:

Апропо, кубинците на какъв език говорят и с какъв произход са/изключвам афро-кубинците/?
Чия експедиция открива Куба и Хаити?!
Христофор Колумб бидейки с генуезки произход прави откритията си под Кастилски флаг.

# 2 313
Последния клип, в който Мадонна прилича на себе си, такава каквато я знаем е Crav със Swae Lee. Поне не се прави на маймуна в това видео.
https://www.youtube.com/watch?v=KpBEtsrwng4

# 2 314
  • Viena
Не й се остарява на Мадона, изтрещяла е яко вече.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 15:43 от Emma99

# 2 315
  • София
Последния клип, в който Мадонна прилича на себе си, такава каквато я знаем е Crav със Swae Lee. Поне не се прави на маймуна в това видео.
https://www.youtube.com/watch?v=KpBEtsrwng4

Хммм... Защо? Какво ѝ е в Batuka?
https://youtu.be/nU2eApGw_TU

# 2 316
Мадона винаги е била евтина, но сега е гнусна.

# 2 317
  • София
Пуснах си няколкото песни, които сте споделили...ами тя има нужда да е скандална понеже е ужасно  скучна за слушане.

# 2 318
  • Rock & Roll feeling ...

Скрит текст:

Апропо, кубинците на какъв език говорят и с какъв произход са/изключвам афро-кубинците/?
Христофор Колумб бидейки с генуезки произход прави откритията си под Кастилски флаг.
Следвайки сходна логика, не би трябвало да има понятие като "американци", то повечето са си с европейска кръв.

# 2 319
Лора Караджова си е изключила коментарите в Инстаграм след скандала с участието й в "Маскираният певец". А пък Део имал моноспектакъл, в който говори, че години наред е имал проблеми с наркотоците и не е имал участие/ водене на предаване без да е взел дозата кокаин преди това. Та нещо правя паралел с Лорчето и нейното участие! JoyОсвен това Део казва, че се е откъснал от дрогата след като се е дистанцирал от близки хора, които обича и е сменил изцяло средата си. Та не знам дали и Лора не влиза в този списък. Stuck Out Tongue Winking Eye
Влиза и Лора, и Дичо са от стария му приятелски кръг (обърни внимание и на неговите участия).
И Дичо ли е наркоман? Аз съм чувала за Графа и много се изненадах, но го чух от сигурен източник Изненадах се, защото в публичното пространство никога не се е говорило за него. Той не е приятел на Део де.
Но май ще се окаже, че наркотиците са ги разделили Део и Лора? Единият се е отказал, другият не.

# 2 320
  • Viena
Но, те всички си шмъркат.Иначе не го признават и са светци, да добре. 😀😀😀

# 2 321
  • София
На мен ми звучи логично Део в момента да не взема нищо. Но ми е гадно за всички зависими хора, нищо, че са от шоубизнеса и сигурно се извиняват пред себе си по този начин. Много харесвам Данчо Караджов и си представям колко ужасно се чувства. Дано на Лора й дойде някак акъла.
Мадона ако беше взела от примера на Тина Търнър и Шер да кажем, щеше да продължи да пълни концерти и хората да я обожават. А тя откачи тази жена и вече става за смях.

# 2 322
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма как да пълни стадиони и концертни зали.
Изброените от теб имат талант(глас),Мадона има един гол г** за провокация,но то това е до време.На младини е била интересна,сега вече е гротеска.

# 2 323
Жалко за Мадона. А едно време тя задаваше тренда, но вече преценката ѝ е избягала.

# 2 324
Скрит текст:

Скрит текст:

Следвайки сходна логика, не би трябвало да има понятие като "американци", то повечето са си с европейска кръв.

Кактусче,
ако говориш за САЩ предвид *американци*, то там е абсолютен микс от националности, етноси и езици както се знае от всички, обединени под един национален флаг и официален английски език.
Докато испански и португалски мореплаватели  колонизират Южна и Централна Америка, други европейски сили се надпреварват за територии в Северна Америка. Англичаните не проявяват интерес към Новия свят и последни се включват в колонизацията едва в 16ти век, но успяват да разширят владенията си и в края на 17ти век вече са доминиращи териториално  с водеща роля и език.
Новата държава се нуждае от много работна ръка и цял свят се втурва да търси работа там.
Но в целия тоя микс и досега се наблюдават визуално геномите на рижавите ирландци, светлорусите северни нации, тъмния тен и темперамент на испанци и италианци и тн.

Докато Куба като част от конгломерата на Латинска Америка е с доминиращо испанско присъствие, след него процентно местното островно население и избягалите роби от Флорида.

Общи условия

Активация на акаунт