Вчера имах именник, имах и гости и нямаше време за темата да си честитим празника.
Поне да се почерпим по един вкусен сладолед с ФЕ и да си спомним красиви емоции от недалечното минало.

Това май е нова снимка на Бурак с приятел.

Приятни почивни дни!

Здравейте момичета след около седмица почивка в планината отново съм на линия,и какво да видя любов и красота сте споделили в изобилие,липсваше ми темичката и вие,но няма как започва лятото и работата става все повече.Себи и аз споделям мнението ти че Бу е все повече влюбен във Фе,личи си отдълече и как няма,страхотна жена не се намира лесно във всяко отношение.Тази седмица ще се налсадим и на двата серияла.

Здравейте момичета,снощи почти изгледах Алпарслан,малко оставих за днес.Страхотна игра на всички,радвам се че се отървахме от Караджа като враг,иначе актрисата много добре се справи с ролята.
фахрие е била в Катар с някаква мисия, изложба на ювелирни изделия,най-вероятно е лице на някоя марка.
,Фахрие има с кого да се занимава,явно майчинското чувство не я оставя за миг,като гледам май-навече на малките обръща внимание.
Как да не ги обича човек,тез сладури.

.