Отговори
# 690
Здравейте, момичета!

Вчера имах именник, имах и гости и нямаше време за темата да си честитим празника.
Поне да се почерпим по един вкусен сладолед с ФЕ и да си спомним красиви емоции от недалечното минало.

Това май е нова снимка на Бурак с приятел.

Приятни почивни дни!

# 691
Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета след около седмица почивка в планината отново съм на линия,и какво да видя любов и красота сте споделили в изобилие,липсваше ми темичката и вие,но няма как започва лятото и работата става все повече.Себи и аз споделям мнението ти че Бу е все повече влюбен във Фе,личи си отдълече и как няма,страхотна жена не се намира лесно във всяко отношение.Тази седмица ще се налсадим и на двата серияла.
Днес отбелязват деня на майкта в турция,очаквам снимка на Бу с мама отдавна не сме ги виждали заедно.
Малко снимки от Алпарслан за утре

Фахрие се врсна във полята си,играе перфектно.
Алпарслан ще атакува и Осман ще атакува ,очакват ни силни серии,да видим рейтингите.
Обожавам го това семейство,знаят как да се забавляват и радват един на друг

Приятен ден момичета!:purple_heart:
И ето първата снимка за деня на майката

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 10:40 от djil

# 692
Привет, момичета!

Ето ви нова снимка на ФЕ с малкия за празника им. Те май са на море. При тях явно е горещо.

Хубава Неделя!

# 693
Здравейте момичета,

Май не сме я виждали в тази поза Фе.?

То и от празници човек се  изморява.
Чак сега се прибирам да почина малко  и се настройвам да гледам последната серия на Осман.

Каквато и снимка да постнем  на Фахрие и Каран  са все са прекрасни като Мадона и Младинеца.
Тази май  също е скорощна.Явно непрекъснато сменят  местата  в които почиват.

И да завърша с неустоимия Бу.

Приятна вечер.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 20:33 от sebilMM

# 694
Добър вечер момичета,да постна изказването на актьора който играе Кекваменос за Баръш и Фахрие,много или думи казва
Топрак Серген накануне дал небольшое интервью, в котором рассказал о работе в сериале "АлпАрслан: Великие Сельджуки", партнерстве с Барышем и Фахрие, а также о планах на лето:

✅ О Барыше:
"Мой брат Барыш демонстрирует отличное выступление: помимо того, что он хороший актер в главной роли, он несет ответственность за остальных актеров и съемочную группу (обычно на съемочной площадке около ста человек), чтобы распространять позитивные вибрации и поддерживать хорошее настроение. Недостаточно просто быть хорошим актером, важно отдавать огромную энергию своему окружению, что он делает блестяще!"

✅ О работе в сериале:
Вернулся на съемочную площадку, спустя 12 лет, наверное поэтому в Турции в этом году одна из самых холодных зим за последние 35 лет 😂

✅ О партнерстве Барыша и Фахрие:
Это не просто Барыш и не просто Фахрие, это два профессионала, которые создают гармонию на съемочной площадке, делятся ею. У них высокая адаптивность к работе. Их подход к работе, к команде и всем на съемочной площадке достойны уважения. Все вместе создают общую энергию на площадке, которая делает нахождение там очень комфортным.

# 695
Добра вечер,момичета!!!

Още един фрагман на Алпарслан

Фрагмана на Осман 93 епизод!

Прекрасни снимки на Фе и малчо Каранчик.Това дете е голям бонбон щур и щастлив-няма как да е другояче с тези родители.Много и прекрасни снимки на семейството сте споделили.

Но аз през тези три почивни дни се отдадох на филмов маратон и изгледах пропуснатите от мен епизоди на Осман и Алпарслан.И в двата сериала играят супер на ниво.Класни сериали и перфектни актьори.Чакам с нетърпение новите епизоди.
Ох,имам чувството,че това е ролята на живота му на Бурак-превъплатил се е в Осман.Такова сливане с ролята наблюдавам за първи път.Велик актьор е Бу.Колко успешно преминава през различните етапи от живота на героя си Осман.Колко зрял и мъдър е в последните епизоди.

И Осман в началото.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 23:52 от Keski1821

# 696
Здравейте, момичета!
Виждам, че всички сте се завърнали в темичката ни след празниците.
А ФЕ и Бурак не ни оставиха без снимков материал през почивните си дни.
И все още продължават. Нова фотосесия си е направила Фахрие сред природата. Явно там се чувстват най-спокойно без шума и лудницата на големия град и дебнещите от всякъде папараци и фенове.

И патрона в темата да не забравим, сега пък е на колело.

Довечера ще има ли серия?

# 697
Добтр вечер момичета
    Да МИМИ.....   И добре си прекарват и много се обичат и  са страхотно красиви..Май антите позамлъкнаха/Пу да не им е уроки?

Фе и Каран

https://www.facebook.com/BurakFahriyeRoFans/videos/1223612291503897/?__cft__
  • =AZWTjxzPvwyGUE5m1YSnV8FK85KqCNbG2H18T5l_9ZuIUDVEAlTdN0hf88S7GXPU0G30WVTcDQCngbbrsPa4w-RohNRH9nAlRNgJmEMRWpeFQadLDnhyD62gaolrdDsoggMy1341lqksW87PLehYIxcov5d9dYypeDDnSMb5iiZ9ic-sJu1HvjGqm6Kgknth1HU&__cft__[1]=AZW3lBBg6DDc5Bbktd449ZAxzcPX-AlLlO7csMIwJSHql0cYhU96HiYpHPuUDGhkTRh2vurgNzK6CBPfV-2dsU3k7oIhW6CM8PhexqWNNc2gSl21pb6F7hVrXkM90SzI3afFqPQasvNmRywZxpbUJCWjIXYTJpMzTq2r7WEjgvXeh4XCAF27drvaSGSDh4bzHgE&__tn__=-R

Аз съм се заредила  да гледам Алпарслан.

Очаквам както винаги интересна и вълнуваща серия.
      То , че Караджа ще се опита да убие Акча е ясно ,че Акча ще оцелее също /нали ще му ражда деца/ но как са го измислили сценаристите ще разберем след малко.

Съгласна съм ,че тази роля на Осман е чакала   Бурак години наред докато възмажее, докато стане перфектен актьот и  я изиграе по великолепен и запомнящ се начин ,за да го олицетворяват години наред като най- добрия ОСМАН!

Има едно видео на Бурак с някаква маникенка .Поболях се от ревност.
           Дано довечера има повече интимност м/у Алп и Акча

Гледайте и го коментирайте моля.

https://fb.watch/cV3DOfDlIW/

Приятно гледане   на    серията.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 20:58 от sebilMM

# 698
СЕБИ, това е изрязан момент от последната реклама на Бурак за Алтънйълдъз класик.
Манекенката е същата . Виж рекламата.

https://www.facebook.com/watch/?v=385388513471963

# 699

:МИМИ зная ,че е от реклама , ама съм си такава Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да харесват и флиртуват с Фе /защото съм сигурна в нея./  не се вълнувам,  но видя ли друга жена макар и в роля или реклама да е в ръцете на Бу  ми се стяга сърцето.Превъртам направо и то само защото  много обичам това наше семейство Озчивит и не искам никой да наруши хармонията им.

Пакистанките  я направиха и с къса коса като моделката от рекламата Yum

Някой от момичетата от преди си ме знаят,но такава съм си . Може и да не съм права.
.
   Гледам серията и отновоя харесвам и то много.
Отново съм впечвтлена от начина по който плаче Акча/Фахрие- усещаш тъгата и но не си юди лицето и устните като някой други турски актриси.

Не разбрах как и защо се завърна в лагера Караджа.
  На алпите  е откритието  на бомбохвъргачките, С това вероятно  ще спечелят  следващите  битки.
  Силен финал на серията.!
   Докато  Караджа се опитваше да убие Акча . Сулейман се намеси и прободе  смъртоностно жена си.
   Тежко беше и на двамата братя.

# 700
Purple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета суер рейтинг покачва се,снощи гледах до някъде умората си казва думата и заспах по средата.
Ще наваксам днес задължително

А фе в тази фотосесия сие слънчице

И Бу с куче е трепач

До по късно прекрасни:purple_heart:

# 701
Привет и от мен, момичета!
Ето ви едно щастливо семейство Озчивит на разходка в пълен състав.
Няма поводи за тревоги, СЕБИ. Ти го ревнуваш повече и от ФЕ. Такава им е професията, важно е да си имат доверие един друг.

Я виж колко е щастлив Бурак около тях. Прекрасни!

Джил, снощи и аз заспах рано и не успях да изгледам епизода на Алпарслан. Ама малко остана до финала. Дали ще има друг сезон с тях двамата?

Хубава и спокойна вечер!

# 702
Здравейте момичета.

Отново нашето сем. усмихнато и  щастливо.
 За мен е важно изражението на Детето,а то е щастливо:praying_hands:

МИМИ май имаме свободно време по едно и също  време.  Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartHug

Да МИМИ  побърквам се при мисълта ,че това което градиха и градят с любовта си може да срути някоя "кифла"
 Ще го приема като лична драма. / Еееее малко пресилено/

Джил , прекрасен е рейтинга.Заслужен.
Явно хората харесват освен бойните действия и победи и чисто човешки отношения  м/у героите.
Да, това го имаше и хората го оцениха.

В снощната серия Фе бе чудесна.

И малко за серията утре вечер. 

Дали това не е следващата влюбена двпйка?

Племенникът на Осман бей Актемур, който е проникнал в Инегол, иска да предаде спешна информация на Осман бей. Ще успее ли Актемур? Или ще бъде заловен и обречен на жестокостта на Николас и Романос? Ще успее ли Осман бей да преодолее стените на Инегол, въпреки всички препятствия и съпротива на Николас и Раманос? Ще успее ли да завладее Инегел и да издигне знамето на Кая до стените му?

# 703
Purple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета,снощи почти изгледах Алпарслан,малко оставих за днес.Страхотна игра на всички,радвам се че се отървахме от Караджа като враг,иначе актрисата много добре се справи с ролята.
Мими Фахрие продължава заедно с Баръш и във втори сезон,ще им се радваме.
Днес е денят на Осман,очаква го с нетърпение,силна серия ще има,дано успея да го изгледам.ако не утре.
Себи Хлорофила принцесата я харесва Орхан и май по книгата я вземаше той,ще видим по нататък.
Семейството ни е страхотно и се надявам да са така до края.
https://vk.com/feed?z=video-201498139_456239611%2F5301cd057ed0db … t_-201498139_2593
втори фрагман много показателен силни войни и стархотни
фахрие е била в Катар с някаква мисия, изложба на ювелирни изделия,най-вероятно е лице на някоя марка.
,Фахрие има с кого да се занимава,явно майчинското чувство не я оставя за миг,като гледам май-навече на малките обръща внимание.
Как да не ги обича човек,тез сладури.
До по късно момичета:purple_heart:

# 704
Привет момичета.

Джил , с удоволствие  ще продължа да гледам и втори сезон на Алпаслан.

Малко новички  снимки с нашите любимци.

.

Миличката Фе, и без грим  -прекрасна.

Не съм сигурна от кога са снимките.

От какво ли  ужасен  Гюндюз.Дано не е свързано със сина му.

До по- късно момичета

Общи условия

Активация на акаунт