Дайте ми съвет, да го напусна ли?

• 5 491
  • 54
  •   1
Отговори
Здравейте. Съжалявам, ако съм хаотична в писането, надявам се да ме разберете, в трудна ситуация съм и съм доста разбита. Историята ще е дълга. Доста време събирам смелост да пиша.
Когато бях на 18 започнах връзка с по голям от мен мъж- женен баща на деца. Родителите ми бяха твърдо против и с всички средства се бореха да ни разделят, но не успяха. Любовта ми беше много силна граничеща с обсебване. Искам да кажа че съм от заможно и добро семейство, изглеждам добре никога не съм имала липса на обожатели. Все още не мога да си обясня обсебването си към този мъж.
И така, аз-18 годишна тъкмо завършила училище след бурна връзка на 3 4 месеца заживявам с него( той беше се изнесъл в друго жилище но не беше разведен). Животът ни не беше нито лош нито добър аз все още мислех че нещо ни липсва за пълно щастие мислех че най доброто предстои. Имаше много сигнали на насилническо нарцистично поведение които игнорирах. Много скоро забременях желано и от двамата. Както в повечето случаи тогава започна рязката промяна и си показа злия облик. Не беше заинтересован към семейството ни караше ми се за всичко без да ме щади че съм бременна. Разбрах и за изневяра имаше връзка около месец с женена жена доста неугледна , но му простих и продължих напред въпреки всичко не можех да си представя да живея без него. Роди се детето ни. Той продължи с незаинтересоваността си постоянно излизаше по дискотеки, разбирах за флиртове с разни жени и дори ми посягаше всичко това в рамките само на 40дни след раждането. В един момент родителите ми виждайки всичко от страни ме потърсиха и ми казаха да го напусна че ще ми помагат и всичко ще се оправи( през цялото това време до тук те не общуваха с мен заради връзката ми с този мъж). Аз им признах че не живея добре и започнахме да плануваме как да го напусна. И така... Вече 10 месеца те са в постоянно очакване да се случи това за което са мечтали а аз все отлагам мига. За съжаление мисля че все още го обичам не мога да определя или имам някаква обсесия към него която нямам капацитета да разгранича. Момента назрява и отношенията ни са много обтегнати ( с мъжът ми), но той ми казва че все още ме обича. Той и семейството му ме обвиняват че заради мен той е оставил децата си и бизнеса си а аз сега изоставям него. Знам че правилното е да го напусна но не знам от друга страна дали няма да съжалявам, как ще се чувствам като го водя с друг как ще се справя да съм сама майка на доста млади години. Знам че не съм единствената в такава ситуация. Много се надявам друга жена в такова положение да ми пише как е постъпила съжалила ли е за напускането на мъжа си и дали според вас да му дам още един шанс или да послушам родителите си! Благодаря на който прочете до край!

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 10:45 от Не се сърди, човече

# 1
Щом ти посяга физически нямаш място там , нищо няма да се прочени , по-зле ще става . Имаш подкрепата на родителите си , отдели се и започни живота си на чисто. Това , че заради теб е зарязал семейството си са пълни глупости и манипулации .
Т

# 2
Днес е един много добър ден родителите ти да дойдат да се чукнете с яйцата и да ти помогнат да си събереш багажа.

# 3
Сбъркала си, но не е късно да промениш нещата. Не вярвай на това, че те обича. Той не те обича, той те притежава, бе момиче. Изглежда е доста обигран, казва ти това, което искаш да чуеш, за да те държи под ръка. Радвай се, че родителите ти ще застанат до теб, приеми помоща им и бягай, бягай бързо от този човек!

# 4
Когато тръгваш да създаваш връзка с женен мъж с деца, трябва да очакваш същото да се случи с теб. Този, който изневерява с теб, ще изневерява НА ТЕБ. Тогава защо не помисли за неговите вече създадени деца?

Този човек няма лоялност. Нито към съпругата си, нито към тебе.

Той е все още женен за първата, родила си дете от него, той прави секс с трета, но ти го обичаш? Третата била неугледна! И оценки раздаваш Simple Smile Ехее ти къде си!
Благодари на Бог, че си се родила в хубаво семейство, което те подкрепя. Обирай си парцалите и си продължавай живота като се фокусираш върху детето си. Ако сега не го направиш, ти ще си сърбаш последствията за собствените избори. Точно както до сега, но ще става по-зле, защото има невинно бебе намесено във вашата токсична история, която е всичко друго, но не и любовна.

# 5
Е, колко шанса още? Чакай да преброим - дала си му шанс след изневярата му, след като ти е посягал, след флиртове с други жени. Реално си самотна майка, щом е незаинтересован да си гледа детето.

А това дете го няма в разказа ти - всичките ти грижи са за теб, как те обвинявали, какво щяла си да правиш, ако го видиш с друга... Тук има едно бебе, което става свидетел на всичките ви простотии и вместо да се осъзнаеш, че си МАЙКА и носиш отговорност за благополучието на детето си и то да живее в добра среда, с добър пример за отношенията между мъж и жена, грижата ти е как ще понесеш, че щял да е с друга. Че той вече е бил с други.

Никой няма да взима решенията ти вместо теб.

# 6
  • София
Бягай, завърши образование, докато родителите ти са още млади и могат да помагат с отглеждането на детето. Намери си работа, после и квартира за теб и детето и чак тогава, като те е поочукал истинския живот, си търси нов мъж. На 18-19 си почнала да играеш на семейна с много по-голям, женен и кръшкач. Направила си голяма грешка, но си все още много млада и имаш време да я поправиш. Детето също едва ли ще помни баща си, така че не виждам никаква дилема тук. Ако ти харесва да стоиш да те бие и да ти изневерява с жени от дискотеките, стой си.

# 7
Класически боклук.
Трябва ти откъсване, време и всичко ще е 6.
Трудното е да направиш крачката сега, свикнала си, навик, сантимент, вероятно ти е първата любов или дълга връзка.
Той НЕ те обича. Мъжете, които обичат не се държат по този начин с жената.
Вашите да ти помогнат бързо с багажа и у тях. Никакви контакти, само ако има поводи за детето, но не ми прилича на затичал се.
Не слушай глупости – зарязал си жената/децата/бизнеса заради теб. Неговите избори не са твой проблем. Зарязал е щото е бил похотливец и развратник, а ти си била на 18.
Ще ти мине обсесията към него. Само се отдели и си дай време.

# 8
  • София
Млада си, животът е пред теб. Имаш подкрепата на семейството си и изобщо не слушай кой в какво те обвинява. Зарязал си семейството за ученичка, но ученичката му виновна. Това дори не са манипулации, а пълни тъпотии. Взимай детето, запиши се да учиш, родителите ти ще помагат и като си стъпиш на краката вече детето ще е на прилична възраст и спокойно ще можеш да се оправяш и сама. Пък и да срещнеш подходящ човек и наистина да си имаш семейство с него.

# 9
Кой каквото само си направи, друг не може да му го направи.
Иначе какво следва да се направи занапред за минимизиране на щетите е ясно, но съвсем не ми е ясно дали си способна на рационално поведение. Страх ме е, че си от онази порода хора, които зорлем сами си съсипват живота. То и те изтрезняват и помъдряват, ама чак по-късно в зряла възраст.
Та, ако имаш силите късай с онзи, отрязвай го тотално и се прибирай при вашите.

# 10
  • София
Кой каквото само си направи, друг не може да му го направи.
Иначе какво следва да се направи занапред за минимизиране на щетите е ясно, но съвсем не ми е ясно дали си способна на рационално поведение. Страх ме е, че си от онази порода хора, които зорлем сами си съсипват живота. То и те изтрезняват и помъдряват, ама чак по-късно в зряла възраст.
Та, ако имаш силите късай с онзи, отрязвай го тотално и се прибирай при вашите.
То на 18 е дете, рано е за порода. Много лесно някой чичко да хване едно дете и да го накара да направи всичко. Не я виня грам, просто лош късмет с тоя чичак. Синът ми ще става тази година на 18, гледам съучениците и приятелите му, които са вече и на по 19, не само момчетата, и момичетата са деца отвсякъде. Не си ги представям с дете и разведен чичо. Отврат.

# 11
Така е, но повечето такива "деца" имат чувство за самосъхранение и все пак някакъв здрав разум, стоящ на стража и спираш екстремности. При някои обаче спирачките отказват.

# 12
  • София
Така е, но повечето такива "деца" имат чувство за самосъхранение и все пак някакъв здрав разум, стоящ на стража и спираш екстремности. При някои обаче спирачките отказват.
Нямат опит и е много лесно някой да ги хване и омае. Имах съученичка, която на 16 беше забърсана от 35 годишен чичак, на луда я направи. Поне не и направи дете, но даже беше вече женена за друг и на почти 30 и продължаваше да му изплаща някакъв кредит. Не случайно в Щатите това го броят за сексуално насилие, защото в тия години голяма възрастова разлика прави малкия буквално роб на дъртия. Едно е жената да е на 30 мъжът на 40-45, но ако е на 18, а той на 35-40 неговото си е жива педофилия и момичето няма шанс срещу триковете на опитен мъж, колкото и да е смотан.

# 13
"Живея с женен мъж с деца, но той ми изневери с неугледна женена жена" Simple Smile Не мога, ще умра от смях, оправи ми се деня Simple Smile

# 14
Когато си веече родител, не можеш да вземаш решения, само от гледна точка на своя интерес. Първо помисли за детето. Искаш ли да расте в такава среда и да приеме, че всичко това е нормално? Как ще се отрази на отношенията в бъдещото му семейство?
Мъжът ти е показал кои са неговите приоритети. Време е да подредиш твоите.

Общи условия

Активация на акаунт