Останах вярна на партньора си, но защо продължавам да мисля за това.

• 3 858
  • 51
  •   1
Отговори
Здравейте, ще сподела на кратко и своята история, би ми било интересно да чуя мнението на хора, които са минали през нещо подобно или такива с дългогодишни връзки.
Преди време срещнах един човек, тогава минавах през труден период, с мъжа ми доста се карахме, главно за дреболии и битовизми, но много често. Заедно сме повече от десет години, имаме и едно прекрасно детенце. През всичките тези години, никога не съм му изневерявала, не съм си го и помисляла, до момента, в който се появи въпросният мъж. Засичали сме се и сме си писали няколко пъти. Знаех, че това е нередно, но въпреки това, продължих да си пиша с него още известно време. Спрях в момента, в който усетих, че мога да загубя контрол, защото той почна да намеква, че го привличам силно и ме желае. Тогава уж сложих точката. От тогава нито сме се чували, нито виждали. Той ме разбра и каза, че не иска да ми разваля семейството и да ми създава проблеми. Защо тогава, месеци по-късно, продължавам да се сещам за него. По - скоро не за него, а за тръпката и целия този адреналин и прилив на емоции, които изпитах. Аз определено не съм се влюбила в него и категорично не искам да се разделя с мъжа ми. Не съм и от онези скучаещи домакини, които няма какво да правят по цял ден и търсят тръпка - работя, грижа се за детето, занимавам се и с още куп други неща.
Какво тогава е това чувство и тази мисъл, която ми е влязла в главата.

# 1
Неизживяна тръпка.
Иначе казано не си се начесала.

# 2
Филмираш се за глупости.
Това е като да се влюбиш в герой в някой розов роман.
Липсва.ти тръпката и знаеш, че ако се хванеш с този жребец ще си разбиеш брака.

# 3
Сама го казваш - тръпката е което ти липсва а не човекът. А и не е като нещо да се е случило и да е приключило, че да го зачеркнеш, а е някакво неопределено, съответно с много място за фантазии...
Намери си нещо друго с което да се разсейваш, от това нямаш и толкова спомени дето дълго да ти държат влага, би трябвало лесно да се фокусираш върху други неща ако са ти интересни.

# 4
Ти сама го каза тръпката, и то в момент, в който хем имате битови проблеми, хем се познавате дотолкова, че нямате онази тръпка вече. И точно защото ежедневието ти е както го описа работиш, грижиш се за детето, но двамата с мъжа ти нещо правите ли освен да се карате? Потърси тръпка и моменти за романтика и любов с мъжа ти, за да изпитваш емоции, а не само задължения и работа покрай семейството.

# 5
  • Пловдив
Вместо да мислиш как да направиш "музика" на онзи .....посрещни мъжа си по ластик и направи "музика" на него .....току виж и той ти отвърнал.

Пък случайно може да разберете и двамата ,че съвместния живот не е манджи,  изпрани гащи и изчистени фуги в банята....

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 08:44 от Sun2000

# 6
  • София
То човек понякога иска да има всичко – хем сигурността на семейството, хем вълнението да е необвързан. Не непременно има дълбоки причини за това и не е престъпление да си мислиш и за Брад Пит. На чуждия мъж чорапите му още не миришат.

# 7
Сама го казваш - тръпката е което ти липсва а не човекът. А и не е като нещо да се е случило и да е приключило, че да го зачеркнеш, а е някакво неопределено, съответно с много място за фантазии...
Намери си нещо друго с което да се разсейваш, от това нямаш и толкова спомени дето дълго да ти държат влага, би трябвало лесно да се фокусираш върху други неща ако са ти интересни.

Като цяло съм човек с доста интереси и хобита, част съм и от една фондация, където също си имам своите ангажименти, но за съжаление, времето не стига за всичко. Детето ни е още малко, гледаме си го главно сами, с мъжа ми работим от вкъщи и сме почти постоянно заедно

# 8
  • Melmak
Жалиш по нещо неизживяно. Просто си в дълга връзка, където тръпката вече е отминала и е дала място на зрели чувства. Сега си срещнала този симпатяга и са ти светнали очите. Не си струва да си съсипваш семейството. Опитай да вкараш малко тръпка с мъжа ти, измисли нещо, я бельо, я идете извън града за 1-2 дни.

# 9
Въобще не разбирам кое ти липсва в тази ситуация? Нали разбираш, че той ти е говорил каквото ти е говорил само за да те вкара в леглото? Че ако нещата се бяха получили пак от теб щеше да се очаква да переш чорапи и да готвиш мусака, същите битовизми както и сега и вероятно същите скандали както с мъжа ти? Даже аз не очаквам да имате връзка с него, по скоро при него е заради секса и като му умръзнеш или стане прекалено сложно щеше да те зареже. Мисля така, защото поначално се занимава с женена жена с цел да го огрее без жената да очаква повече. Казал ти е, че те разбира и те е оставил на мира, просто защото има и други на въдичката.
Като се сетиш за него се сети и за тези неща и помисли сериозно дали си струва.

# 10
Въобще не разбирам кое ти липсва в тази ситуация? Нали разбираш, че той ти е говорил каквото ти е говорил само за да те вкара в леглото? Че ако нещата се бяха получили пак от теб щеше да се очаква да переш чорапи и да готвиш мусака, същите битовизми както и сега и вероятно същите скандали както с мъжа ти? Даже аз не очаквам да имате връзка с него, по скоро при него е заради секса и като му умръзнеш или стане прекалено сложно щеше да те зареже. Мисля така, защото поначално се занимава с женена жена с цел да го огрее без жената да очаква повече. Казал ти е, че те разбира и те е оставил на мира, просто защото има и други на въдичката.
Като се сетиш за него се сети и за тези неща и помисли сериозно дали си струва.

Оо, не, не, каква връзка. Размишлявала съм над тези неща и даже да бях необвързана повече от мимолетна авантьора не бих поискала да имам с него. Има го първичното привличане, но до там

# 11
Ескейпизъм от сивото ежедневие. Когато животът ти стане по-интересен, ще спреш да го мислиш.

# 12
Само искам да ти разтълкувам думите му "Той ме разбра и каза, че не иска да ми разваля семейството и да ми създава проблеми."

***Искам те те ч***м дискретно и без ангажименти. Не бих се занимавал с теб за повече, но ако не може, не ми е важно.***

Тури си малко лед на оная работа и се стегни. Пълно е с развалени семейства, заради семейна скука. Измисли начин да освежиш отношенията със законния си съпруг. Запали там искрата отново!

# 13
Тая неизживяна тръпка изначално нямаше да се появи, ако отношенията ви бяха в ред.
За какво се карате?
Залагам, че мъжът ти вдига кръвното с нещо, а ти се чувстваш виновна заради годините заедно и детето и наричаш нещото 'битовизми и дреболии'.

# 14
  • Out of the Mix
Нова разговорна чуждица научих - > "ескейпизъм". Joy

Dalya, от мен имаш следното предложение, което е форумен патент на потребителката Зло, а именно - > довечера да си по панделка пред мъжо си, след като сте приспали дятето. Smile

Също вкъщи можеш да си максимално предизвикателна, как да стане иначе?

Не всички мъже са нерези и постоянно готови, без жената да се "труди".

Примерно, докато чистиш фугите, можеш да заемаш по особени пози, и да го викаш да гледа, че не ти е лесно, или се впрягате и двамата, па там може да се завъди искра.

Общи условия

Активация на акаунт