Останах вярна на партньора си, но защо продължавам да мисля за това.

• 4 274
  • 51
  •   1
Отговори
# 45

Абе не ти вярвам, ама айде.

Нямам за цел да убеждавам някого във фактите от собствения ми живот.
За съпружието ясно, че не мога да гарантирам. Но за себе си - това са фактите. 17 години. Не ми е слаб ангелът просто. На тези дето им е слаб, както и да направиш, все конят ще е в ряката.

Ако наистина си 17 години изцяло вярна - респект. Аз не искам убеждение, защото тук просто си обсъждаме някаква тема. Не се познаваме и нямаме някакви отношения за да се доказваме един на друг.

# 46
Много сте смешни, що си мислите, че като вие не можете да сте верни - всички сме така. Grinning

# 47
Много сте смешни, що си мислите, че като вие не можете да сте верни - всички сме така. Grinning

Има нормални и ненормални.

# 48
  • Поморие
Здравейте, ще сподела на кратко и своята история, би ми било интересно да чуя мнението на хора, които са минали през нещо подобно или такива с дългогодишни връзки.
Преди време срещнах един човек, тогава минавах през труден период, с мъжа ми доста се карахме, главно за дреболии и битовизми, но много често. Заедно сме повече от десет години, имаме и едно прекрасно детенце. През всичките тези години, никога не съм му изневерявала, не съм си го и помисляла, до момента, в който се появи въпросният мъж. Засичали сме се и сме си писали няколко пъти. Знаех, че това е нередно, но въпреки това, продължих да си пиша с него още известно време. Спрях в момента, в който усетих, че мога да загубя контрол, защото той почна да намеква, че го привличам силно и ме желае. Тогава уж сложих точката. От тогава нито сме се чували, нито виждали. Той ме разбра и каза, че не иска да ми разваля семейството и да ми създава проблеми. Защо тогава, месеци по-късно, продължавам да се сещам за него. По - скоро не за него, а за тръпката и целия този адреналин и прилив на емоции, които изпитах. Аз определено не съм се влюбила в него и категорично не искам да се разделя с мъжа ми. Не съм и от онези скучаещи домакини, които няма какво да правят по цял ден и търсят тръпка - работя, грижа се за детето, занимавам се и с още куп други неща.
Какво тогава е това чувство и тази мисъл, която ми е влязла в главата.
За да поглеждате настрани, значи нещо куца в семейството, но не се впускайте прибързано в авантюри с човек, когото не познавате. Не е гаранция, че той ще е по-добър от настоящата ви половинка. Опитайте се в името на семейството да изгладите проблемите, а ако е невъзможно, тогава помислете дали не е по-добрр за всички да поемете по различни пътища. Обмисляйте всеки ход максимално.

# 49
Авторке или си оправи отношенията или се раздели. Чатове, срещи и такива неща са лошо нещо и си заслужила бесилото. Кръшкането е избор, а не грешка.

# 50
Айде, сета какво бесило, какви пет лева. Жената се почувствала специална заради вниманието на друг мъж. Този мъж (тръпката) обаче не струва, защото много лесно се е отказал от нея. Един мъж искали една жена истински и мъжът не би го  отказал.

# 51
Айде, сета какво бесило, какви пет лева. Жената се почувствала специална заради вниманието на друг мъж. Този мъж (тръпката) обаче не струва, защото много лесно се е отказал от нея. Един мъж искали една жена истински и мъжът не би го  отказал.

Хайде, хайде, това е типичното клише. Има и други варианти, защо се е отказал от нея.

Общи условия

Активация на акаунт