Дайте ми съвет, да го напусна ли?

• 5 493
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Абе ,жените не се научиха ,че разведен мъж или такъв който си хваща любовница ,рядко излизат читави . Ако е разведен,или ще е комарджия,или алкохолик,или ще е курвар .

# 16
  • София
Сега си представи, че това го е написала дъщеря ти. Какво ще направиш?

# 17
Флиртове,изневери,лошо отношение, посягане на бременна жена,нарцисист и ти питаш дали да го напуснеш? Бягай с 200,защото ще те съсипе и младостта си ще пропилееш.

# 18
  • София
Той изобщо разведен ли е? Ако не е, той не ти е изневерил, а ти си една от тези, с които изневерява.
Признал ли е детето ти?
Ти учиш ли? Работиш ли?
Кой издържа теб и детето?
Какво точно му обичаш?

# 19
Мъжът ми, мъжът ми. Какъв мъж ти е тоя, той е мъж на друга,  като гледам и на цялата махала.
Само това, че ти посяга е достатъчно да го напуснеш. Тука едва ли някой ще ти каже нещо друго.

# 20
Има дете, а продължава да мисли само с половите си органи. Ако мислеше за детето си, отдавна щеше да се е махнала. И признато ли е това дете изобщо ?

# 21
Авторке, стой си, стой.
Това е то, избор, любов, страст. И каква саможертва само от ТВОЯ мъж- зарязал децата си, жена си, заради теб.
Стой си. Ще те бие, ще те притежава, ще ти отказва личен живот, извън картонената кула, която ти е съградил.
 Стой си.Ти ще свикнеш. На бой, на унижения, на изневери.
Стой си.И когато станеш на 30, с десетгодишно дете, и напълно зависима, той ще те зареже и ще си намери нова 18 годишна кукла. А ти ще си неугледна женена жена, с която някой 50 годишен, вмирисан на алкохол ентусиаст от кварталната дискотека, ще изневерява на младата си жена.
Стой си.

# 22
  • София
Авторке, стой си, стой.
Това е то, избор, любов, страст. И каква саможертва само от ТВОЯ мъж- зарязал децата си, жена си, заради теб.
Стой си. Ще те бие, ще те притежава, ще ти отказва личен живот, извън картонената кула, която ти е съградил.
 Стой си.Ти ще свикнеш. На бой, на унижения, на изневери.
Стой си.И когато станеш на 30, с десетгодишно дете, и напълно зависима, той ще те зареже и ще си намери нова 18 годишна кукла. А ти ще си неугледна женена жена, с която някой 50 годишен, вмирисан на алкохол ентусиаст от кварталната дискотека, ще изневерява на младата си жена.
Стой си.

Той,  ако я зареже ще ѝ направи услуга. Повечето, обаче не ги зарязват, а им съспиват живота и психиката, по-лошото е, че го правят със собствените си деца.Ако не я омотае в стреч-фолио или не я захвърли в куфар, де.

# 23
Не мога да повярвам, че след всичко написано, авторката пита дали да го напусне!

# 24
Отговарям на въпроса.
Да, веднага! На момента! Веднагически!

# 25
  • Sofia
След като имате подкрепата на родителите действайте възможно най-бързо. Докато са още млади и могат да помогнат. Не поглеждайте назад-колкото повече чакате рискувате да си съсипете живота.

# 26
Жените можем да бъдем много тъпи.
Имаш достатъчно причини да сложиш край, но ти си го научила, че каквото и да направи ще му простиш и си развява коня и му е много добре.
Помисли какво би посъветвала най-близката ти приятелка ако в момента се случва на нея и се взимай в ръце докато не е станало късно.Имаш помощта и подкрепата на родителите си.Няма нищо по-ценно от това! Във форума такива теми има всеки ден, но момичетата са в задънена улица и няма къде да отидат, а ти сама се закопаваш.

# 27
Съжалявам, че ще го напиша, но това е което мисля наистина - този, който гради своето щастие върху чуждото нещастие, неминуемо е нещастен в последствие.
Иначе - тръгнете си, това няма да се промени, ще стане много по-зле. Навремето аз не си тръгнах след първия шамар, и шамарите станаха много повече, после бяха юмруци по тялото, главата ми бе удряна в стената.
Не си струва. Имате дете, не го подлагайте на това!

# 28
  • София /Абсурдистан
Любовта е сляпа, но по-добре се махай от там.

# 29
От авторката:
Нещо да допълня- малко след като заживяхме задно той се разведе а дето е родено в брак. Благодаря много на всички които ми отговориха знам какво трябва да направя и ще го направя най вече заради детето ми и родителите ми! В най скоро време ще напусна този човек и ще създам нов живот за мен и синът ми. Само да кажа, това че не пиша за детето не означава че е на заден план , фокуса на историята ми е баща му. Детето ми е изключително умно, гледано с любов и внимание, както всяко дете с адекватна майка.

Общи условия

Активация на акаунт