Отговори
# 720
Привет в Неделя, момичета!

Малко пролетно настроение с невероятната ФЕ. Впечатлява ги , където и да иде. Всички са очаровани от нея. С тази прекрасна, слънчева усмивка, предава само положителна енергия наоколо. Обичам такива хора.

Принц Янис от Алпарслан. Никак не е лош, хваща окото.

Кески , благодаря за линка на преведения епизод.

Приятна почивка на всички!

# 721
Неделен привет момичта!

Кески ,  Hugза поред път благодарности за преведения  епизод на Осман.
Да попитам има ли и на Алпите  или съм пропуснала нещо Anguished

МИМИ , красавицата ни  и  страхотна кола в Катар.Спрахотно мимиче  е Фе.Късметлии са и двамата ,че се откриха и   създадоха истинско семейство.

https://vk.com/video233978656_456239695?list=fb01b5faa5829be31e    

И обиците и прическата са ни познати нали?

E..... обиците не съвсем.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:17 от sebilMM

# 722
Тати Бурак и Каран се забавляват по мъжки докато чакат мама ФЕ.

# 723
Добра вечер,момичета!!!

Ето ви нещо за късните часове!Алпарслан 24 епизод на български- топъл току що качен!

https://ok.ru/video/3608270342793

https://www.evropabgonline.com/alparslan?fbclid=IwAR24AptqpLYum2 … pm-luj90Sk5F3yP20

# 724
Себи ето го и Осман на бг
https://www.evropabgonline.com/osman_treti?fbclid=IwAR1Rt5fTNQWg … p9yXaXqlyXVlFu88U
Аз съм в очакване на Алпарслан,довечера и нашата хубавица,Осман го изгледах снощи.
До по късно момичета!

# 725
Здравейте, момичета!

По едни муцунки за новата седмица ви изпращат ФЕ и Каранчо.

А снощи е имало вечерно парти с огън на терасата при семейство Озчивит. Малко уют и топлина за завърналата се ФЕ. Знаят как да релаксират Буфчетата.

Приятно гледане на Алпарслан довечера, че скоро свършва сезона!

# 726
Здравейте!

Кески пак си на линия и то в момента ,за да сме готови за новата сериа.Благодаря!

МИМИ , явно е ,че нашето сем. си обича   домашния уют.
Довечера очаквам първата прегръдка м/у Алп и Акча,

И снимката с Каран и Бу докато чакат мама е на двора на къщата им./познавам го по жълтите храсти зад тях.
И огънят който са подготвили  вечерта е с цел топлина и уют.Браво на  това семейство и начина по който възпитават детето си!

Невероятният Осман!

Бу......прекрасник.

# 727
Привет, момичета!

Един прекрасник да ви сложа.

Колажи с ФЕ и Баръш от щастливи фенове.

Рейтингът много е паднал нещо на Алпарслан. Какво стана снощи, не беше ли на ниво епизода? Аз по-късно ще го гледам.

Хубава вечер!

# 728
Revolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета снощи не успях да догледам серията но си беше хубава до където я гледах,от всичко имаше,
Много добре изигра Акча снощи ролята си не че съм се съмнявала това е Фе все пак,имаше болка когато получи подаръка от баща си вещите на майка и,както и тревогата накрая за Алпарслан накрая.
прекрасна
незнам защо рейтинга с цяла единица е паднал,освен да са давали нещо ново,но ще се върне публиката сигурна съм
и тази двойка сезаформя добре да видим какво ще се случи между тях. Искам с превод да я изгледам за да си навържа нещата.
Страхотен фрагмана за следващата серия
Мария ще избяга и Алпарслан ще води битката
https://vk.com/ptichka_korolek?z=video-48619406_456243039%2F8882 … pl_wall_-40525808
и за къде без един храбър и мъдър Осман

и за къде без великолепното семейство.
Приятна вечер момичета!:purple_heart:

# 729
Привет, момичета!

Появи се новината, че ФЕ напуска сериала Алпарслан втория сезон. Този път обаче е потвърдена и от Бирсен Алтунташ. Ако това е вярно, много жалко. Сценаристите да не я убият в последния епизод за сезона, то не остана много? Не знам как е по исторически данни, някой интересувал ли се е в действителност как завършва тяхната история?

А днес е денят на Осман. Приятно гледане довечера.

Хубава вечер!

# 730
Здравейте момичета.
Тези дни  не съм в крак с темата защото подготвях еедно много специално гости.Мина и сега съм на линия
.
Изгледах  серията на Алп и ми допадна , но май само играта  и ситуациите около Фе.. Доста е нисък рейтинга  и може би това , ако е вярно  че няма да гледаме  нашето момиче може да е една от причините да не снима във втори сезон.
Друга причина ,би могла да бъде  евентуална  бременност. Нали Бу чака да има момиченце някой ден.

Само мое мнение да споделя- колкото и да харесвам Баръш като актьор  и то в романтични роли  тази тук не е  по вкуса на  много зрители.Като гледам и Султана и Чагри бей и Сулейман  са си турци на 100% , нашият Алп ми  е малко не на място. Прекалено френско излъчване има.

А нашето момче си баш Осман отвсякъде'
               В реала също.

Сега се включвам и в серията

# 731
Здравейте момичета,нося ви рейтинга на Осман на такафа силна серия има спад направо съм в шок,уникална игра на всички Осман великолепен,Никола също,сбогувахме се с героя му,Гюндуз и той,самото прощаване на двамата братя уникално изиграно,младия Актемур също.
иначе сме на първа позиция за деня навсякъде.

Малко красота извън
и Алпагут
Аз не не вярвам на странични приказки ,докато не чуя от Фахрие че е истина няма да се самонавивам.
До по късно момичета1:purple_heart:

# 732
Привет, момичета!
Рейтингите падат ама лято идва, така ще е, време е да приключваме със сериалите.

Малко нови снимки на Бурак са излезли.

Хубава и спокойна вечер!

# 733
Привет , привет момичета...

Джил, рейтинга не е върха  но е задоволителен.
Първо хората вече са изморени от негативни емоции по Света вече 2- 3 години.
Да ,имаше в серията много силни моменти- на  първо място тази с прощаването на сем. с Гюндюз и най- вече м/у двамата братя.
Аз обаче бях много отегчена от безкрайните  речи и и молитви. Едибали се моли 10- 15 мин,Няма лощо ,ама май и
турските   зрители  са се отегчили и  са дали своите оценки.
За играта на актьорите две мнения няма- супер  са и в истопическите образи  много   убедителни и сериозни.  

Прекрасни и в последните дни.

Това приятелско сем. на Буфчетата си имат второ момиченце. Тези малки дамички имат един прекрасен кавалер в лицето на Каран.

Много интересна  и спокойна вечер

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 20:37 от sebilMM

# 734
Purple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета имаме нов фрагман на Алпарслан който има много въпроси,дали всичко е така както изглежда или не
Alparslan: Büyük Selçuklu 26. Bölüm Fragmanı
Втори фрагмент към 26-та серия на сериала «Алпарслан: Великите Селджуки»🔥
– Храбреци мои с орлов поглед! Нека старанието ви да победи!
– Аз ще проваля всеки негов план.
– С мен е дъщеря ти, която смяташе за мъртва.
– Ще те накарам да платиш за всичко, което направи.
– Ако се съди по това, че ме извика, значи се страхуваш от тюрките.
– Ще спрем дъха ви пред очите на Харви.
– Напред, мои храбри братя!
– Щом аз съм твоето оръжие против тях...
– Мария!
– Сега утеши тъгата си с трупа на дъщеря си.
– О, Аллах!
– Айбике...
https://www.facebook.com/100021797049377/videos/1488340418230398
Не искам да умира Акча,не и по този начин.

Ново от прекрасната Фе
и голяма веселба с Никола извън сериала
До по късно момичета!:revolving_hearts:

Общи условия

Активация на акаунт