Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 161 049
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 120
Купих си брашно, ще се включа в играта на София мел

# 121
Zewa изкарали ли са новите печеливши?
Харесвам си клавиатурата от Чио, но не ми се купуваше още чипс в момента. Дано да дадат подобни в някоя друга игра.
Приложението на КК е много тъпо в момента - няма никакви награди!

# 122
На чио наградите ги качват винаги в 12 на обяд. Аз днес успях да си взема клавиатура, в 12.02 до 12.10 имаше още три броя. Игрите обаче свършиха още първата минута...

За прикачането на снимката аз снимах чипсовете, след това ми върнаха имейл да им пратя снимки на всички чипсове, пратих им, казаха да очаквам наградата. Simple Smile
Аз в 12:03 както бях задрямала се стреснах и заявих клавиатурата. Бяха останали 3 броя.  Във формата която ми излезе за адреса прикачих всички снимки на кодовете на чипсовете заедно, като всеки код беше на отделна снимка  и получих имейл за успешно подадени данни за получаване.

# 123
  • Plovdiv, Bulgaria
Никъде ме няма в тегленията, но днес в Кауфланд в количката някой беше оставил 4 карти за регистрация и ги взех.
Купих и брашно и веднага го снимах с хляба, който забърках днес, регистрирах и кода и би трябвало да имам 5 точки като одобрят снимката.
И в Маги се включих.

# 124
Кога теглят печелившите от Била?

# 125
  • Сф
Satisfied Той и ММ тества дезодорант за тоалетна Бреф, не че той го слага и ще пише мнение.
ами аз бях с ковид и нямам още мирис като хората 🤣

# 126
  • София
Като ви чета колко награди печелите, ме стимулирате да продължавам да играя. От началото на годината имам спечелена само една кутия с хранителни продукти и една топка, а участвам в доста игри. Надявам се този месец вече да се отприщи късметът.

Чакаме и от Нутела тези дни да обявят. Утре и Мимоза голямата награда.

# 127
  • Сливен
За Софиямел-Никъде не видях да пише,че трябва да пазим опаковката. Grinning
Скрит текст:
8.4. Забранени са опитите за налучкване на кодове от опаковки на участващите продукти. Ако организаторът засече и потвърди опит за многократно въвеждане на невалидни/фалшиви кодове, налучкване на кодове, ще спре достъпа до потребителския профил незабавно. Със спирането на достъпа, съответният потребител губи правото да използва събраните до момента точки и въведени кодове.

Да ви стимулирам още повече- това е една част от наградите,които съм спечелила от 01.01 до момента-01.11
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:16 от сикрет

# 128
  • София, Дружба 2
Днес получих наградата от формулата игра  Nimm 2 lolly. Детето пощуря от радост. Simple Smile

# 129
  • у нас
Сикрет, много вдъхновяващо Kissing Heart Браво, да си ги ползвате със здраве!

# 130
Хлебопекарната пристигна с Лео Heart
Много съм щастлива!!! Най-хубавата награда, която съм печелила. Има и разни опции за безглутенов хляб, тесто за пица и мармалади. Сега ще я разучавам. Heart Eyes

# 131
  • Сливен
Доста от нещата отдавна съм подарила,разменила или сме изяли вече. Grinning

Честита хлебопекарна,много е хубава. 🤩

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:38 от сикрет

# 132
Хлебопекарната пристигна с Лео Heart
Много съм щастлива!!! Най-хубавата награда, която съм печелила. Има и разни опции за безглутенов хляб, тесто за пица и мармалади. Сега ще я разучавам. Heart Eyes

Честито!

Съжалявам за спама.
Не се лъжи да правиш сладко/мармалад вътре.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:47 от D3s1

# 133
Къде пишете на Толкпанела? Има ли развитие с ваучерите за Емаг? Писах им преди няколко дни в контактната форма и нищо. :/

# 134
Прекрасна нова тема.  Успех на всички този месец.

И аз не виждам печелившите в Зева.

Общи условия

Активация на акаунт