Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 161 058
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 135
Игра на The voice и Nescafe

Игра на The voice и Cinema city

Пускам победителите от AEG Bulgaria, защото не са тагнати във Фейса и някой може да пропусне:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 00:52 от Yo_Ana19

# 136
  • София
Къде пишете на Толкпанела? Има ли развитие с ваучерите за Емаг? Писах им преди няколко дни в контактната форма и нищо. :/
Миналата седмица и аз писах в контактната форма, но не стана нищо. Вчера писах като отговор на писмо с анкета, но в рамките на деня не дойде нищо. Впрочем, дойде някакво много интересно писмо, което за момент си помислих, че може да е свързано с моето питане, но след това здравият разум (доколкото го имам Joy) проговори, че трябва да е някакъв вид спам:

Скрит текст:

Все пак се чудя каква може да е целта на подобно писмо? Няма нищо прикачено, нито линк, на който кликна. Не е споменато името на имейла ми. Какво би станало, ако отговоря, че не съм получила такова съобщение?

# 137
Спам е! Искат да провокиеат отговор.
На zewa трета или четвърта седмица чакаме печеливши?

# 138
Спам е! Искат да провокиеат отговор.
На zewa трета или четвърта седмица чакаме печеливши?
Четвърта - последна.

# 139
Таня67, добре си се усетила, че е спам. Търсят отговор и като кажеш, че не си вероятно вече пращат с прикачен файл или линк.
Чакаме си значи Емаг, че съм заредила количката с 200 лв подаръци за рожден ден за щерката, че с тия зелени сертификати хич не мисля и да се мъча да обикалям по физически магазини.

# 140
  • София
С продуктов пакет от последното теглене на Мимоза съм.. доволна съм.. бях я забравила тази игра, покрай десетките бележки за Емечо и бях само с 1 бележка в началото.. иначе я имаше в нашият магазин, ама пуста Емека ми бодеше очите 😁😁😁

# 141
Видях игра на Рексона за мъже в кварталния магазин.Купуваиш 2бр и теглиш скреч карта.Наградите са винтоверт Бош,накрайници на Бош или продукт.
От 01.11 до 30.11

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 08:46 от Alize1234

# 142
  • софия
Таня67, добре си се усетила, че е спам. Търсят отговор и като кажеш, че не си вероятно вече пращат с прикачен файл или линк.
Чакаме си значи Емаг, че съм заредила количката с 200 лв подаръци за рожден ден за щерката, че с тия зелени сертификати хич не мисля и да се мъча да обикалям по физически магазини.

Има игра на Емаг ли? Явно съм пропуснала!

# 143

Има игра на Емаг ли? Явно съм пропуснала!
От Толк панела чакам вече 3 седмици един ваучер за 10 лв

# 144
Благодаря за новата тема и късмет на всички Simple Smile https://www.pufiespromo.bg/?utm_source=Facebook_Mobile_Feed& … LYHe-7rEuN_diVPGM

# 145
Момичета, за играта на Т-маркет изпращат ли мейл,че е успешна регистрацията?

# 146
Фантастико

# 147
  • софия
В игрите на Фантастико ще включа.

# 148
  • София
Миналия месец спечелих само награда от edna.bg - бонбони Toffifee. Дано този имам повече късмет, но пък реших, че пак ще влизам във форма и ще огранича участията със и за сладки неща 😁. Обаче ако има хубава награда, която ми се иска да спечеля, ще купувам, какво да правя, а после не знам, освен да организирам и аз раздаванка 😃

# 149
На Една и Дама къде да намеря игрите? Търсих няколко пъти и не попадам на нищо. Пуснах едно участие в СофияМел, ама с това условие снимка с брашното не мога да си кача тортите, трябва да правя нова, пък мъжа е казал чийзкейк че иска 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт