Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 536
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 070
За мен определено си заслужава. Първият път спечелих 900 лв., след това 300. Тогава беше с регистриране на номер от банкноти, трябваше да съвпадат седемте числа, а сега може би ще е нещо друго.

# 2 071
  • София
Аз на Дав веднаги ги пратих (петък примерно), в понеделник вече беше в офис на Спиди (София).

# 2 072
От утре във Фантастико. Много е размана брошурата, с лошо качество слагам снимка:

# 2 073
  • София/Търново
Тази игра на ФФ до кога е, не успявам да разчета.
А за кутиите, а и за каквото и да е, лично аз, не налагам мнение, само го изказвам. Чисто и просто бих проявила търпение. Знам ли. Моя логика.

# 2 074
Някаква досадна леля ми звъня да пита защо не съм активна в мобилното приложение на ГФК панела,дето се сканират кодове. Бях си направила регистрация и така си остана. После смених устройството и не го бях изтеглила,та тя силно се вълнуваше защо не правя нищо. 😳🙄 Каза да влизам,да тегля,тя стои на тел и чака. Отрязах я,че не е удобно в момента.

# 2 075
Ходих до Тип Топ да си взема клавиатурата от Чио. Стои си в офиса още от миналия четвъртък. Щяла да я носи ама все нямала време...

# 2 076
Спечелих коледен календар на Нивеа, от кампанията им dare to wow and care. Изобщо не очаквах.
Пристигнаха ми и обувките от игра на радио енджой. Бяха много любезни. Нямаше мой номер, казах им че ще изчакам. Свързаха се отново с мен, че нямат и да си избера аз модел, който ми хареса.
Чакам още 1 баркод да ми одобрят, за 6 месечния абонамент на Story tell. Но не мърдат от дни 🤔

# 2 077
  • Сливен
Спечелих коледен календар на Нивеа, от кампанията им dare to wow and care. Изобщо не очаквах.
Пристигнаха ми и обувките от игра на радио енджой. Бяха много любезни. Нямаше мой номер, казах им че ще изчакам. Свързаха се отново с мен, че нямат и да си избера аз модел, който ми хареса.
Чакам още 1 баркод да ми одобрят, за 6 месечния абонамент на Story tell. Но не мърдат от дни 🤔

"Ето и постовете на 25 победителки в шестнадесетото ни предизвикателство"-това ли?

# 2 078

"Ето и постовете на 25 победителки в шестнадесетото ни предизвикателство"-това ли?
Да

# 2 079
Anyyyone ме подсети да кажа за този панел. Преди известно време една съфорумка ми беше пратила линк да се регистрирам, но при регистрация иска QR код, който уж са ми изпратили на мейла. Еми няма такъв код, освен това няколко пъти им писах и ни вест, ни кост. Нямат време да ми отговорят на мейла, но имат време да звънят на хората...

# 2 080
И аз нямам код. Тя гледа нещо там,уж били пратили,аз не помнех изобщо. Мога да ти кажа от какъв номер звъняха,ако ти се занимава да звъннеш.
Някой изобщо сканира ли кодове за този панел?

# 2 081
Ходих до Тип Топ да си взема клавиатурата от Чио. Стои си в офиса още от миналия четвъртък. Щяла да я носи ама все нямала време...
Тип топ по принцип са така, имай предвид за в бъдеще. Аз изчаквам да минат няколко дни от обявяването на наградата и започвам да им звъня, за да ги питам дали не е при тях. Въобще няма доставяне, иначе - може и изобщо да забравят.

# 2 082
Знаете ли дали плащания с карти V Pay, които също са на Visa, може да се участва в томболата им?

# 2 083
И на мен ми звъня същата леля за GFK панела и казах, че не го ползвам вече, дори съм го изтрила. Беше много учудена и пренебрежително каза ами щом така сте решили, ваша воля😁 смешно ми стана...

# 2 084
Благодарим за участието Ви в нашата промоционална кампания.
Направихме проверка в системата и установихме, че причината за отказа е, че вече има качена и одобрена друга бележка със същия номер, но от друга дата.
Вашата бележка е одобрена.
Молим да проверите профила си.

С уважение,
Екипът на Kinder Pingui
Ето отговорът от Киндер.Публикувам го,за да знаете,че има решение. Дано някой не попада в подобна ситуация все пак.ГФК приложението си го използвам.Интересно ми е все още,а и така осъзнавам колко и за какво харча.От 5 седмици се занимавам с него,но още нямам втора профилна анкета,както ми казаха.Чесно ми звънят и ми обещаха,че като редовен потребител ще имам 3-месечни бонуси.Одвен това пазарувам разнообразни стоки и често тях ги няма сред заложените в приложението.Затова,че ги описвам,също щели са ми начисляват точки.Ама кога,не знам🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт