Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 212
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 370
Четвърта седмица се мъча да взема игра от Чио! И не става, а тази сайта заби дори преди 12. Ако някой случайно има скрийншот на надписите, когато забива, моля да ми ги прати. Понеже видях 2 вида, може да има и още. Ще уведомявам кзп.

# 2 371
  • Под Слънцето
Четвърта седмица се мъча да взема игра от Чио! И не става, а тази сайта заби дори преди 12. Ако някой случайно има скрийншот на надписите, когато забива, моля да ми ги прати. Понеже видях 2 вида, може да има и още. Ще уведомявам кзп.
Ш'са включа. Пиши за данни!
Нямам скрийншот, бързах. Но и на мен ми се мернаха 2 вида .

# 2 372
Да, аз също видях два вида и започна да забива около минута преди 12 часа. В 12.02 вече се влизаше без проблем.

# 2 373
Получих кода от Еко партнърс и си поръчах един бъф - ще го покажа като дойде Simple Smile Само се притеснявам, че няма да ми мине през главата, ако наистина е 25 см ...

# 2 374
Зайците пък съвсем останаха без нищо 😠

# 2 375
Здравейте, спечелила съм от играта на Oral B и Кауфланд в Инстаграм, но не мога да открия бележката. Ще помоля ако някой е участвал и не е спечелил, ако иска да размени бележката си за нещо, ще се радвам да ми пише Simple Smile

Има ли ги обявени някъде печелившите или те звънят по телефон?

# 2 376

Да, заради вируса написаха, че махат офертите и въртенето на колелото, което не пречи да пуснат ваучери за онлайн магазини, ама явно не им се връзват фирмите.
Помня че съвсем в началото имаше ваучери за емаг, озон и технополис. От тогава не са пускали повече такива оферти.

# 2 377
# 2 378
  • Сф

Да, заради вируса написаха, че махат офертите и въртенето на колелото, което не пречи да пуснат ваучери за онлайн магазини, ама явно не им се връзват фирмите.
Помня че съвсем в началото имаше ваучери за емаг, озон и технополис. От тогава не са пускали повече такива оферти.
Бизнесите са свити, нямат нужда от рекламен посредник, според мен Зайците ще залезат напълно. Те и напоследък, преди кв кризата не бяха особено силни.

# 2 379
  • Елхово
Седмицата почна добре с Куинс Heart Eyes

# 2 380
Цитат на: BIBIYAN YAN l

Има ли ги обявени някъде печелившите или те звънят по телефон?
[/quote
Писаха ми на съобщение в Инстаграм, писали са и коментари под печелившите участници.

# 2 381
Печеля блендер от играта на Alpro... пращат смс-и

# 2 382
Печеля блендер от играта на Alpro... пращат имейли

Честито! Но не би ли трябвало по-скоро смс? Играта е с регистрация чрез смс, не имейл.

# 2 383
# 2 384
  • В страната на бурите
И аз не печеля от Queens, но ето снимка на тостера от Нутела. И на майка ми не са искали бележка.  

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 18:56 от Wonder woman

Общи условия

Активация на акаунт