Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 204
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 385
И мен ме няма в Куинс, но не се надявах особено - бях само с едно участие. Най-много да се включа още веднъж до края на играта, ако видя сокове на промоция. Simple Smile Успех на всички!

# 2 386
Здравейте!Не съм се включвала отдавна.
Реших да се включа отново в някои от игрите участвам в Queens и Милде за хладилник.
А в събота спечелих от приложението на Кока Кола ваучери за Orange и Емаг.Благодарение на дамата, която беше споделила, че е спечелила около 7:30 и моите са от тогава Blush
Успех на всички нека декември е късметлийски и всеки спечели желаните награди Flowers Four Leaf Clover

# 2 387
И аз съм с ваучер от Queens.

Пращат ли имейли или само в сайта си попълваме офиса на Спиди от който да получим ваучера?

# 2 388
Ето ги и в Метро двойните чаши - тези с дръжката приличат много на чашите от Мотто, само дето нямат дървени подложки. Мислех, че са 4, но са 2 в комплект.

# 2 389
Четвърта седмица се мъча да взема игра от Чио! И не става, а тази сайта заби дори преди 12. Ако някой случайно има скрийншот на надписите, когато забива, моля да ми ги прати. Понеже видях 2 вида, може да има и още. Ще уведомявам кзп.
Какво очакваш да се случи след това? В друга тема обясних лаишки причината да не ти зареди сайта.

# 2 390
  • София
Абсолютно, какво КЗП за крашване на сайт заради множество заявки. Който има късмет и му зареди, за него ще е. Няма измама, твърде много заявки има в една и съща секунда. Нормално в 12:03 да няма вече проблем, всеки като види, че няма вече и спира да рефрешва. Затова и другите не правят такъв тип игри, би трябвало и Чио да си вземат бележка и пак да е на късмет, но с кодове. В противен случай ще има хора, които да ги обвиняват в измама.

# 2 391
  • Тук и там
Ето ги и в Метро двойните чаши - тези с дръжката приличат много на чашите от Мотто, само дето нямат дървени подложки. Мислех, че са 4, но са 2 в комплект.

На Кауфланд тази седмица също има, 3 вида са и са по-евтини, за 12 лв

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 14:22 от Ка Тя 644548

# 2 392
И моята бележка за играта на орал в инстаграм съм я пласирала в друга игра,ако някои има и иска да разменим за кодове на кола или на софиямел да пише на лично.Ей няма да се науча да не взимам сто неща на една бележка за игри.

# 2 393
На Милде коя е играта за хладилник? На мен ми излиза само в Кауфланд за телевизор....

# 2 394
Моля Ви ако някои има код за отстъпка за Хиполенд или Комсед и го подарява, да ми пише... Така се отвеях покрай тия черни петъци, че поръчах какво ли не, само не играчката която бях решила

# 2 395
На Милде коя е играта за хладилник? На мен ми излиза само в Кауфланд за телевизор....
моя грешка за Телевизор

# 2 396
  • София
Томбола за Айфон или Лаптоп (безплатно)
https://ardes.bg/rw/tombola

# 2 397
  • Тук и там
И моята бележка за играта на орал в инстаграм съм я пласирала в друга игра,ако някои има и иска да разменим за кодове на кола или на софиямел да пише на лично.Ей няма да се науча да не взимам сто неща на една бележка за игри.
И аз съм така. Хич не си играя да ги купувам на отделни бележки. Като отида със списъка и вземам от всичко, за което искам да играя. Ако спечеля, сканирам касовата.

# 2 398
Аз все отделно. Да си нямам проблем. Някои държат да вземат оригинала.

# 2 399
Можете да си извадите дубликат на бележките.

Общи условия

Активация на акаунт