Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 161 034
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 90

Лили Дрогерия Simple Smile

Успешен месец Желая Simple Smile

# 91
  • пловдив
Записах се в Киндер и молпед, късмет на всички 🤗🤗🤗

# 92
  • София
Късметлийски месец 🍀Момичета кой разнася бонбоните на Nimm 2 от форумната  игра?
Спиди - мен ме изтеглиха в петък като резерва и ми искаха домашен адрес или адрес на офис на Спиди.

# 93
Регистрирах се в София Мел. Даде ми 2 точки. Качих и рецепта и чакам одобрение. После се зачетох в подробните правила и видях, че за качване на снимки трябва да присъства брашното на София Мел. Да си знаете като готвите и да снимате!
Тъкмо правих една хубава тортичка преди ден и сега ме хвана яд, че нямам снимка с брашното, докато бъркам, а друг път често правя такива.

Чакам Нутелата. За Фереро има време докрая на ноември.

# 94
Кикоман хубаво са изтеглили,ама и аз хубаво направих-изтрих си съобщенията с числата. Grinning Сега ще чакам,дали съм спечелила,добре че поне ще пишат на спечелилите...

Мъжът ми е свършил същата работа.
Мен ме няма, разбира се ...

# 95
  • Сливен
Все някой трябва да е спечелил от темата. Ако има такъв, предполагам че ще сподели за получено съобщение, на ел. пощата.

# 96
  • оттам, откъдето започва България
На Кикоман съм регистрирала ММ. Пазя му кода, но не печели. Smirk

# 97
Аз пазя номера. Мен ме няма.

# 98
  • Сф
И мен ме няма в Кикоман. Обаче видях изтритото писмо с кода  в кошчето . Та, вижте там, не беше отдавна регистрацията.

# 99
И мен ме няма в Кикоман, пазя иначе кода. Чакам с нетърпение Нова бразилия с 3 участия станах там...Интересно ми е дали ще има пак хора с по 15 награди🤔 (Аз дано съм с 3 🤣🤣🤣🤣)

# 100
  • Сливен
Аз съм го Изтрила изцяло -значи, че не е в кошчето.

# 101
  • Sofia
Регистрирах се в София Мел. Даде ми 2 точки. Качих и рецепта и чакам одобрение. После се зачетох в подробните правила и видях, че за качване на снимки трябва да присъства брашното на София Мел. Да си знаете като готвите и да снимате!
Тъкмо правих една хубава тортичка преди ден и сега ме хвана яд, че нямам снимка с брашното, докато бъркам, а друг път често правя такива.

Чакам Нутелата. За Фереро има време докрая на ноември.

Това важи ли и за рецептите , към които се слага снимка или само снимки? Аз видях, че има качени снимки, но нито една не е с брашно.

# 102
  • Сливен
Скрит текст:

П.С- бързам да споделя-получих съобщение от Кикоман,печеля. Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 19:36 от сикрет

# 103

Това важи ли и за рецептите , към които се слага снимка или само снимки? Аз видях, че има качени снимки, но нито една не е с брашно.
Мисля че и за двете важи. Даже пишеше нещо от рода на: Да се снимаме със семейството като приготвяме ястието и да се вижда продукта на София Мел на снимката.
Сега пак ще погледна и ще редактирам.
Ето, тук в точка 8 - Отговорност (иначе горе в самите правила за качване на снимка и рецепта не го пише) е написано за снимките. Това е от пълните правила за играта.

"8.7 Всеки един потребител се съгласява да изпраща снимки, на които има заснето приготвено ястие/печиво, като на самата снимка трябва да присъства опаковка на брашно София Мел, с което е приготвено ястието/печивото. Допускат се снимки без продукти, ако на тях се вижда как потребител или заедно с членове на неговото семейство, приготвят рецептата с продукти на София Мел. Снимки, които не са заснети собственоръчно от потребителя и не отговарят на условията няма да бъдат одобрявани, следователно и няма да бъдат добавяни точки в профила на потребителя."

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:24 от Merelenda

# 104
Аз получих поща от Кикоман в 14:51 . Значи вече ги пращат .

Общи условия

Активация на акаунт