Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 161 150
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
На каква стойност трябва да е касовата бележка? Никъде не открих.
В правилата има списък на всички участващи продукти.

Тези пишат, че освен касовата бележка трябва да се пази и опаковката от продукта така че внимавайте.

# 211
Хайде и аз в новата тема с бутилка вино от Pixels  Wine Glass

# 212
Момичета как да добавя IKEA точките към поръчка,никъде не видях такава опция,подаряват 10 лв. при актуализация на профила от вчера.Купих си боя SYOSS и спечелих раница,със скреч карти е,от дрогерия в града ни.Напоследък голяма суша,от никъде нищо,а в доста игри с покупки се включих.

Аз изтрих мейла от Икеа, какво трябва да  се актуализира? Има ли линк в писмото?
За актуална информация за натрупаните по твоята карта точки, моля влез в профила си на https://www.ikea.bg/ikea-family/)
За отговора на Соренда показва ми колко точки ще получа с поръчката,но не открих опция да отбележа,че искам да си използвам точките.И понеже се намирам в третата зона то доставката ми е 10 лева.Лампа за 9 а доставката по скъпа,май няма смисъл.
Поръчката трябва да е над 10лв- тогава под Добави ваучер за отстъпка се появява
Използване на точки IKEA Family -като натиснете там- за 2500натрупани точки приспадат 10лв

# 213
Аз си чакам комплекта за вино от pixel,спечелих го миналата седмица.

# 214
Доста досадна и нахална служителка ми звъня за някаква анкета за клиентска удовлетвореност от телефона на КК.

# 215
В Кока Кола са пуснали смарт часовници, срещу два кода и 100 диаманта. На томболен принцип- билети, 4 седмици по 10 броя. Влезнах през секция награди.

# 216
За целият период са 10 броя, на седмица по 2 броя.
В Кока Кола са пуснали смарт часовници, срещу два кода и 100 диаманта. На томболен принцип- билети, 4 седмици по 10 броя. Влезнах през секция награди.

# 217
  • Благоевград
Някой участва ли в играта на Петрол за ваучер на стойност 50 лв? В събота купих десертчета Lion и уж регистрирах бележката, но не ми изписа нищо, нито имам и-мейл.

# 218
  • Сф
Някой участва ли в играта на Петрол за ваучер на стойност 50 лв? В събота купих десертчета Lion и уж регистрирах бележката, но не ми изписа нищо, нито имам и-мейл.
нищо не изписва ;

# 219
  • Сливен
087 534 3819 -да ви е познат?

# 220
Без покупка- Включи се в играта на сайта ни и може да спечелиш 1 от 340 подаръчни кошници от Кауфланд:
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/igri/igra-otkrii-razlikit … Bk5QQgyToSCLu9eGk

# 221
Да права сте, грешката е моя!
За целият период са 10 броя, на седмица по 2 броя.

# 222
    Аз намирам 3 разлики, наистина ли са само толкова?

# 223
    И аз 3 намерих.

# 224
    ихааааааа,  печеля електрическа тротинетка от кока кола

Здравей, ако може да споделиш дали в приложението ти излиза спечелената награда.
    Аз получих имейл от "coca-cola.app@locals.bg", а официалният им имейл е с "тире" coca-cola-app@locals.bg
    Дали не е някаква измама Confused

Общи условия

Активация на акаунт