Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 597
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 755
Чантите на Метро не се взимат само с точки, а и с пари (като при лоялните програми на всички хипермаркети) - допълвам, защото както е написано излиза, че са безплатни.
https://plus.metro.bg/produkti.html

# 1 756
  • Sofia
Много бъгаво приловението на метро - добавена карта не се вижда странно - като опиташ отново дава, юе картата е добавена вече ..

# 1 757
Много бъгаво приловението на метро - добавена карта не се вижда странно - като опиташ отново дава, юе картата е добавена вече ..

На мен пък изобщо не ми изпраща мейл за потвърждаване..

# 1 758
# 1 759
На Метро май не можеш да регистрираш карта  на физическо лице..или аз не успявам...

Моята е на физическо лице (имена и снимка), но я имам от работодателя, че имаме сключен договор с магазина за отстъпки.

# 1 760
Гледам, има игра на Савекс, то и вие сте я публикували. Каквито и да са наградите, не мога да си причиня ужасния им прах за пране отново. Може и да е защото не спечелих от играта със стоте лева ( гроздето е кисело), но не бих повторила пак. С облекчение току-що свърших пакета, купен по време на предната игра. Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 18:39 от Анонимен

# 1 761
  • София
Гледам, има игра на Савекс, то и вие сте я публикували. Каквито и да са наградите, не мога да си причиня ужасния им прах за пране отдолу. Може и да е защото не спечелих от играта със стоте лева ( гроздето е кисело), но не бих повторила пак. С облекчение току-що свърших пакета, купен по време на предната игра. Simple Smile
Баба ми от години пере с него.. ужасен е.. не пере и не смърди на нищо.. аз дпечелих 100лв.. ама тя си купува такъв и си пуска отделно пералня, нищо че сме в една къща.. аз от 2 месеца пера с бинго и си купувам и пускам отделно... отвратителен е савекс.. не сте единствена

# 1 762
  • Сф
На Метро май не можеш да регистрираш карта  на физическо лице..или аз не успявам...
Може. Моята е такава и току що свалих приложението и си регистрирах картата. Аз имам 20 т към момента, това ми е първото и последно пазаруване откак направих картата. Скоро беше,заради Нутелата 🤣с която спечелих тостера.  Та, нито ми бъгна, нито нищо.За 5 мин макс. Сега ще чакам 500те точки подарък,нали така? 1 точка 1 лев. Ще ги докарам до 600 поне , че харесах чантичката за рамо за мм. И не пазарувам хич в метро, ама покрай празниците ще намина.

# 1 763
Аз пера със Савекс и изпира нормално - прала съм сериозни петна.

# 1 764
Игра на Савекс имаше с гласуване за модни брандове. Беше няколко седмици. Мисля че приключи.
(Аз пера с всичко, що е на промоция, но Савекс отдавна не съм купувала. Исках да кажа, че някои гелове ми оставят приятна миризма, а други прахове и гелове убиват дори мириса на омекотител. Ако искам да изпера петно, обезателно ми трябва нещо за петна. Ни Персил-и, ни Ариел-и и т.н. се справят. )

# 1 765
Здравейте, спечелилите от играта на Кауфланд и Нескуик  (кутии и ваучери) - получихте ли вече обаждане или имейл?

# 1 766
  • София
Здравейте, спечелилите от играта на Кауфланд и Нескуик  (кутии и ваучери) - получихте ли вече обаждане или имейл?
Не.

# 1 767
Случайно някой да има излишна отстъпка за Фешън Дейс?

# 1 768
Здравейте, на коя страница са активните игри?

# 1 769
Голяма съм шматка.Закупих превръзки Молпед специално за играта и уж смятах да са над 3 лв,а те 2.84....тюхххх,как ме е яд само🙄

Общи условия

Активация на акаунт