Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 486
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 920
Да имах подобен проблем ..смених паролата чак не разбрах как ...питаме таен въпрос не знам дали отговорих ,но ме пита и последните имейли (видях ги в телефона )
Това го правих от компютър.
Явно е проблемна тази поща ,но и моята е от 15 години.

# 1 921
  • Някъде там, ела и провери...
Преди време бях в подобна ситуация с възстановяването на паролата. Писах им на съпорта поне 2-3 докато не ми върнаха отговор и разрешиха да я сменя, без да помня отговора на въпроса.(правена има няма преди 15-16г.)Пиши им докато не ти отговорят.

# 1 922
  • Сливен
Искам игра ,за голям,ама наистина голям Пуф.

# 1 923
Ха! Играй за 3000 лв от виза и ще си купиш.Доста голям, ще да е …… Давам ти вариант Simple Smile

# 1 924
  • Сливен
Ха! Играй за 3000 лв от виза и ще си купиш.Доста голям, ще да е …… Давам ти вариант Simple Smile
Играй ти. Wink

# 1 925
  • София
https://www.facebook.com/eMAGbg/videos/601615574517140

Имаше игра на Емаг
линка не е активен-изтрита е играта,
а пишат, че още преди седмица се били свързали с печелившите.
Има ли някой от тук да се похвали с награда?

# 1 926
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз имах същия проблем с пощата.....Направих си нова.
Милка от декември започваше , нали?

# 1 927
Да, от декември е Милка.

Пиши на съпорта на абв

# 1 928
  • Тук и там
Някой да им апроблем с регистрация в Куинс? Все ме връща на редактиране на профил, като тръгна да редактирам, дава ми грешен имейл, чудна работа Simple Smile

# 1 929
Може би трябва да се въведе офис на Спиди за получаване на наградата.

# 1 930
  • Sofia
Ваучерите от Куинс в посочения офис ли ще се получават или ще се обаждат на спечелилите?

# 1 931
Точно така е - и аз вчера се обърках в сайта на Куинс, но като се въведе офис на Спиди, всичко е наред.

На мен ми одобриха част от баркодовете и се опитах да заявя код за бандана - въведох си имейла (вчера), но нищо не се случва - одобрените кодове си стоят както са (не са извадени), а на имейла ми няма нищо.

# 1 932
Как сте със сканирането на кодове? Simple Smile Бавничко става одобрението, вчера ми одобриха само 3-4, останалите са на изчакване. Прави ми впечатление, че вече почти всичко, което давам, е сканирано- независимо, че пробвам и не най- честите продукти, за които се подразбира, а вариации на марки и.т.н Simple Smile П.с, приложението на кока кола явно за мен е меко-казано непечелившо, ще го махам. Изтеглих го от томболата за опти грил, адски много кодове, нищо. Бях насъбрала кодове и реших да пробвам за ваучер от ЕМАГ, вчера, над 30 кода- пак нищо. Неведнъж пробвах за ваучера… загуба на време, поне за мен!

# 1 933
  • Тук и там
Точно така е - и аз вчера се обърках в сайта на Куинс, но като се въведе офис на Спиди, всичко е наред.

На мен ми одобриха част от баркодовете и се опитах да заявя код за бандана - въведох си имейла (вчера), но нищо не се случва - одобрените кодове си стоят както са (не са извадени), а на имейла ми няма нищо.

Въвеждам офис на Спиди и не ми приема имейла, изписва грешен.
Ще ти пратят имейл за заявката ти относно баркодовете и тогава ще ги приспаднат.

Получи ми се, но смених имейла Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 10:41 от Ка Тя 644548

# 1 934
При мен в момента не се отваря приложението, иначе вчера ми одобриха над 100 кода. Сега се притеснявам да не изчезнат (да не би да са решили да приключат играта) - имах още и можеше да взема още някоя награда.
Между другото - лаковете за нокти са много подходящи за сканиране - всеки си има индивидуален баркод.

Общи условия

Активация на акаунт