Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 493
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 905
Дайте го този мейл , от който пишат за наградите на Нескуик, моля.
Хич не помня коя поща съм писала. Редовните ги проверих, но или съм регнала  кб с някоя, която ми е дошла на ум тогава, или още не са ми го написали и пратили мейла . Пък ми писна да отварям пощи и да трия спам . Мрън
Topsy, имейлът е  gabi@parida.net

# 1 906
И аз получих имейл, че съм спечелила от играта на фантастико Уред за готвене Tefal Actifry. Вече имам подобен уред и затова ако някой има предложения за размяна може да сподели на лични 😊

# 1 907
Победителите от играта на https://cineboom.bg за изминалата седмица Books:
Скрит текст:
„Фондация“ - ceck…….@…..com
„Бьорнстад“ - d.a……..@….bg
„Момиченцето с всички дарби“ - inn_……@….bg
„Макбет“ - kiri………@…..com
„Първият човек“ - nask……..@….bg
„Анихилация“ - sian…@….bg
„Назови ме с твоето име“ - vide……@….bg

# 1 908
  • Лясковец
И аз получих имейл, че съм спечелила от играта на фантастико Уред за готвене Tefal Actifry. Вече имам подобен уред и затова ако някой има предложения за размяна може да сподели на лични 😊
Разочарована съм от тях,искат да се ходи лично за наградата,ама аз съм си виновна,като не чета правилата така ще е.Надявах се поне ваучерите да ги пратят по имейл.От Марети и Куинс съм с по едно участие и съм сред печелившите.

# 1 909
Изпращат мейли от играта на Кайлъшка. 😊

# 1 910
Ако някой намери форма за регистрация за играта с нудълите на маги и ваучерите от Озон моля да пише!

# 1 911
Играта на Голдън Роуз не свърши ли? Мислех, че е само за Лили и е свършила? Може ли линк?

# 1 912
Играта на Голдън Роуз не свърши ли? Мислех, че е само за Лили и е свършила? Може ли линк?
https://igra.goldenrose.bg/?fbclid=IwAR1L-q8sf7d167orT-h3Eo70Y4D … Mi6ek4zdr58P-AJDg

# 1 913
Активните игри са качени във фейсбук страницата https://www.facebook.com/%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0 … -139710004895791/

( Ако съм пропуснал някоя игра моля да ми пишете , утре ще я добавя )

*При всякакви въпроси може да ми пишете и на имейл:  aktivni.igri_875@abv.bg

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 20:27 от Станимир Иванов 641942

# 1 914
Привет, от тази сутрин от фейс бук игра съм с тези витамини, вероятно ще ги разменя

8888.bg са ме блокирали, не знайно защо. Като излезе сайта се регистрирах, веднъж депозирах и съм играла малко. Не съм нарушила по никакъв начин правилата им. Винаги като иа бонус, ми пише че за моя профил няма. Днес реших да им пиша и отговорите бяха това;

# 1 915
# 1 916
# 1 917
Активните игри са качени във фейсбук страницата https://www.facebook.com/%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0 … -139710004895791/

( Ако съм пропуснал някоя игра моля да ми пишете , утре ще я добавя )

*При всякакви въпроси може да ми пишете и на имейл:  aktivni.igri_875@abv.bg

Браво!
Без теб групата нямаше да е същата,свикнахме всичко да ни е наготово
Бъди жив и здрав Simple Smile 
При нашето забързано ежедневие е голям жест да се занимаваш и с това  Simple Smile

# 1 918
  • Пловдив
Няма ме в Куинс, но взех участие и а следващата седмица. Остават ми лев и нещо, сигурно, ще взема пак и ще регна бележката, че да си трупам за участия за ваучер Joy
Вчера пазарувах в Метро и накупих маса бисквити Престиж Joy Нищо де, пак ще купя, че ги ядат вкъщи много.
И с карта плащам последно време само, но днес не съм харчила пари (ееей, това трябва да го кажа на ММ Joy)
От КК имам КО и ЛЕ по двайсетина пъти, но ДА няма... Миналата година по това време имаха и игра в Метро, тази няма нищо - все още висят рекламите за Хелоуин и тротинетката.

# 1 919
Не е по темата но ако някой ми.помогне бих се зарадвала!! Смених си паролата на АБВ и още на същия ден я забравих 🙊🙉🙈. Пробвах абсолютно всички за които се сещам, опитах да си сменя паролата като кликнах на забравена парола (преди ставаше със смс към телефона) но ми иска дата на раждане и таен отговор. Охх създала съм тази поща преди 10г. Не помня отговора🙈🙈🙈. Някой да е попадал на подобни ситуации???

Общи условия

Активация на акаунт