Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 514
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 890
    На мен по същия начин вече 3 бележки,на които пише МЛЕЧЕН ДЕСЕРТ КИНДЕР!!!  Снимах с продукта и пак..отказано!

ist]
От нескуик пращат имеили вече.

Много съм разочарована от киндера. Редовно взимам техни продукти, но тази игра е измислена да пазарувам само от кауфланд, защото само там името е написано както трябва. Вчера купих от кварталния магазин, снимах бележката и киндера даже отворен, защото си го хапвах и те не са я одобрили.

# 1 891
Игра при покупка за 3лв на нудъли Маги от Кауфланд за ваучери от Озон( от днес до 05 декември)
Скрит текст:

Тези и те, пускат играта, правила и форма за регистрация няма или аз нещо бъркам сайта: https://www.nestle.bg/maggi-vouchers

# 1 892
  • Под Слънцето
Дайте го този мейл , от който пишат за наградите на Нескуик, моля.
Хич не помня коя поща съм писала. Редовните ги проверих, но или съм регнала  кб с някоя, която ми е дошла на ум тогава, или още не са ми го написали и пратили мейла . Пък ми писна да отварям пощи и да трия спам . Мрън

# 1 893
Здравейте и аз да се похваля с ваучер от Куинс ,дали мога да участвам и в следващите тегления .четох правилата но ...

# 1 894
  • Сливен
Здравейте и аз да се похваля с ваучер от Куинс ,дали мога да участвам и в следващите тегления .четох правилата но ...
В предната страница е отговорено...

# 1 895
Можеш, но за хладилник.

# 1 896
# 1 897
Имам мейл от Кикоман, че съм сред печелившите от 3-та седмица.
Къде проверявате печелившите от cinebook?
Като цъкнете книга, търсете печелившият някъде под сюжета ѝ. След малко ще кача победителите за изминалата седмица. Simple Smile

# 1 898
Благодаря върнах няколко страници назад ,но не бях видяла       било още малко назад .
Ще продължа да играя за хладилник

# 1 899
От нескуик пращат имеили вече.

Много съм разочарована от киндера. Редовно взимам техни продукти, но тази игра е измислена да пазарувам само от кауфланд, защото само там името е написано както трябва. Вчера купих от кварталния магазин, снимах бележката и киндера даже отворен, защото си го хапвах и те не са я одобрили.
Сумата трябва да е минимум 3.00лв.

# 1 900
  • Под Слънцето
Малката, не е вярно. Сумата е с натрупване, а 3 лв са необходими за участие.

# 1 901
Честито на всички спечелили😊 Нямаме в Куинс, но пък съм с комплект чаши от Мото от първата бележка и с кутия на Кикоман😁

# 1 902
  • София
Фантастико пращат имейли за играта със снимките.

# 1 903
  • Пловдив
Супер,днес ми е ден- ваучер от Куинс,продукти за мигли от Момичетата от ИГ а,сега и чаши от гранинини- ама нямам известие,някой получил ли ги е?

# 1 904
  • Елхово
Супер,днес ми е ден- ваучер от Куинс,продукти за мигли от Момичетата от ИГ а,сега и чаши от гранинини- ама нямам известие,някой получил ли ги е?

Пишите им на месинджър данните за доставка!

Общи условия

Активация на акаунт