Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 522
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 875
В обратен мейл ли си дадохте данните за доставката? Защото аз им писах, а не става ясно дали по имейл или по друг начин да се свържем с тях?

Имам имейл от Nesquik за ваучера от Sport Depot. Странно, може да се ползва само онлайн, а искат да го пращат по куриер. Нямаше ли да е по-лесно да пуснат код по имейл..

# 1 876
Така..Преведох си парите с помощ от съфорумката,благодаря и тук за което.Забравих да споделя,че сутринта в 05:38 спечелих ваучер за Емаг от Кока кола ап.Киндер пингуи купувам от Билла и го изписва както трябва.Според някой може да издребнявам,но просто ми писна от повишаването на цените във всички аспекти.В петък го купих 1.19,а днес-1.25.

# 1 877
  • Пловдив
С 3 бележки и ме няма в Куинс, но пък ме има в играта на Черга. Simple Smile
Може ли линк към печелившите на Черга?
https://tcherga.bg/  заповядай Simple Smile
И мен ме има в Чергите и току-що ми се обадиха, за да запишат адрес, където да изпратят наградата.
Малките радости в живота Simple Smile

# 1 878
  • София
За Киндер и от Лидл признават. Както и за Фереро роше ми признаха празничните кутии, които са във формата на елха, от Лидл пише Фереро роше конус. Назад имаше оплаквания, че някои варианти ги отказват, така че да потвърдя, че този минава.

# 1 879
Аз също пуснах в Киндер бележка от Лидл. Покупката е за 4,40, те са написали 3,40. Писах им. Написаха ми да снимам бележката и да я пратя отново на имейла им. После върнаха отговор, че няма грешка 3,40 било, демек че съм сляпа. Сляпата обаче явно не съм аз. Joy Не мога да се разправям вече.

# 1 880
  • София
Така..Преведох си парите с помощ от съфорумката,благодаря и тук за което.Забравих да споделя,че сутринта в 05:38 спечелих ваучер за Емаг от Кока кола ап.Киндер пингуи купувам от Билла и го изписва както трябва.Според някой може да издребнявам,но просто ми писна от повишаването на цените във всички аспекти.В петък го купих 1.19,а днес-1.25.
Обикновения Киндер ли е на тази цена? 🙄 В Лидл е 99 ст., тъкмо сутринта му се чудех, че с 3 броя не става за участие и трябва 4 да се купят. Досвидя ми се 😃 100 гр. шоколад в Лидл е 1,05, а Киндера е две хапки десерт. 😂

# 1 881
  • Plovdiv, Bulgaria
В обратен мейл ли си дадохте данните за доставката? Защото аз им писах, а не става ясно дали по имейл или по друг начин да се свържем с тях?

Имам имейл от Nesquik за ваучера от Sport Depot. Странно, може да се ползва само онлайн, а искат да го пращат по куриер. Нямаше ли да е по-лесно да пуснат код по имейл..
Да, отговорих на писмото.

# 1 882
Какво се случва с Openpush? Сега отворих да видя, ми те имат само 6 оферти на кръст.

# 1 883
Какво се случва с Openpush? Сега отворих да видя, ми те имат само 6 оферти на кръст.

Някой беше писал в темата, че са махнали офертите заради ковид. Другите оферти с въртенето на колелото също ги махнали, за да не ходят хората в офиса им.

# 1 884
  • Бургас
Здравейте. Има ли някой спечели
 Термос от Феймъс? Още чакам да ми върнат мейл.

Няма да ти върнат, ако си регнала кб повече от 1 път.
1 път е регната моята и пак нямам мейл. Вече 8 работни дни чакам

# 1 885
https://www.visabg.com/campaign/winterpromotion2021/ от днес до 31.12.21г.
Ако някой има интерес разменям худи от Чупа Чупс Simple Smile

# 1 886
Granini съвсем се забравиха тази седмица 😒

# 1 887
Игра при покупка за 3лв на нудъли Маги от Кауфланд за ваучери от Озон( от днес до 05 декември)
Скрит текст:

# 1 888
Къде проверявате печелившите от cinebook?

# 1 889
  • София

Когато  наградата е (или над) 100 лв искат лично попълнен протокол с данни+ЕГН.
За томболата пролетта за ваучери 100 лв от "Мосю Бриколаж"
така искаха попълнен  протокол +касовата бележка.
Пригответе си я всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт