Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 526
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 830
С 3 бележки и ме няма в Куинс, но пък ме има в играта на Черга. Simple Smile Регистрират се всяка седмица бележки, понеже е с натрупване, миналата игра пак беше така. Всяка седмица ново участие.

Може ли линк към печелившите на Черга?

# 1 831
И аз съм с ваучер от Куинс🤗😚🤪.Аз си мисля,че Кока кола имаха игра ноември за вауче.и на Тефал.Май месец също имаха.

# 1 832
  • Тук и там
С 3 бележки и ме няма в Куинс, но пък ме има в играта на Черга. Simple Smile Регистрират се всяка седмица бележки, понеже е с натрупване, миналата игра пак беше така. Всяка седмица ново участие.

Може ли линк към печелившите на Черга?

https://tcherga.bg/  заповядай Simple Smile

# 1 833
С ваучер съм Simple Smile с една бележка Simple Smile за първи път печеля в Куинс Simple Smile

# 1 834
  • София
Добре тръгва седмицата с една бележка бях

# 1 835
Отново ме няма, но здраве да е. Отивам да си мия земната ябълка, поне туршия да имам. Късметлийска и усмихната седмица!

# 1 836
Може ли да се спечелят два ваучера от един профил?

# 1 837
Може ли да се спечелят два ваучера от един профил?
Не.
И аз съм с ваучер от Куинс

# 1 838
Честито на всички печеливши!!! Много е хубаво като имат такива хубави поводи, сякаш темата се ,, напълва” с късмет Simple Smile
Искам да попитам, понеже съм шматка, вкъщи пием куинс 2л кутия праскова , регнах го, но после се сетих, че 2л не важат кутия, само 1л и 2л пластмаса, нали? Даже се ,,зарадвах”, че не я изтеглиха бележката, щеше да ме е яд. Simple Smile И, една бележка важеше за конкретната седмица, нали?

# 1 839
Хора много ще съм благодарна ,ако някой спечели от head and shoulders да се похвали тук.Пожелавам късмет на всички участвали!Да взема да си проверя и аз инстаграма,че не го броя за нищо,не че имам голям шанс.Надеждата умира последна.

# 1 840
  • Sofia
Максималният брой награди, които всеки регистриран участник може да спечели в седмично теглене е 1 бр. ваучер Sodexo.
Максималният брой награди, които всеки регистриран участник може да спечели за целия период на играта е 1 бр. ваучер Sodexo и 1 бр. хладилник.

# 1 841
Няма ме в Куинс, с една бележка бях. Тип Топ ми донесе клавиатурата от Чиото, не иска да ми вземе опаковките.

# 1 842
Съжалявам за спама,спечелих ваучер за orange от кока кола.Пише твоя код е :
За пръв път ми е.Това ли е ваучера или трябва да ми го пратят на имейл или лично?Моля някой да ме светне.Благодаря!

# 1 843

МИНУТА Е МАЛКО 😲😲😲

# 1 844
От Чио искам игра, но в 12:02 вече бяха на нула.

Общи условия

Активация на акаунт