Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 591
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 995
Аз идвам да се оплача😡.От Киндер ми отхвърлиха бележката,заради"дублиране".Абсолютно убедена съм,че вчера сутринта купих 4бр Киндер  пингуи собственоръчно.Писна ми ве от дублиращите номера на КБ от Била.Обясних им как стоят нещата,но дали ще си променят становището,не знам.

# 1 996
  • София
Има ли ги печелившите в Нова Бразилия, че в сайта не ми е активно за 5-тс седмица.
И при мен е така.

# 1 997
  • Под Слънцето
Обработили са ми поръчката от топшоп и ми дават -10%. Важи 3 дни. Та ако някой ще пазари онлайн, да свирка, да му го препратя.

# 1 998
Не са публикувани Нова Бразилия още за тази седмица. Изпращат мейли на спечелилите.

В Престиж вероятно ще се включа, защото мелим всякакви такива нещо, особено по това време на годината, но сега се зачетох в правилата дали ги теглят наведнъж или поетапно...пълна скръб! Цитирам: " На 05.08.2021 г. измежду всички регистрирани касови бележки ще бъдат изтеглени на случаен принцип печелившите, които ще спечелят и получат по една награда от описаните в т. 6.1., а именно комплект с продукти „Престиж“, одеяло или коледна чаша."

# 1 999
# 2 000
  • София
Хайнекен и Фантастико

# 2 001
  • София
Включвам се и аз в мрънкащите,  почнах да следя игрите заради децата и участвам в почти всички игри, но досега спечелихме само 2 чаши от  сокове Queens със стреч картите и оттогава нищо.
Дано вече да се отпуши късмета с идващите празници!

# 2 002
  • София
Днес звъннах на Фантастико-02/9692500,
защото не ми бяха писали за наградата.Уточнихме се и си я взех.
Споделям радостта си с Вас,защото откакто се включих в темата 🍀,се сдобих с множество награди! Късмет на всички играчи!

# 2 003
Да се отбележа и аз с няколко награди от Инстаграм днес - колаген, бутилка вино, кутия здравословни барчета Simple Smile
Една игра в Instagram - https://www.instagram.com/p/CWnT5VLNaEF/

# 2 004

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 005
Активните игри - https://www.facebook.com/%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0 … -139710004895791/

За сега ще бъдат качвани само във фейсбук

# 2 006
А за мен няма нищо от никъде. Надявах се днес на Тмаркет, ама не.

# 2 007
  • София
Хора, почти не ми остава време за темата, а и за игри също. Отделно, че от известно време на телефона Бг-мама ми забива ужасно и не мога да скролвам.
Опитвам се да намеря играта на Виза, но не успявам. Търсих и в сайта на Виза, но нещо не се ориентирах. Ще съм благодарна за един линк 🙂

# 2 008
  • София
Хора, почти не ми остава време за темата, а и за игри също. Отделно, че от известно време на телефона Бг-мама ми забива ужасно и не мога да скролвам.
Опитвам се да намеря играта на Виза, но не успявам. Търсих и в сайта на Виза, но нещо не се ориентирах. Ще съм благодарна за един линк 🙂
Заповядай
https://www.visabg.com/campaign/winterpromotion2021/

# 2 009
  • Някъде там, ела и провери...
🎉🎉🎉 с раница от Хайникен съм, благодаря за споделянето на Jools 🍀

Общи условия

Активация на акаунт