Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 511
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 040

Чашата от НБ. С кеф да се включиш в следващите им игри.

# 2 041
С кой куриер идват поръчките от kitbag, днес ми е датата за доставка, а нямам нищо, явно ще закъснеят?

# 2 042
Здравейте, някой успя ли да регистрира бележка на Балантайнс? След регистрация води до фейсбук и след това до никъде....

Ако прочетете правилата, ще разберете, че бележката не се регистрира, но е необходимо да я имате, ако спечелите.

# 2 043
  • Пловдив
Много са бързи от Чио. В понеделник успях да се вредя за игра, вторник ми потвърдиха, че съм одобрен участник и днес играта е вече при мен.
Попълних само ПП протокол.

# 2 044
Много са бързи от Чио. В понеделник успях да се вредя за игра, вторник ми потвърдиха, че съм одобрен участник и днес играта е вече при мен.

Май всички си получиха наградите от Чио и то много бързо. Само аз не ( но като я знам нашата куриерка от Тип Топ минава да носи чак след 1 месец след като пристигнат пратките  ) 🙄

# 2 045
След малко по-грубо разяснение,бележката ми е одобрена от Киндер.И аз си получих ваучерите от Куинс.От НБ ми писна.Всяка седмица  играя с по 2 бележки и нищо

# 2 046
  • Тук и там

Аз затова предлагах кодове от Чио, не искат опаковките.

# 2 047
Здравейте, някой успя ли да регистрира бележка на Балантайнс? След регистрация води до фейсбук и след това до никъде....

Ако прочетете правилата, ще разберете, че бележката не се регистрира, но е необходимо да я имате, ако спечелите.

Благодаря!

# 2 048
В Куинс може ли да се допълни сума? Примерно да купя един сок вместо два, за да си допълня сумата до 3 лв? Благодаря предварително!

# 2 049
В Куинс може ли да се допълни сума? Примерно да купя един сок вместо два, за да си допълня сумата до 3 лв? Благодаря предварително!
Даа, може

# 2 050
  • Тук и там
Може

# 2 051
Получих си абонамента за Storytel - първото ми спечелено нещо от доста време насам. Дано да ми се отприщи късмета вече.

# 2 052
  • Под Слънцето
Оф, писна ми от досадни тъпи въпроси без да се направи елементарно усилие да се отворят правилата на дадена игра! Искам да ми се плащат вредни вече!

# 2 053
  • Сливен
Понякога имам чувството,че нарочно го правят дадени потребители-предният ден или страница е питано ,и те пак питат.

# 2 054
  • Под Слънцето
Кой ше плаща "вредните" е по-големият въпрос Simple Smile
Така.  До утре неполучилите мейл за кутиите от Нескуик трябва да получим мейл за данни.
Много игри "оправяли".. За по-малката бройка- предадено като инфо.

Общи условия

Активация на акаунт