Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 180
  • 570
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не

# 106
Когато разбрах, че съм бременна спрях да пуша

# 107
 Naughty просто не ми се е пушило,но след като родих си наваксах Laughing

# 108
Никога не бих го направила след като знам колко е вредно за бебчо Naughty

# 109
на края да но много рядко

# 110
  • София
спрях ги една година преди да забременея.Макар ,че съм пушила доста не бих казала ,че някога съм изпитвала никотинов глад за мен тези хора ,които не могат да ги откажат от раз малко преувеличават

# 111
Не съм пушила...Самата мисъл,че бих навредила на детето си,ме отвръщаваше Sick

# 112
  • Бургас
отказахме ги заедно с мъжа ми година и няколко месеца преди да забременея, аз тенденциозно, той за да е солидарен с мен.

# 113
 Спрях ги доста преди да забременея за да се прочисти организма ми! Не мисля да ги почвам пак!!

# 114
След като реших, че искам дете спрях веднага цигарите, а пуших по 2 кутии на ден  Sick   Радвам се че ги спрях близо година  преди да започнем с опитите, за да може поне малко дза ми се прочисти организма !

# 115
Не и не мога да си представя, че бъдеща майка може съзнателно сама да вреди на детето си.

# 116
  • Sofia
Категорично не и все още не слава богу

# 117
За цялата бременност съм изпушила 10-тина цигари и то след 5-6 месец, не помня точно, докато кърмех - нито една.

# 118
в края на бременоста попушвах по една-две цигарки ,но мисля че ако си пушил преди бременоста и след като забременееш спреш пушенето всъщност нищо не правиш защото организъма ти е натровен.аз и преди това пушех по толкова.най хубавото е че някой след бременоста въобще не ги започват отново.успех

# 119
И аз ги спрях веднага щом разбрах,че съм бременна като повечето от вас Wink И сега за трети път ги спирам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт