Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 193
  • 570
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Спрях ги след резултата от теста за бременност. Преди това ги бях намалила. Надявам се да съм приключила с цигарите. (Факт е обаче, че много ми се пуши Mr. Green.)

# 136
Не,спрях ги веднага след като разбрах че съм бременна.Сега докато кърмя също не пуша.Надявам се никога да не ги почвам.

# 137
Аз пък си пушех по1 цигара на ден и въобще не се чувствам гузно. То бебчето нищо не е разбрало от тази 1 цигара. Сега след като родих ги спрях напълно тъи като кърмя. Wink

# 138
  • Варна
Не, спрях ги в момента в който разбрах, че съм бременна, и ги започнах отново в момента в който спрях да кърмя Grinning

# 139
По принцип не пуша, палила съм по някоя и друга цигара, но докато бях бременна и кърмих - не, след това запалвах по цигара, но от около месец не пуша изобщо. На етапи сэм

# 140
  • Плевен
Спрях ги като разбрах, че съм бременна. И досега не пуша, надявам се да е така и занапред !

# 141
За мен е недопустимо да носиш живот в себе си и да не можеш да се лишиш от цигарите. Спрях ги в мига, в който разбрах, че чакаме ново човече. Не казвам, че не сами липсвали, но смятам ,че синът ни ми е по-скъп!!!!!

# 142
Спрях ги веднага,като видях двете чертички  Heart Eyes,ама сега,докато кърмя,си позволявам от време на време по някоя цигарка  Embarassed Embarassed Embarassed  Whistling

# 143
Непушачка съм.

# 144
  • София-там нейде в западната част
не

# 145
# 146
Да - по една-две дневно, но изобщо не се гордея с този фактjavascript:void(0);.

# 147
Аз цигарите ги спрях отдавна,но лятото много ми се услаждаха пуретите.В момента в който разбрах ,че съм бременна ги спрях.Сега съм в 6-ти месец и така ми се запалва една,но няма начин-дала съм обет на таткото ,че няма да пуша Laughing

# 148
Първоначално пушех по половин цигара сутрин и половин вечер . По- късно сиказах че това е само каприз .Ми така де каво ще ти направи половин цигара ..и ги спрях. До сега не съм палила и даже не съм си дръпвала  Simple Smileтака да го кажа . Но малко са ми слаби ангелите и най-вероятно пка ще започна да пуша след време Thinking

# 149
Пушех по 1, когато си позволявах по 1 чаша червено вино. Сиреч само по празници  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт