Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 195
  • 570
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Около две седмици след като разбрах, че съм бременна, не можех да ги понасям, така беше през цялата бременност, нооооо два месеца след като родих пак ги започнах.

# 166
Не, защото аз по принцип не пуша.

# 167
Не съм.
Преди това пушех. smile3546
Сега също не пуша и не искам повеЧе да го правя! newsm25

# 168
  • Резерват "Северозапад"
Да, пушех по една цигара на ден.

# 169
Почна да ми се гади от цигарите съвсем рано(даже незнаех че съм бременна) и ги спрях.Да съм изпушила най- много 10 цигари през цялата бременност.От както родих не съм пушила,защото кърмя.За мен двете неща са несъвместими.Страшно много ми се допушва на моменти,но съм казала че ще кърмя,поне до тогава докато не спре никотиновия глад. Crazy
Не осъждам хората който са пушили или пушат,всеки сам си преценява Peace

# 170
И аз пушех и продължавам да пуша и след раждането естествено не в такива количества както преди да забременея. Още преди да забременея правих опити да ги спра то не беше табекс то не бяха никотинови лепенки спираш за седмица и после пак. След като забременях пак се продължи с опитите и нищо не излезе в крайна сметка. Мъжът ми и той пуши може би това допринася в някаква степен да се влияя.

# 171
  • В сърцето на ММ
И при двете ми бременности и да искам не мога да пуша,нито да пия алкохол.А цигарите ги надушвам от километри и ми е гадно.Дано да е така и след като родя,че е по-добре да си непушач. Praynig

# 172
Аз все си мисля, че темата беше само за пушачки и идеята беше да се види, колко са успели да се ограничат или спрат този вреден навик, и %-та спред мен не е 38, а доста по-висок, като изключим тези, който никога не са пушили, а са гласували отрицателно!

38 % СА ПУШИЛИ!!! АБЕ, ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ???
Я недей да крещиш ако обичаш!!!!
Дали сме нормални не определяш ти!!!
Да не съм била бременна с твоето дете, та чак сметка държиш колко от нас пушат!
Правилно, никой не иска мнение и класификации за психичното си здраве от съфорумките  Wink

# 173
Тази тема въобще не е за отговаряне  бе.... SunglassesПак нападки и упреци-неприятна работа Close

# 174
  • София
Не разбирам защо трябва да се изопачават думите ми, извинявай, но никъде не пиша, че съм горда - пиша, че съм пушила!
Пушенето е вредно, много, но при бременост е още по - вредно!
Ти сега и безотговорна ме изкара, що така??? Thinking
Живота е мой, живея го както искам и преценя, на никой не се бъркам, за 3000 мнения не съм си позволила да давам акъл, още повече да се опитвам да обиждам хората, които не са на моето мнение.
Поне за сега сме живи и здрави, да чукна на дърво, ти очакваш да са ми болни децата ли защото съм пушила? Shocked

# 175
  • София
Не Peace
Когато разбрах че съм бременна ги отказах от раз - дори не съм си дръпвала от цигара.

# 176
Не разбирам защо трябва да се изопачават думите ми, извинявай, но никъде не пиша, че съм горда - пиша, че съм пушила!
Пушенето е вредно, много, но при бременост е още по - вредно!
Ти сега и безотговорна ме изкара, що така??? Thinking
Живота е мой, живея го както искам и преценя, на никой не се бъркам, за 3000 мнения не съм си позволила да давам акъл, още повече да се опитвам да обиждам хората, които не са на моето мнение.
Поне за сега сме живи и здрави, да чукна на дърво, ти очакваш да са ми болни децата ли защото съм пушила? Shocked
Бубе,не мисля че трябва да обясняваш или да се оправдаваш в случая.....За какво?Просто на хората им се заяжда с някой.......Аз пък уважавам искреността ти! Peace

# 177
  • София
Да, благодаря ти.  bouquet
Повдигам въпроси, единствено защото някой ще се обърка като прочете, че едва ли не всички деца на пушещи майки са болни - да, има такива случай, но никой не е доказал , че е от цигарите.
Мисля, че начина е да си искрен, да казваш истината, независимо на колко човека ще изгорят очите от нея, затова и страдам понякога, не мога да я пазя в мен, трябва да си кажа.

# 178
  Буболина, искам да сте  здрави.Точно и кратко го казах.
НаДЯвам се да не бъдеш пример(всички де , кото са пушили всъщност), защото както каза  ти - ВРЕДНО Е.Много просто.Недейте се пали излишно.Тези теми са за разискване на тия  въпроси.Когато някой не е съгласен с теб също си го казва ,така е с  темите "табу" и какво....Не ми харесва пушенето по време на бременност.Ще ти позволя да  се изкажеш за капак след мен Rolling Eyes , за да не продължава  тоя  спор и да спамим темата Naughty.Дано ти стане по-хубаво така. Wink

Всеки си знае  вътрешно кое е добре и кое не.Браво на мамите , които са успели да спрат да пушат докато са бременни , това се казва воля.Знам , че  е трудно. Peace

От мене -  чао....до някоя  друга тема WhistlingСега  се кефете да ме хапете по г-а ...по  гърба де ....някой  без  чувство за хумор да не се запали сега по тая  дума и да се разделим ан 2 фланга - подкрепящите  искреността и другите ....глупости на търкалета.Карайте я по-весело , празници идват  Party

# 179
И моите са живи и здрави/Слава на Бога за това Praynig/въпреки че имах глупостта и слабостта да пуша .Сега се коря много за това...И???
Вече година не  пуша и се гордея със себе си,че надвих тази си страст или слабост...Но не мога да върна времето назад и да променя миналото,нали?!

И в допълнение!Отказвайте ги-няма невъзможни неща/аз съм живия пример/

Общи условия

Активация на акаунт