Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 207
  • 570
  •   1
Отговори
# 195
 Буболина, искам да сте  здрави.Точно и кратко го казах.
НаДЯвам се да не бъдеш пример(всички де , кото са пушили всъщност), защото както каза  ти - ВРЕДНО Е.
  Всеки си знае  вътрешно кое е добре и кое не.Браво на мамите , които са успели да спрат да пушат докато са бременни , това се казва воля.Знам , че  е трудно. Peace

Абе майка ми е пушила и през двете си бременности и след това и да ви кажа нито аз нито сестра ми сме били болни от нещо сериозно. Зълва ми отказа цигарите когато забременя и докато кърми не пуши и въпреки всичко племенника ми е астматик. Искам да кажа че ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш.

# 196
Отказах цигарите преди да реша да имам бебе и все още не съм запалила.

# 197
   Не Sick, просто не можех да ги понасям, около 3 месеца ми се гадеше от любими аромати Crazy за цигари да не говорим Rolling Eyes

# 198
Спрях ги малко преди да разбера, че съм бременна... Peace

# 199
Пуших-да.

# 200
Преди да забременея си пушех редовно.Като разбрах,че съм бременна(това стана началото на втория месец)също пушех,но ги намалих по една цигара на ден и за седмица ги отказах.Сега ми се пропушва малко,но не съм палила.И много ми е странна тази теория,че е по-добре да запалиш,отколкото да се измъчваш и да не пушиш.Който е избрал да пуши-нека го прави,но не се оправдавайте с тези теории(някой само се оправдават-не всички,не ме разбирайте погрешно!!!),все пак това са цигари ,не е хероин,че да получаваш абстиненция,ако  не запалиш!

# 201
Да,но знам че е много вредно за бебето

# 202
Още докато си правехме бебо ги отказах. Малкият е вече на 1година и още не съм пропушила!

# 203
За съжаление-пуших.Съжалявам,разбира се!

# 204
  • Канада
Преди да забременея пушех!В деня в който разбрах,че съм бременна ги спрях!От тогава имам една цигара,която ми беше останала в кутията и си я пазя! GrinningВсе още не съм пушила,но вече не изпитвам и никаква нужда!Даже напротив-гадно ми е като някой около мен пуши!

# 205
За цялата бременност (остават по-малко от 10 дни)ми се събира половин кутия цигари,но ги изпуших още в началото,наведнъж почти  Blush.Няма да пиша причини-оправдания.Сега не понасям цигарен дим или мирис,чудя се как съм го правила и се надявам повече да не запаля.

# 206
  • София
Пуша от 16 години. Когато забременях, ми беше трудно да ги спра от раз - припалвах най-много до 5 /преди това пуших по кутия/. В 6-7 седмица получих кръвоизлив и много се стреснах. От тогава дори и не съм се и сещала за цигара и няма да запаля до края.
При първата ми бременност също припалвах по 1 - 2 на ден през първите седмици, но после ги спрях.

# 207
И на мен сега ми става лошо от цигарения дим,но мисля,че като родя пак ще запаля...Въпреки,че ще се опитам да не го правя..

# 208
Не,не съм пушила.Малко преди да разбера ,че съм бременна започна да ми става кофти като пуша и спрях.След седмица стана ясна и причината Peace 

# 209
спрях ги веднага щом теста ми показа положителен ,все още имам воля smile3501

Общи условия

Активация на акаунт