Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 208
  • 570
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Спрях ги веднага след като разбрах, че съм бременна и още не съм запалила.

# 211
Аз пушех. Така ми се искаше да ми става лошо както от повечето миризми ама не, пуши ми се.Поне бяха възможно най- леките. Наистина е много грозна гледка както беше казал някой по- горе. При евентуална следваща бременност надявам се да не го повтаря.
Само да вметна нещо. Като бях в родилното бях приета по спешност и си влязох с половин кутия цигари. Родих секцио и там се засякох с 2 майки които казаха, че не са пушили. След като вече си стъпахме на краката и двете търсеха цигари, защото не могат да кажат на никой от близките да им донесе. Пушеха и си кърмеха децата и продължаваха да настояват, че не са пушили докато са бременни. Сред майките "бивши" пушачки само аз, която си пуша не палех цигара, а си заминах без цигари. Сигурно и Вие сте ги виждали тези "бивши" пушачки.

# 212
Така разбрах ,4е съм бременна.ГадеШе ми се от цигарения дим.ПропуШих пак 6 месеца след като родих,до тогава кърмех.Съжалявам адски заЩо запо4нах.Докато не пуШех се 4уствах много добре.

# 213
В момента в който видях положителния тест и ги спрях веднага. То не беше отдавна, но не съм си и дръпвала, а пушех повече от кутия на ден. Докато се налага няма да пуша, но мисля, че след като спря да кърмя след време ще започна пак да си пуша.

# 214
И аз с ръка на сърцето си признавам, че пуших!

# 215
Пуших,но малко.И през двете бременности.

# 216
  • в Низината
Щом разбрах, че съм бременна, спрях да пуша.

# 217
  • София
Много рядко по 1 цигара. Peace

# 218
  • До хладилника, който обичам
Спрях цигарите 3-4 дена преди да забременея.

Впечатлена съм от това, че 40% от майките са пушели по време на бременност Confused

Много е грешно това схващане, че плацентата пази бебето от всичко - тя пази наистина, но далеч не 100%. През нея все пак преминават достатъчно вредни вещества, за да се родят бебетата на зависимите (никотино, алкохоло, нарко) със зависимост в различна степен.

# 219
  • София
Не пуша, но дори и да бях пушач щях да ги спра, каквото и да ми костваше това.

# 220
  • София
По малко, но много ме е яд на мен. Беше ми много трудно да спра. (:

# 221
Пуших по 1-2 цигари на ден

# 222
Преди да забременея пуших много. Забременях и ги спрях. Аз съм човек без воля (5 години се мъчих да ги отказвам), но успях някак. Сега кърмя и все още не пуша. Сигурна съм почти, че спра ли да кърмя, пак ще пуша  Confused
Затова и не разбирам "Не можах да ги откажа". Не е толкова до "не мога", колкото до "не искам" макар и подсъзнателно. 
Но това пък не прави майката по-лоша. Всяка майка си е най-добрата за детето си. Моята майка е пушила бременна (калпазанка), но е най - най- най- добрата и невероятна майка на света  Hug Heart Eyes

# 223
Не съм пушила!

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 10:39 от dorinceto83

# 224
Когато разбрах, че съм бременна една седмица след това си позволявах по 2-3 цигари на ден, докато ги спрях напълно. Оттогава изобщо не съм дръпвала и не мисля да го правя.

Общи условия

Активация на акаунт