Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 174
  • 570
  •   1
Отговори
# 60
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не!!! Naughty
Спрях ги преди няколко години, за да може организма ми да се изчисти напълно за великия ден!!!

Сериозно  Grinning...Браво на теб   bouquet

# 61
Не.Още като разбрах,че съм бременна и ги отказах.
Не пушех и докато кърмех.Сега припалвам от време на време.

# 62
  • София
Не!!! Naughty
Спрях ги преди няколко години, за да може организма ми да се изчисти напълно за великия ден!!!
Браво мацка! Ти ще ми бъдеш пример за следващата бременност, ОБЕЩАВАМ тържествено!!!

# 63
Не, но едвам изчаках да родя и запалих веднага

# 64
Придържах се към една теория, която на мен ми отърваше: по-голям стрес за страстните пушачки (респективно за бебето) било да спрат да пушат, отколкото да се ограничат до 5 цигари на ден. И така пушех до 5 на ден, при това с възможно най-малко никотин.

Пълни глупости! Това е оправдание за бъдещите майки, които предпочитат никотина пред здравето на децата си. И една цигара е вредна!

# 65
Ах че парлива тема !!! Sunglasses
Ами при мен без да съм горда с това нещата се развиха така:
От години съм страстен пушач и като казвам страстен имам в предвид по 15 тина цигари на ден средно. Не бях и помисляла да ги спирам, тъй като закрепих килограмите си около 50 кг, благодарение на цигарите..../ като тинейджър бях около 58 /
     Когато разбрах че съм бременна, уви малко късничко....в началото на 2 рия месец, без никакъв проблем въведох автоматично норма 5 на ден максимум ! ....абе шубето е голям страх LaughingSunglasses
Спазвам тази норма и до днес / в осми месец съм/...като има дни в които и една цигара ми е много, просто не ми се пуши.
Лошото след цялата тая философия, че не знам какви ще са накрая резултатите ...??!!???
Стискам палци да са добри и пожелавам на себе си и другите майки пушачки ВОЛЯ ВОЛЯ ВОЛЯ   bouquet

# 66
В момента в който разбрах, че съм бременна спрях да пуша.Но след като спрях да кърмя, започнах отново да пуша. Rolling Eyes

# 67
  • софия
Да,пушех

# 68
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Понеже не съм идеална пушех.

# 69
Малко са идеалните! И аз пушех!  Confused

# 70
Гласувах с "не",и смятам да не ги почвам никога!

# 71
Гласувах с "не",и смятам да не ги почвам никога!

И аз така мисля....дано не ми се налага....така ги мразя тия цигари...

# 72
не, спрях ги малко преди да забременея Party

# 73
Бях заклета пушачка, но като видях  EFP и на момента приключих с цигарките та до ден днешен  newsm10

# 74
Ние бебеправихме планирано и за целта и двамата отказахме цигарите още месеци преди да забременея - целта си заслужава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт