Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 175
  • 570
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Спрях цигарите около година преди да забременея, така че може би моя отговор не е определящ!

# 76
Не спрях ги моментално когато разбрах, това не значи, че съм идеална, просто така съм искала така съм направила! След като спрях да кърмя пак пропуших.

# 77
Не,но пропуших отново веднага след като родих.

# 78
  • в къщи
До втория месец си дърпах от на мъжът ми цигарата,а след това(за щастие) само при миризмата им,ми се повдигаше. Sick

# 79
Придържах се към една теория, която на мен ми отърваше: по-голям стрес за страстните пушачки (респективно за бебето) било да спрат да пушат, отколкото да се ограничат до 5 цигари на ден. И така пушех до 5 на ден, при това с възможно най-малко никотин.

Пълни глупости! Това е оправдание за бъдещите майки, които предпочитат никотина пред здравето на децата си. И една цигара е вредна!

Майки, не се придържайте към някакви измислени теории, който целят да успокоят гузната съвест!  По-добре се запознайте с ФАКТИТЕ  http://tobacco.defartists.com/bg/index.php?page=newsid&id=1574   
и още... това дали бащата е пушач също влияе върху зародиша...и може да причини генетични увреждания на плода, повишен риск от смърт веднага след раждането, проблеми с психическото развитие на детето, здравословни проблеми.
Не ви плаша, нито ви съдя, но считам за своя отговорност поне да предупредя! Naughty

# 80
Придържах се към една теория, която на мен ми отърваше: по-голям стрес за страстните пушачки (респективно за бебето) било да спрат да пушат, отколкото да се ограничат до 5 цигари на ден. И така пушех до 5 на ден, при това с възможно най-малко никотин.

EmbarassedИ аз и бях намерила това да го пиша в една книга и всеки които се опитваше да ми състави изречение му я навирах в лицето. После докато кърмих не съм пушила.

# 81
Никога не съм пушила - идеята изобщо не ме привличаше, и сега се радвам за това заради бъдещото ми дете!  Simple Smile
Една грижа по-малко. Всъщност две - таткото и той не пуши вече от 3 години и половина  Grinning

# 82
  • в зоната на здрача
НЕ.Не съм пушила и през двете си бременности и много се дразня като видя бременна да пуши,ама всеки за себе си...

# 83
Не съм пушила докато бях бременна. Спрях в момента, когато си видях положителния тест  Heart Eyes

# 84
Не спрях ги след като разбрaх,че съм бременна

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 23:53 от kokolina

# 85
Не,тук съм с казала мнението,да не се повтарям.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=128800.0;topicseen

# 86
НЕ. Азвсъщност така разбрах, 4е съм бременна - отвратиха ми се цигарите и някои храни. Само при миризмата на цигарен дим ми се гадеше.

# 87
да от време  на време  по 1,но към 6м. ги отказах.сле като спрях да кърма  ги пропуших отново

# 88
Не,но аз никога не съм пушила.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт