Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 553
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 185
Фонс, преди година боледувахме.

Ох, Съни, малкия дявол е бил. Много ме е страх от такива некадърници по пътищата...

Май само аз не съм поръчала нищо от черния петък. Вчера гледах в Дъглас дамските парфюми, но се удържах. Имам засега. Смятам да искам за Коледа хубава кафе машина. Още не знам каква обаче.

# 1 186
  • Germany
Добро утро!
Цяла седмица чакам уикенда да си поспя до късно и се събудих в 6,30. Полежах, почетох и сега пия кафе. Мрачно и студено е навън, та ще си стоим вкъщи днес.
Мид, да минава бързо при Павката! Радвам се, че малката е по добре!

# 1 187
Мид, дано и при Павчи мине бързо...

И тук духа ужасяващо от вчера. И нали имам дупки в стената, сега са покрити с едни наелони... Лио се уби да ги бие, щот мърдат.

Хладилникът е много красив, доволна съм. Иначе... хладилкик, охлажда,  замразява 😆 Няма снимка щот кухнята ми е  на вили и могили. Рязко,  обаче, ми се прищя да боядисам една врата и да си купя нова покривка за дивана 😆

# 1 188
  • Бургас
Морген!
Алечко, искам и аз да имам от твоето желание за действие!
Имам няколко малки ремонтчета да оправя, но никакво желание.
Правя си кафе и ще му се насладя.

Мид, бързо да се оправят децата!

# 1 189
О, Карзче, аз желания имам ного, ама изпълнението ми куца... Стената в хола си я правя от барем 2 години вече и още е далеч от готова 😆

# 1 190
Съни, да нямаш повече такива произшествия.
Мид, и на Павката да му мине бързо.
Румка, добре си се отчела. Вчера забърсах едни ръкавици за модерния телефон(признавам си, че ми развалят дзена, защото са плетени, а не от ест. кожа) и за ММ едни от кожа и плетиво за каране на колело. Това беше. Харесах и обувки, обаче цвета леко ме смущава, защото не се връзва с чантата.
Але, трябва някой да ти топли гърба и краката, че да се кротнеш с болежките. Да те чака под елхата за Коледа ти пожелавам.

# 1 191
Добро утро Simple Smile
Тук е мрачно и ветровито, идеалното време за дрямка на топло. Девойката мъдро заключи, че Лили Иванова си е пуснала ветровете.

Съни, какъв е този късмет Simple Smile

Мари, новият телефон си иска кожени Simple Smile

Напоследък имам желания само за глупости Stuck Out Tongue Winking Eye но днес ще пазя леглото и ще наблегна на топлите течности.

# 1 192
  • Ямбол
Привет!

Цяла сутрин дочитам насъбралото ми се през последните дни в темата.
Разболелите се да се вдигат бързо - Фонс, Алечко, дечицата на Мид и други май не видях и дано няма.

В понеделни предстои да пуснем половината гимназия в училище. Търчане ще е между онлай и присъствени часове, но се радвам, че ще изляза за работа като белите хора и пак като тях ще си видя колегите и учениците на живо. Надявам се скоро всички да се върнат.

Боби, значи ви атестират вас сега. Като стигнат до нас, може да те питам нещо, ако е необходимо.

Хубава събота!

# 1 193
Разболелите се, да оздравяват.
Ние сме като младоженци. Приятели взеха детето и отидоха на спа. Ние да не сме капо сглобяваме мебели. Ако трябва да съм честна ММ ги сглобява:)
И котката си пренесохме. Сега се е скрил под едното легло и плаче жално. Хем го е страх, хем е любопитен.

Вятъра ми е направил терасите на нищо. Излизах да ги чистя.

# 1 194
А, Лино, имам такива, ама няма да мога да ги ползвам с нивя телефон. Много тегаво ще е да го вадя от чантата, па да свалям ръкавицата, после пак същото упражнение. За това- такива за смартфон- плетени и мързеливи.

# 1 195
Мари, исках да кажа, че има кожени ръкавици, които са подходящи за смартфон. Обикновено показалците са с подходяща повърхност, но то стига.

# 1 196
  • Бургас
Добър ви ден!

Тути, Съни, малкият дявол е бил. Богородица ли, ангел-пазител ли, друга сила ли е, но все така някой да ви закриля.

Болните да се отчитат с подобрение с всеки следващ пост!

Фонс, вие как сте днес? Всички ли сте болни?

# 1 197
Мари, исках да кажа, че има кожени ръкавици, които са подходящи за смартфон.
О, това е нещо ново за мен. Ще потърся и разгледам.

# 1 198
  • Бургас
СипАх си и ви казвам Наздраве! 🍻

# 1 199
Тути, Съни, леко сте се оттървали. Малкият дявол.
Аз се връщам от среща с бъдещ спонсор за градината. Той и съпругата му са много прекрасни хора, с много големи възможности, с много широк мироглед и много земни. В приповдигнато настроение съм.

Общи условия

Активация на акаунт