Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 630
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Бургас
И аз успях да намеря туй онуй в Лили. За малко да пропусна да заредя боя за коса.

Ооо, Мари, чуден повод си имаш. Избра ли подарък за лелина сладка?

Ени, успех с търсенето. Синеоче расте и ще боледува все по-рядко. Тъпо е с това отношение към майките на малки деца.

Тути, как е кръстът?

# 1 171
  • при моите деца .....
Привет!
Митето играе с баща си....
На мемори (разби го), на карти....
Първата игра Митето падна.... Беше драма, повториха, Митко победи...
Утре ММ тръгва.
Сладки сънища!

# 1 172
Селесте, благодаря, добре е. Май изкарах песъчинка или пък настинах и ме удари в бъбреците.
Не ви се оплаках как снощи се пребих в хотела, в банята. Добре че мивката ме издържа, понеже щях да си разбия главата и нямах телефон и изобщо не ми се мисли, че само черни сценарии рисувам. Само с ранен крак се разминах, цяла нощ ме боля и пулсира.
Иначе бях с чехли, но плочките бяха много гланцирани и се хлъзнах на стелката пред мивката.
Майка снощи по вайбър ми пожела лека нощ и Богородица да ме пази. Та вярвам, че майчината любов ме е опазила.

# 1 173
Да, Селесте, подаръкът (една част) вече пътува с превозваческа фирма. За съжаление са дрехи. Трябваше да го купя и да пратя колета в един и същи ден и нямах време за бавене.
Тути, дано винаги да те пази Богородица.

# 1 174
Добро утро.
Тути, все така да те пази. Надявам се да мине и кракът ти.
Мид, пропуснала съм, че и Павката е болен, бързо и безпроблемно да мине.
Вчера не стига, че бях до 8 на работа, ами тръгнах с такси и един ни засече и със задницата си обърса предницата на таксито. Яко се разтресохме, но шофьорът овладя колата и не се завъртяхме. После по мъжки реши, че ще го гони, но добре че бързо се отказа. Прибрах се треперейки вкъщи.
Днес пътуваме към семейството ми, надявам се на хубаво време за разходка.
Хубав и успешен ден.

# 1 175
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес поспах до 6.30.
Трябва да събирам багаж на ММ, да отида до аптека да му купя лекарства...
Да сготвя.
Нищо интересно.
При нас духа силен вятър, чувам през прозореца.
Мързелива събота!

# 1 176
Добро утро. Пишете ме в кюпа с муните, които са се събудили с грешна аларма.

# 1 177
  • гр.София
Добро утро ☕
Мид, и Павката ли? Ужасен вирус, вие сте добре с твоя мъж, нали?
Тути, бързо да ти мине 🤗
Наспах се и аз, пия кафенце в леглото, закуска няма да правя, щерката отиде на тренировка и взе един банан, сина е при гаджето, тя ще му прави палачинки 😁
Мисля сарми днес да направя, ако намеря кисело зеле по магазините.
Пералня трябва да пусна, абе битовизми!
И тук духа силен вятър.
Хубав ден момичета 🤗

# 1 178
Добро утро!

Първото кафе за деня е най-сладко. Simple Smile  Разходих Арчи и сега му се наслаждавам. ММ отиде да пуска антитела. Но като видях опашката пред Цибалаб, ще повиси доста...
Оказа се, че имам 58,9 антитела. Не е достатъчно за сертификат, ама здраве да е. Даже се учудих, че имам и толкова. ММ би трябвало да има повече, че го изкара по-тежко.

Хубави почивни дни!

# 1 179
Добро утро!
Пия кафе аз и пак съм спала цели 5 часа. Бухтичка отново реши да не спи от 2:30 до 4:30 😒. Ще ѝ правя едни овесени ядки за закуска и ще ходим при мама.

Мид, да се оправят бързо децата! 🤗

Хубав уикенд на всички! 😊

# 1 180
Добро утро и от мен,
Надявах се да поспя, но не събудих в 7ч.
Днес напече слънце, но си е голям студ. По късно ще ходя до Спиди, пристигнаха ми още два подаръка.
Записах Борис за математическо състезание, онлайн ще е. Ще сяда да се готви, че е другата седмица.

Днес ще го пишя мързелив,по-късно съм на маникюр... После на обяд ще слагаме 40дни на дядо ми.

# 1 181
  • Canada
Съни, каква е тази серия при теб 🤗 За последното да е!

Тути, малкия дявол е било!

Мари, мн вълнуващо!

Цвети, колко време след боледуването се тествате?

Спокоен да денят ви, да оздравяват всички болни!

# 1 182
Тути, Съни, малкият дявол е бил. С това да се свършва 🤗

Аз пуснах два пуловера сутринта. Единият го взех по-големия размер, че нямаше моя. Ще го пусна в сушилнята. Ама пък беше намален на 18 лв. Лакомия 😆

# 1 183
Добро утро!

Тути, абеее 🤗 При мен имаше ефект посещение при хомеопатката предния път.  Направи ми схема и не боледувах. Но бях и доста по-спокойна. Съвкупност е, но ще работя по въпроса. 

Съни, нещо ти е на авто произшествия,  това да е било, викам!

Фонс, да се оправяте и вие!

Мид, как сте?

Аз вчера направо все едно се разболях на ново.  Падна ми токът,  стана ми лошо, носът ми се задръсти и ме заболя синусът. Ни капки ни дявол го отпушват. Сега сякаш съм по-добре.
Вчера и аз се подхлъзнах пак по черния петък... Поръчах си цветни лещи,  щот съм на 16 😆😆😆😆 Изобщо не ми трябват, защото няма да е подходящо да ги нося в офиса, а аз другаде не ходя,  ама да сме живи и здрави.  Бяха намалени 😆

Ще правя баница за закуска и ще пазя леглото 😁

# 1 184
  • София
Добро утроо, малката уж бива, но Павел с много висока Т.
Духа ужасяващо тук.

Общи условия

Активация на акаунт