Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 511
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Добро утро!
Хубави деца и сняг видях!
Тази сутрин беше пързалка, направо не зная как се опазих да не падна!
Фонсе, да му минава бързо на ТМ!
И аз съм готова с коледните подаръци, само още на мъжете не съм купила. Те са ми най-трудни. И за себе си часовник взех, да видим дали ще става.
Усмихнат ден ви желая!

# 1 351
Добро утро и от мен,

Бухтичка е прекрасна, вече госпожица голяма. Simple Smile

При нас голям студ вчера и днес, но сняг не се задържа и по-добре.

# 1 352
  • Бургас
Добро утро!
Студеничко е, но като вървя и съм добре облечена си е добре. Сега взех да разбирам фитнес маниаците, които твърдят, че тялото си иска тренировката след време. И аз така- вчера заради дъжда дойдох с автобус. Цял ден ми е неспокойно. Поне се надявам да е от това.
Хубав ден от мен!

# 1 353
  • Бургас
Добро утро!

Доста сме будували снощи. ММ се обади, че след работа ще мине през приятел за по питие. В 23:30 още го нямаше и си легнахме с децата. Събуждам се в 1ч, него никакъв го няма. "Планираш ли да се прибираш?" пиша, "Тъкмо тръгвам" и така още един час. Аз съм казвала, че ме е страх сама нощно време и докато не се върна, не заспах. Книга, тетрис и на сутринта едвам отлепих.

Грее слънчице, но си е студено. С подходящи дрехи обаче си е ок за вървене, както каза Бел. Мисля да мръдна до мола, че децата имат нужда от по-плътни панталони.

Фонс, Мид, днес сте по-добре от вчера, нали?

С писмо до Дядо Коледа стартираме задачите от джуджето. Вики тъкмо се притесни снощи в 22:30, че не е писала писмо и той откъде да знае какви подаръци да носи.

Прекрасен месец ви пожелавам, момичета!

# 1 354
  • дядовата ръкавичка
Фонсе, Мид, да оздравявате всички!

С тия -1 градуса хич не ми се хвалете Simple Smile.Тук сутринта показваше -6. Пращам снежна снимка на сина. Той вика "готино". На мен не ми е готино. Три пъти ринах пътеки, газих в киша и кал. Върхът, обаче, е че спираха тока и котелът ни се развали Sad. В най-големия студ, разбира се, няма да се развали като е 15 градуса.  

Вярно, че вече е декември! Прекрасен месец пожелавам, без проблеми и болежки!

# 1 355
  • Ямбол
Привет,

Минавам в голямото междучасие да ви кажа, че ще пусна новата тема по-късно през деня, че днес ми е натоварен ден. Първо вкъщи и след малко летя към училище.

# 1 356
Не съм излизала. ММ закара детето, а аз гледам снега през прозореца. Изглежда красиво и чисто. Парното и изключено, че от няколко часа работа посреднощ ще трябва да ходим по бански в къщи.
Имам работа , а и се хванах да чистя прозорците ( по прозорец на ден, да не се призоря). С какво чистите боя от касите на прозорците, виждам се в чудо от търкане.

# 1 357
Привет!

Голям студ, но днес нямам излизания. Освен с Арчи. Ще си стоя на топличко. От понеделник съм на работа. Хем ми се тръгва, хем ми се стои вкъщи. Поне имам време за всичко като съм у дома. Сега варя една картофена супа. В такова време обожавам да хапвам топли супички.

Пожелавам успешен и спокоен месец!

# 1 358
  • Germany
Сутринта тъкмо тръгнах да пиша в темата и големият звънна, че е позитивен на бързият тест и трябва да го взема. Направихме ПСР при личната, няма симптоми и сега си лежи на топличко в стаята. Според мен е олепил в неделя на работата, както бях предрекла. Мразя да съм права... Надявам се, ако излезе позитивен да го изкара леко!

# 1 359
Мони, може и да е фалшива тревогата. Нали така беше и с малкия преди време.

# 1 360
Мони, дано да си го кара без симптоми, а вас да ви пропусне.

# 1 361
  • на Мелмак
Привет , момичета!

Започнах да пиша сутринта, но... Стана следобед Grinning
Мони, да го изкара леко Hug

# 1 362
Мони, всичко да е наред!

Някой има ли връзка с Ем?
Замислила съм я тези дни и се надявам скоро да се появи с добра новина.

# 1 363
Карз, като те прочетох и аз си погледнах градусите. Тук е същия студ, представям си какво ѝ е на Контесата.....
Добро утро,
Хаха при нас се затопли пак. От -25 е около нулата, че и плюс 10 го дават днес. Много топло за тези месеци, снега се стапя, Валя леден дъжд и се показа зелената трева отдолу под снежните преспи.

Но го дават да е много студено през идните месеци, въпреки ранното лято, много мекара есен и най- топлото време тук от над десет години тази година. Глобалното затопляне тук може да е само плюс Simple Smile

Станах в 5 аз. Снощи до 9 писах задания, щерката ми помогна с един едитинг апп, с който не бях работила и се чудех два часа как да създам тези имиджа, а тя дойде, погледна ме и каза какъв апп ми трябва.

Седна до мен и ми го показа за минути като предложи тя да го направи. Все аз помагах досега - така хубаво ми стана. Много се гордея с нея.

Броим си дните до ваканцията. На 17 е последния ни работен ден до 3ти януари. Нямаме търпение вече.

# 1 364
Да не отскачате до Карибите?

Общи условия

Активация на акаунт